Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Dany007 #1259 üzenetére
jaja 17.000 szerintem is nagyon-nagyon drága... és én maximum a 2hetest hordanám a havit semmiféleképpen nem, meg nekem tórikus a lencsém ami nagyobb mint az átlag, és szerintem ezért nem szellőzik úgy a szemem ahogy kéne, hiszne nagyobb maga a lencse.
Voltam már hogy megműtetem a szemem, de nagyon vékony a szaruhártyám és még fiatal vagyok, azt ajánlották 1 éve hogy várjak még 2 évet.. és keresnek majd telefonon. jövőre megint megpróbálom a vizsgálatot és meglátjuk hogy mi lesz, nagyon örülnék neki ha megcsinálnák már
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest