Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok! Nálatok az exoshark be szokta jelölni megnézettnek a trakt.tv fiókban, ha egy sorozat epizódot befejeztek? Kezdetben (mondjuk egy éve) jó volt, néhány hónapja akadozott, de ha kicsit késve is, de mindig megjelölte, amit megnéztem, de mostanában már egyáltalán nem csinál semmit. Nálam lehet valami hiba? Lehet, hogy az kavar be, hogy az ES-ban is be van állítva a trakt fiók, meg külön is fel van telepítve a trakt.tv kiegészítő?
-
n_atsi
tag
Sziasztok!
Használnám a(z) Animeaddicts kiegészítőt, regisztráltam a neten, ott be is tudok jelentkezni, a kiegészítő mégsem enged be.
"Helytelen felhasználónév, vagy jelszó! Esetleg megjelent az I'm not a robot captcha. várj egy ideig, esetleg próbáld meg böngészőből."
captcha-át nem látok, így nem tudok továbbmenni.
Több eszközön, több kodi verzióval próbáltam, minden esetben ebbe botlottam.
Bizonyára Én nem tudok valamit.
Békés ünnepet mindenkinek.
-
handrash
őstag
Ha két hasonló kiegészítő is telepítve van: the movie databade és universal movie scraper akkor melyiket használja?
The movie gyárilag telepítve volt, se kikapcsolni se törölni nem engedi, ilyenkor mit tudok csinálni?Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
KIZS
aktív tag
Szia!
Pont ezt tapasztalom mostanában én is. 4 eszközömből kettőn működik és kettőn nem.
A probléma szerintem ott lesz, hogy a nem működő eszközök nem ismerik a nagy É betűt. Márpedig a belépéshez el kell küldeni a BELÉPÉS szócskát. Rajta vagyok a témán, de eddig még egyik megoldásom sem működött.[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Tegnap beüzemeltem egy Onkyo 676 erősítőt.
Átállítottam 5.1-re Kodiban, minden más maradt. Viszont 5.1-es filmeknél jó 300ms késést tapasztalok a képnél a hanghoz képest. Ha 300ms-t beállítok késésnek akkor megjavul, viszont minden alkalommal syncelni picit necces lenne.
Remélem ez egy általános és bagatel megoldással rendelkező probléma, mert picit drága volt a hangcucc, hogy minden alkalommal azzal kezdjem a néznivalót, hogy audiot szinkronizálok.
Kodival van a hézag, mert más lejátszóval nem tapasztaltam ezt, valamint ezzel a youtube videoval tesztelve 100%ig pontos a hang:
https://www.youtube.com/watch?v=ucZl6vQ_8UoEladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
azozo
senior tag
Tudom hogy az rtlmost már nem igen fejlesztett,bár tegnap frissített,de sajna az Éjjel-nappal Budapest sajna nem indul egyik link sem Előre köszi
[ Szerkesztve ]
-
Zolorado
tag
válasz laci1892 #17733 üzenetére
Helló! Pontosan milyen verziót használsz?
A médiatárban kell kotorászni, és ott tudsz forrást hozzáadni, nekem is hasonlóan van megoldva.
Ezt próbáld meg. -
laci1892
őstag
válasz Zolorado #17759 üzenetére
Ebben a pillanatban sikerült rá jönnöm.
Mindazonáltal hálás köszönettel tartozom!A legfrisebb Kodi klienst használom egyébként.
A "probléma" az... hog Ubuntut használok és kicsit meg vannak csavarva a dolgok. Windows alatt rögtön ki listázta nekem a külső merevlemezt itt ezt valamiért nem tette meg. Csak közvetlen lejátszás funkcó ment. Betenni médiatárba sajnos nem lehetett.
Ha valaki Ubuntu alól szeretné elérni a külsőleg csatlakoztatott eszközt, az be kell menjen a programfiles mappába ( gyökérfájl rendszer ) / media --> és it találja a csatlakoztatott perifériát. Innen meg már pofon egszerű a történet.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz blakey #17738 üzenetére
Köszönöm neked és divan-nak is, megy!
Van viszont egy másik probléma: wifit használok és zyxel nas326-ot. Hozzáadom a NAS-on az adott könyvtárak, amit elérek kodiban a fájloknál, aztán másnap amikor használnám, kiírja, hogy sikertelen csatlakozás, egyszer meg h lejárt az időkorlát vagy mi... Hozzáadtam újból, megint ezt történt, megint próbáltam másképp, megint... Mi lehet a baj, hogyan kéne beállítanom másképp? Nem hiszem el, hogy ez ennyire bonyolult, míg a TV-n alapból megy a NAS :S
-
blakey
titán
válasz kalapacsolok #17761 üzenetére
A NAS-nak minden esetben fix IP-címe legyen és Kodiban nem tallózással kell felvenni hanem az IP-címet és a felh/jelszót kell megadni, utána már nem szabad, hogy elfelejtse.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Bendo
tag
válasz BullZeye #17757 üzenetére
Szia!
Nem vagyok szakértő, de én anno ezt úgy küszöböltem ki, hogy beállítottam a kíván korrekciót egy filmnél, és azt abban a menüben alapértelmezetté is tettem.
Onnantól kezdve nem kell állítani, mindig az általad beállított érték szerint fogja lejátszani a tartalmat.
-
urgoz
aktív tag
A log.php sikeres login után is 0 hosszú adatot küld, ezért sikertelennek jelzi a bejelentkezést a plugin.
def doLogin():
global session
postdata = {'login_name':addon.getSetting('felhasznalonev'),
'login_password':addon.getSetting('jelszo')
}
content = session.get(baseUrl + 'project.php?ongoing.jap').text
sikeres = re.compile("vagy jelentkezz be", re.MULTILINE|re.DOTALL).findall(content.encode('utf-8'))
if (len(sikeres) > 0):
content = session.post(baseUrl + 'log.php?login', data=postdata).text
content = session.get(baseUrl + 'project.php?ongoing.jap').text
sikeres = re.compile("Bejelentkezve", re.MULTILINE|re.DOTALL).findall(content.encode('utf-8'))
if (len(sikeres) == 0):
logined = False
dialog = xbmcgui.Dialog()
dialog.ok("Hiba!", "Helytelen felhasználónév, vagy jelszó!", "Esetleg megjelent az I'm not a robot captcha.", "Várj egy ideig, esetleg próbáld meg böngészőből!")
sys.exit()
else:
logined = True
cookieFile = open(tmpDir + 'animeaddicts.cookies', 'w')
pickle.dump(requests.utils.dict_from_cookiejar(session.cookies), cookieFile)
cookieFile.close();
returnEsetleg így?
-
horki
tag
válasz mamago1972 #17718 üzenetére
Szia, elnézést én föltelepítettem azt a tweakboxot. Azzal a Kodit. Ezek után mindkettöt ott is találom a programok közt, de amikor a Kodit el akarom indítani azt makogja hogy ez a szoftver (vagy szoftfejlesztö) nincs a megbízható fejlesztök listában, ezért csak megállítani lehet. Tehát a Kodi nem indul el. Te hogyan csináltad?
horki
-
laci1892
őstag
Egy kérdés.
sorozatok mappát hogy kell rendezzem hogy legyen fanart és hasonlók a média tárban? Egyáltalán meglehet csinálni?
Egy mappában 10 al mappa van ( 10 részes egy évad).
Hozzá adtam de nem jöttem rá a dolog trükkjére.Előre is köszi.
-
mizu22
újonc
válasz dugesz77 #1508 üzenetére
Hello!
Tudom, hogy google a barátom, de ott nem találtam. Mindent beállítottam ahogy írtad, meg is jelennek a csatornák a függőleges oszlopban ahogy a képen. Csak nem indít el belőle egyet sem... Mit kell még tennem? rosszul állítottam be valamit, vagy csak nem működik a lista, ahogy mások is írták?
Válaszodat, türelmedet, s idődet is előre köszönöm. Továbbá kellemes ünnepeket
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Kodit használok itthon 3 gépen is. Ezért kb 3 év beállítottam a synology nasomra a Kodi adatbázisát. Pár napja frissítettem a nast és azóta nem tudom visszaállítani, hogy működjön. Valamiért nem írja a mysql adatbázist. A másik kérdésem pedig, hogy szintén frissítés óta a Kodi nem látja a smb windows hálózatot. Ha a fájlok megadásánál tallózok , régebben mindig ezzel csatoltam be a mappákat.
-
dugynok
senior tag
válasz Rengete #17771 üzenetére
Valamelyik mostani win frissítés megkavarta az smb megosztàst. Jelszavas felhasznàlót kell csinàlni win-en és azzal belépni kodiba az smb megosztàsba, de úgy, hogy ip-címet vagy a hàlózati megosztàs elérési nevét adod meg tallózàs helyett. Win-en utàna el lehet rejteni a jelszavas felhasznàlót, hogy ne legyen bejelentkezési képernyő.
-
BullZeye
veterán
Sorozatoknál, amik sztereók, ott nincs késés. Hiába állítom be a filmet 300ms-re, ha a sztereoban pl csak 50ms van, csúszni fog valamelyik.
Gép elméletileg nem lehet probléma, mert egyenlőre az asztali gépről tesztelem, i7+16gb ram.
Akkor ez ezek szerint egyedi eset, másnál ilyen jellegű hiba nincs?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
veterán
Sziasztok!
HBO GO beuzemeleseben szeretnek segitseget kerni.
Raspberry Pi 3-on OSMC-t hasznalok (KODI v17.3)
Ezen ha jol gondolom, nem lehetseges a HBO GO beuzemelese.
Hogy tudnek v18-ra frissiteni?A plugin readmejeben irtak OSMC-re is alkalmazhatok?
Maga a plugin hasznalata Kodi alatt biztonsagos? Marmint nem utkozik az EULA-ba? Nem szeretnem banoltatni az accountom.
Koszi!
Udv. core2
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Adott egy PC (Windows 10), rajta KODI 16 + Synology NAS.
Milyen megosztást használjak, hogy a KODI-ban elérjem, a Syno NAS-on lévő fájlokat. SMB, vagy NFS?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
blakey
titán
válasz Dolphine #17777 üzenetére
Amelyik első körben egyszerűbb. Ha nem lesz gondod akkor használd ameddig jólesik, ha meg gond lesz akkor kipróbálod a másik lehetőséget. Tehát a kettő közül gyakorlatilag mindegy, nálam egyikkel sincs gond, jelenleg SMB-t használok.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Dolphine #17781 üzenetére
Igen tabletnél is mehet.
-
BRobee
tag
Sziasztok! A movieshark kiegeszitot telepitenem Amazon firestickre, de sajnos nem mukodik. Az addon telepitve van, de pl. az rtl most-ot nem talalom/futtatni nem tudom. Olvastam, hogy mas is szenvedett vele, de a megoldast nem talalom. Koszi elore is!
If I can see it and believe it, then I can achieve it. //Schwarzenegger
-
Dolphine
addikt
válasz blakey #17782 üzenetére
Sajnos a tablet nem lát az SMB hálózaton belül semmit!
Egyébként furcsa, hogy először hibát dobott, majd másodszor belépett, de nem látott semmit.
A PC kért jelszót és utána minden ment, viszont a tablet nem.
Nos, akkor következő ötlet, hogy hogyan férhetek hozzá a NAS-hoz tableten (KODI) keresztül?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
blakey
titán
válasz Dolphine #17787 üzenetére
A tabletnek valószínűleg SMB1 fog kelleni, ilyen beállítást keress illetve csatold fel a NAS-t IP-cím alapján, ne név alapján, működnie kell, nálam működik tableten, telefonon és Androidos boxon is.
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz blakey #17788 üzenetére
A tabletnek valószínűleg SMB1 fog kelleni, ilyen beállítást keress - ilyen nincs
csatold fel a NAS-t IP-cím alapján - nem találja a tablet, vagy rossz helyen írom be, nem tudom
Használd a Synology megosztási nappáit (video,zene,kép) nálam így tökéletes - a NAS-t sem érem el, nemhogy a megosztott mappáit!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
handrash
őstag
Magyar audio albumokhoz van valami jó scrapper?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
blakey
titán
válasz Dolphine #17791 üzenetére
Most állítottam be SPMC-be, először felveszem a fájlkezelőben, tehát Fájlkezelő/Forrás hozzáadása/Tallozás/Hálózati hely hozzáadása/Windows hálózat (SMB), Tallozás mellett beírod az IP-címet majd a felhasználót és a jelszót majd OK. Ezután már látnod kell és fel is tudod venni mint meghajtót.
-
-szabi-
őstag
Hi
Adott egy 14-es verziójú kodi.
Universal media server szolgáltatja a tartalmat helyi hálózaton.
Forrásként fel tudom venni a filmeket, de nem jön elő a tartalom beállítása ablak.
Filmeket gond nélkül meg lehet nézni.
Jól sejtem, hogy uPnP módban nincs tartalomkeresés, vagy ez csak a régi verzió miatt van?üdv
-
-szabi-
őstag
Persze mihelyst megkérdeztem az első találatban benne volt a válasz.
"Note: UPnP won't work with the library features"
Szuper.
-
spileraaa
senior tag
Erre a tvre hogy tudnám rákötni a tabletet?
LG 32LH530V
gondolom tv boxal lehetne?
ha igen melyik lenne jo valaszts az EU Warehouse -bol?
https://www.gearbest.com/promotion-2017-tv-box-sale-special-411.html
ugy ertem hogy ket félékepén lehetséges?
1. ahol csak bilentyuzetkent szolgalna
2. amit latok a tableten azt latnam a tvn isErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest