Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salem007
tag
Mindenki ideges mostanában,nem tudnak várni.
Én hálával tartozom a repók karbantartásáért,és a frissítéséért.
Amelyet a szabadidejükben végeznek,juttatás nélkül.
Még egyszer ezer hála,és jó munkát kívánok nekik. -
neo81
senior tag
-
morefire
tag
(#17384) urgoz
Egyáltalán szükség van rá? Lazarusban vagy Exosharkban nem férnek el a cuccok?
Az ExoShark repo nem erre a célra lett létrehozva. A nevéből adódóan csakis az ExoShark kap helyet benne. A Lazarust slukk hozta létre "saját" céljaira. A MovieShark Repo összefogja az összes magyar kiegészítőt.Senkinek nem kötelező telepítenie semmit. Sőt, mi nekünk sem kötelező a repót és a kiegészítőket karbantartani, mégis megtesszük, pedig néha csak leb*szást kapunk. Elpaso83 hozzászólása is jól mutatja ezt. Ha sokaknak nem tetszik a jelenlegi irányvonal, akkor én részemről befejezem és átadom a stafétabotot.
-
dox187
csendes tag
válasz
Elpaso83 #17393 üzenetére
Támogatnám, hogy a repo kint legyen 1:1-ben git-en is, így ha valaki saját mirrort akar csinálni (akár auto pull-al git-ről), akkor azt megtehesse. Így ilyen problémák esetén nem kerülne senki kellemetlen helyzetbe.
A plugin update/ új plugin beküldés természetesen a karbantartónál maradna... nem tudom, hogy annak mi a folyamata jelenleg.
De nekem is kellett volna a repo :| -
Elpaso83
újonc
Értem én, hogy új helyre költözik az oldal, de addig miért nem lehet a régi domain alatt online hagyni a szervert? Vagy mi tart benne hetekig? Mikor a múltkor leállt a rendszer én felajánlottam ingyen bérmentve adok tárhelyet, akár névtelenül, hogy ha gebasz van akkor se tudjanak senkit utolérni. Az nem kellett akkor legyetek szivesek azt rakjatok már alá egy normális szervert, mert most is 2 Boxon kellene belőnöm a dolgokat és így kúrvára nem tudom!!!
-
kmarci25
veterán
Másnál működik rendesen a trakt addon? Az utóbbi időben nem dobja fel automatikusan a lejátszás után az értékelő ablakot, illetve mintha nem is "naplózná" a megnézett filmeket/epizódokat.
Az addon-t nem piszkáltam, sőt az LE/kodi pároson sem változott semmi. Próbáltam az addonra manuálisan ráfrissíteni, de nem történt javulás...
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Mitől lehet az, hogy egy ntfs-re formázott és usb-n keresztül csatlakoztatott sata hdd-n lévő avi fájlok egyike sem jelenik meg a médiatáramban? Sőt, csatlakoztatáskor fel sem ugrik a lemez csatolására való figyelmezető kis ablak a jobb alsóban.
A meghajtó neve megjelenik a gyökér fájlrendszerben a /var/media könyvtár alatt, de a rajta lévő fájlok egyike sem. W10 és W7 számítógépen nincs vele gond.
-
morefire
tag
Új helyre költözik a MovieShark Repo. Részletek hamarosan.
-
flamario
tag
válasz
szmokkencs #17379 üzenetére
inenn semmit.
a MovieSharkCC elavult öreg
A Kodi repo letöltése alatt van a MovieShark repository 2.3
DE nem érsz a repoval semmit amig nem megy a https://repo.movieshark.xyz forrásoldal !!! -
zozo1976
csendes tag
válasz
darvinya #17368 üzenetére
Köszönöm !
Igazából csak az a problémám, hogy hiába választok ki egy skint, mondjuk Aenox, már a következő Kodi indításnál, újra vissza áll az alap Confluence skinre!
És ilyenkor még a ms repo es társai is eltűnnek, és kezdhetem ujra az egész telepitését a repoknak!
Arra gondoltam, hogy ha esetleg működne egy usb-ről bootolni a Kodit , akkor egy mentet allapotbol lehetne indítani!
Azért köszönöm! -
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Egy igen csak frusztráló hiba megoldásában kérném a segítségetek. Van egy Sony XE85 android TV-m és telepítettem rá a Kodi alkalmazást, novemberi verzió. Filmek lejátszásánál (mkv, HD, 4K) a zoomolási opcióknál hibásan változtatja az aspect ratiot a program mivel nyújtja a képet és nem kivág belőle. Tök mindegy mit állítok be (zoom, széles zoom, 16:9 zoom, fekete sávok csökkentése max 20%-al stb) a kép megnyúlik (megnyúlt emberi arcok, tárgyak lesznek) élvezhetetlenné téve a filmnézést. Beszéltem másokkal, elvileg nálam van a hiba mert máshol szépen kivág a képből a rendszer ha zoomolni akarsz és nem nyújtja a képet.
Esetleg tapasztalt valaki ilyet illetve tudja valaki mi lehet a probléma? Elég idegesítő a dolog és azon gondolkozom meghirdetem a televíziót mert lassan időm sem kedvem sincs foglalkozni a dologgal viszont a zoom funkciókat ha jól működik hasznosnak találom mivel szeretem eltüntetni az alsó-felső fekete sávokat de nem úgy hogy a szoftver megnyújtja a képet! -
lac14548
aktív tag
Segítséget kérek a következő beállításához:
A filmek egy külső HDD-n vannak.
A mappa szerkezet a következő:../
+ Filmek
- Filmcím 1
- Filmcím 2
- stb...+ Sorozatok
- Sorozat cím 1
- évad 1
- stb...+ Mesefilm
- Filmcím 1
- Filmcím 2
- stb...+ Mese Sorozatok
- Sorozat cím 1
- évad 1
- stb...+ Dokumentum - Természetfilm
- Filmcím 1
- Filmcím 2
- stb...Szeretnék minden egyes mappát külön látni a KODI főmenüben.
De nem kategóriák beállításával, hanem valahogy megadni a mappát.
Remélem érthető...Ötleteket várok, kösz
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, nem tudom találkozott e már valaki olyannal, hogy eddig az előző verziós libreelec futott a raspberrymen. Majd egy új 2GB os micro sd kártyára kiírtam a legújabb verziót. Nos a Libreelec boot képernyőt ki is küldi a TV re majd utána fekete képet ad. Valaki találkozott már ilyennel? Ha vissza rakom a régi kártyát akkor megint jó.
TV újraindítás kellett.
Viszont a régi libreelec en beállítgattam a gombokat a távirányítón, hogy melyik mit csinál. Tudom 15 perc kínlódás de valahogy biztos át lehet menteni, van erre valami mód?
-
Polllen
nagyúr
válasz
Polllen #17338 üzenetére
Úgy tűnik, hogy boot után valami nem stimmel és a szolgáltatás nem indul el.
Viszont ha bármilyen lejátszás megáll, ez a szolgáltatás újraindul és működik.
Uh a workaroundom most az, hogy boot után elindítok egy dalt vagy internet rádiót. Ha az megáll, működik a librespot.
Ha esetleg valaki tudja, hogyan lehetne rögtön boot után használatba venni, ne tartsa magában.
-
w.miki
veterán
válasz
flamario #17345 üzenetére
1-2 éve én ugyanilyet rendeltem, azon az összes gombot lehetett infrára is programozni.
Aztán rendeltem megint belőle, és a világítós verziójából is, azon már csak 5 gombot lehetett betanítani TV távirányításra.
Megint megy az plugin? Úgy emlékeztem tiltva lett.sbarát -
zapfog13
újonc
repo.movieshark.xyz miert nem lehet hasznalni?
-
rabalint
csendes tag
Valaki megosztana zip-ben az utolso movieshark repot?
A legutolso Mediaklikk plugin erdekelne belole 1.7es ha igaz.
kosz
roland -
gaben919
csendes tag
válasz
flamario #17329 üzenetére
Szia nekem is sok bajom volt windows alatt a MoviShark al.Nekem ott az volt a baj hogy èkezetes betű volt a windows felhasznàlò nèvben (Gàbor)volt.Mikor ujratettem a rendszert ès megadtam a felhasz.nevet èkezet nèlkül akkor ment ès most is.Règen mèg az összeadàsig sem jutott csak sikertelen0.RPI n viszont nem tudom.
-
lac14548
aktív tag
válasz
flamario #17344 üzenetére
Neked is duplán kell nyomni a gombokat?
Ha megnyomom, akkor első nyomásra mintha csak "feléledne" és a második nyomásra történik valami.példa:
megy a lejátszás megnyomom a PLAY/pause gombot és nem történik semmi, második nyomásra már leáll a lejátszás. ez után bizonyos ideig minden gomb elsőre reagál.
Mintha a távirányító standby-ba menne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest