Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs igazán összehasonlítási alapom, de nekem nem tűnik lassúnak a fejlődés. Össze lehet hozni elég korrekt szorzókat a rested xp, guild, group, complimentary xp boost kombókkal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként mi a lassú ? ..vagy mi lenne jó ? 2 óra játékkal simán szintet lépni 50 felett is ? -
Sonic*
aktív tag
válasz
PhilBrick
üzenetére
Semmi bajom az MMO-s fejlődéssel, ha sok időt vesz igénybe, de itt még unalmas is. pl.: WoW-ban 0,5-1 óra mellékküldetésezéssel bőven a fő küldetésszint fölönt voltam, de itt ez van, hogy 4 óra után sem sikerül. Ráadásul ugyanaz a monoton küldetéssorozat ismétlődik...
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok!
Elég rég játszottam ezzel a játékkal, de kedvet kaptam hozzá. Régen azért hagytam abba, mert iszonyú lassú volt a fejlődés (4 óra mellékküldizés huszonvalahanyas szinten
) Ezt orvosolták már? -
-
Dazsar
aktív tag
Hali
Amikor előakarok fizetni ezt írja ki:An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later
mitől lehet ez? -
br.rak
őstag
válasz
Strauss
üzenetére
Gondolom a referal linkes plusz-ról van szó.
Igen, ami segít, inventory+ crew skill, esetleg GTN slot, Section X (é s acount wide-os, hogy a későbbi karaktereknek is meglegyen)Az egy számgenerátor, nem kell hozzá net, csak előtte az accounthoz kell rendelni és havi 100CC ad pluszban, akkor is mikor már nem vagy előfizető, de csak elő előfizetés alatt lehet feltenni, utána viszont működik preferedként is.
-
Strauss
senior tag
Ok, thx, viszont még egy kérdés..
hozzájutottam egy 7 napos előfizetéshez , mit érdemes ez idő alatt unlockolni , ill csinálni , hogy a későbbiekben könnyebb legyen ? ( invertory plussz stb . ilyenekre gondoltam 
Ill. egy másik kérdés a mobilos security key app pontosan , h működik? -
br.rak
őstag
(#3986) jNk:
Érdemes elhasználni a commokat, olyan 5-8 szintenként érdemes teljes felszerelést cserélni, előhy ha moddolható itemeid vannak, úgy csak a modokat kell cserélni.(#3988) Strauss:
Egy ideje már jár az előfizetés mellé a Rise of The Hutt Cartel kiegészítő és igen, ha Megveszed a Shadow of Revan-t akkor megkapod a Huttos kieget is. -
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Kérdés : az hogy lehet h a rendes acc. omon csak a sima játék van , csináltam egy másikat (mert olcsón jutottam hozzá ) - azon meg a hutt carteles kieget írja - pedig ugyanúgy a dobozos sima verzió volt az is ...
Ill még egy kérdés , ha megveszem a legújabb kieget , akkor a hutt carteles is jön vele ? ( hülyén nézne ki hogy csak 55 -60 ig mehetek - 50 -55 ig meg nem
) -
tottib
újonc
Köszi a segítséget!
Skillt hol tudom felvenni?
Üdv.
-
br.rak
őstag
Attól még meg kell venni a speeder pilota skillt is (igaz már 0 kreditért, de meg kell tanulni)
ill. lehet a speederhez ami neked van magasabb szintű skill kell ( vannak adaptív speederek és vannak olyanok amik csak 90-100-110%-os speed bonuszt adnak, ha pl olyan van ami csak 110%-os, ahhoz a hármas szintű skill kell) -
tottib
újonc
Üdv.
Egy kis segítséget kérnék Sith inquisitorral 27 szinten még mindig nem tudom használni speedert.
Miért? A legacyban megvásároltam a speeder I.-et.Tud valaki segíteni?
Köszi előre is. -
br.rak
őstag
válasz
Drenadar
üzenetére
Az kb 2012 ősze, ha jól rémlik. Addig kijött a legacy rendszer, pár új flashpoint ( Tion outbreak/Lost Island) és a Section X / HK-51. Főleg 55-ös és 60-as szintű tartalmak vannak újdonságként ( A conquest/Stronghold/starfighter kb 10-es szinttől elérhető mindenkinek) Vannak visszatérő eventek ( Bounty Contract week, Rakhgoul pandemic, Gree event) stb, szóval van miből válogatni.
A következő új bolygó Ziost lesz, új faj pedig a Togruta (előtte Cathar volt az újdonság) -
br.rak
őstag
válasz
Strauss
üzenetére
Legacy-n keresztül tudod áradni kis karakternek, kb 14-es szintű main hand-be való lila fegyvert tudsz veel kivenni a megadott vendornál.
(#3979) Drenadar:
nem tudom nálad mit jelent a "régen" de kezdéshez képest elég sok új tartalom került bele.
Section-X/ HK-51 , Rise of the Hutt cartel: Makeb és szint emelés 55-re, Dread Wars: Oricon, Macrobinucular és seeker droid mission ( Shroud és dread seed küldetésláncok) Forged Alliances , Shadow of Revan (60-as szint), Galactic Starfighter, Galactic Stronghold, Galactic Conquest, CZ-198, nagyon nagyon címszavakban a lényeg kiemelve (folyamatosan kerülnek be ops és FP-k is illetve azok HM/NiM verziói) -
Drenadar
veterán
Helló régen játszottam... Van még élet itt? Milyen a játék? Kerülnek bele új tartalmak?
-
Strauss
senior tag
Sziasztok tudorok !
Megmondaná vki , h ez mire való ??
Inheritance Main hand Weapo construction kit ez a neve ... egy dobozszerű akármi , a két fővárosban lehet használni , csak nem tudom mire jó ill. h kell használni ..
előre is thx. -
Sanceee FC
csendes tag
válasz
Geresics
üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Szétnézek az ajánlott linken, talán lesz még ott egy-két harcostárs akivel tudok együtt játszani
! Megpróbálok minél előbb magasabb szintet elérni a karakteremmel, hogy másoknak is megérje velem játszani!A mostani guild-ből pedig tényleg kilépek mert semmire nem reagálnak...
-
Geresics
addikt
válasz
Sanceee FC
üzenetére
A jelenleg aktív magyar klánok leírását itt találod, ezek közül választhatsz olyat, akik neked szimpatikusak.
Azt csak javasolni tudom, hogy kerüld a gyűjtő-guildeket, mert azokban sem fogsz túl sok partyt találni. Más kérdés, hogy a HC-guildekben pedig nincs alacsony szintű karakter... Szóval olvasgass, és válogass!
Guildet elhagyni (ha jól emlékszem) a "/gleave" paranccsal lehet.
-
Sanceee FC
csendes tag
Köszi a gyors reagálást és a tanácsokat!
Akkor megpróbálok társakat találni... Lehet valamelyik magyar közösségben kellene kutatni inkább. A neten mindenki küldözgeti állandóan a group invite-ot, de csak addig akarnak velem tartani, amíg ugyanarra van dolgunk, majd szépen kilépnek a csoportból...Ja, tagja lettem egy guildnek is, de semmi hasznom belőle. Tele van hasonló szintű felhasználókkal az azonos bolygón, de hiába írok nekik bármit angolul nem reagálnak. Még akkor sem ha face-to-face állunk egymás előtt. Így segítséget tőlük sem kapok (Csak egy hangzatos nevet a karakter neve alá
). Kerestem már, de a guild-ből nem tudom, hogy hogyan kell kilépni, ha nem szeretnék tag lenni...A kereskedést majd kipróbálom az említett helyeken. Eddig is gyűjtöttem már egy pár basic commendationot, majd beváltom őket
.Köszi a segítséget még egyszer!

-
br.rak
őstag
válasz
Sanceee FC
üzenetére
Heroic küldetések csapat orientáltak, alapesetben min 2 ember (és a társaik) kell hozzá, nem hátrány ha tank/healer/2dps felállást követi az ember. Nyilván ha stealth képes classal megy az ember, akkor egy részük simán megcsinálható egyedül overleveling nélkül is. A lényeg, hogy keress társakat, mert a heroicból egész jó cuccokat lehet kapni vagy válaszd a basic commendationoket és planetary vendoroknál tudsz jó felszerelést venni magadnak és/vagy a társadnak.
Kereskedni GTN-en keresztül lehet. Ez a flottákon/kezdőbolygón van, emellett Tattoinon outlaw's den-ben, strongholdodban is lehet ill hajódon, cz-198-on , Nar Shaddán.
side missionokat érdemes xp-ér, kreditért ill felszerelésért/comm-ért megcsinálni.
-
Sanceee FC
csendes tag
Kipróbáltam a játékot és nem bántam meg!

Jedi guardian-t választottam első karakterként és ez a stílus is bejön. Két dolgot nem értek teljesen..
Az egyik, hogy miért ad olyan magas szintű heroic küldetéseket, amit (úgy tűnik) esélyem sincs megnyerni. A Coruscant-on 12-es szintű Jedi guardianként kaptam egy heroic +4 for the republic nevű küldiben egy olyan erejű sith ellenfelet, hogy megsebezni sem tudtam és kb. 5 mp alatt ölt meg.. Lehet, hogy rosszul harcolok, pedig minden instant támadás beraktam előre, majd a viszonylag gyors cooldown-nal rendelkezőket is sorban. Harc közben nem mozgok, mert ha távolodom nem sebződik az ellen...
A másik, hogy elég borsosak a szintemnek megfelelő jobb felszerelések credit árai. Cartel coin-t nem szívesen vennék és nem is nagyon láttam igazán jó cuccokat, amit már használhatnék. Talán lesz olyan helyszín, ahol a sok felhalmozott cuccal lehet kereskedni a többi játékossal, mint mondjuk fifa-ban?
Bocsi a sok írásért. Minden tanácsot szívesen fogadok, hogy hogyan érdemes fejlődni
!Plusz egy kérdés: érdemes-e időt szánni a side mission sokaságra?
Köszi előre is annak, aki válaszol...
-
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Persze, minden gond nélkül, bárki bármilyen serveren tud játszani.
Én a Harbinger-en vagyok. A ping mostanában romlott valamelyest, jobb napokon 120ms kőrül volt, most átlagban olyan 140-180ms. Annyi, hogy ott akkor van éjfél, mikor nálunk du. 1 óra, szóval a nyugati parti csúcsidő valamikor éjfél után van itteni idő szerint, de most is Voss és Alderaan is 2 tele instán volt, heroic-ra könnyű volt embert találni.
Talán a GTN árak is olcsóbbak itt mint az EU-s szervereken (bár most drágább így is minden mint 1,5-2 éve volt), de magyar játékos nem igazán van, ha ez szempont. -
br.rak
őstag
válasz
Sanceee FC
üzenetére
Ingyen végig tudod vinni mind a 8 class story-t illetve hozzáférsz lvl 50-es tartalmakhoz
tömeg nincs, mivel mára kicsit lecsenget a SoR által generált hype, de amerikai servereken dögivel vannak, főleg a nyugati parti PvE serveren. -
vvega30
senior tag
válasz
Sanceee FC
üzenetére
szerintem mind1 mikor kezdesz bele, ha tetszeni fog akkor úgyis játszol vele. tömeg az ugyan nincs, de az nem is olyan nagy baj

-
Sanceee FC
csendes tag
Sziasztok!
Most láttam, hogy ingyen tölthető a játék az origin-ről. Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e ennyivel a megjelenés után belevágni és, hogy sokan játszanak-e még vele online?
Gondoltam jó lenne decemberig hangulatba kerülni

Köszi előre is a választ

-
Geresics
addikt
válasz
Crendless
üzenetére
$ és € árfolyam miatt olcsónak nem hívnám, de azért lehet kapni...
-
Crendless
csendes tag
Sziasztok,
2 hónapos előfizetést lehet kapni még valahol olcsón? Vagy már csak kizárólag paypal-os előfizu működik?
Köszi:
Gábor -
br.rak
őstag
Mivel nem vagyok (sose voltam) DPS és PvP sem az erősségem, de Vengeance trren van pár hasznosnak tűnő passzív, pl force leap után 4 másodpercig interrupt és cc mentesség van és 20% kevesebb sebzést kapsz, maga a Shien form sebesség bonuszt is ad, ill vannak hasznos proc. effektek ( ingyen Dispatch nem csak 20% hp alaiit célpontokra, crit % növelés blade storm-ra stb) Bár én is csak tippelek. a Rage kedvelt volt régebben a smash build miatt, nem tudom, hogy ez jelenleg hogy áll. Bocsi h keverek a rep/imp kifejezéseket, eddig csak guardianom vol .
-
br.rak
őstag
válasz
vvega30
üzenetére
Új bolygó és Stronghold, két új kiegészítő év végéig , egyéb apróságok.
vvega30:
Cartel marketen (nagy narancs credit jel) van egy collection fül, ott megtalálod azokat az itemeket, amiket cartel marketből szereztél ( vagy közvetlenül te vetted meg vagy valakitől GTN-ről, stb) Ott van lehetőség, hogy bizonyos mennyiségű cartel coinért annál a karakterednél is meglegyen az adott mount/pet/kristály/title/akármi, aki nem vette meg, így nem kell az eredeti árat újra és újra kifizetni, sőt egy itemet adott karakternek többször is kiveheted ( ha pl elveszett, compaionnak kell), ha már megvan, igaz boundos lesz, de szerintem ez nem probléma. Én úgy tudom nem minden cartel marketes itemnél lehet ezt megjátszani, előtte érdemes neten olvasgatni.Dazsar:
Dulfy oldalán találsz leírásokat (link) ill van Disciplines Calculator is -
Dazsar
aktív tag
Hali.
Juggernautnál melyik pvp talent a megfelelőbb?
illetve nincs erről egy oldal? -
Geresics
addikt
én a sztorira gerjedtem nagyon!

Végignyomtam mind a 8-at, aztán még kicsit farmolgattam, PvP-ztem, de igazán csak a sztorik jöttek be! De azok majdnem mind!
-
br.rak
őstag
válasz
vvega30
üzenetére
Több lehetőség is elképzelhető:
1: eshet cartel packokból is, néha egész olcsón be lehet vásárolni belőlük GTN-en
2: sok cartel packból származó cuc ( pet, kristály, mount) kollekcióba tehető és minden karakter megkaphatja x mennyiségű cartel coin-ért ( az x itt kb 50-400 között)
3: elképzelhető, hogy tényleg annyi CC ill ingame credit áll egyesek rendelkezésére, hogy már csak ilyenekre tudják költeni. -
vvega30
senior tag
Üdv megint. Kérdésem van

Vannak azok a mountok amiket milliókért árulnak illetve cartel pontért lehet venni, valami 2400 ha jól rémlik.
Ezek accountra/legacyra szólnak vagy ezeket is csak az adott karakter tudja használni? Mert az áruk elég borsos és rohadtul nem éri meg ha csak egy karakter tudja használni. Ezzel szemben láttam már lvl1x -es karaktert rohangálni olyanokkal. Vagy annyi pénzük van, hogy már nem tudják mire költeni? De jó nekik
-
csecso22
tag
Hali
Boku smsel hogy tudok előfizetni a játékra ? -
br.rak
őstag
válasz
vvega30
üzenetére
Egyrészt bonus-t add a conquest során, egyfajta gyors utazási lehetőségként is szolgál, pl egyszerűbb visszamenni egy strongholdoldba és ott megvárni míg elmúlik a PvP flag, be lehet tenni GTN terminált, maikl-boxot és más hasznos dolgokat is, stb, Én annyira nem foglalkozok vele, de érdemes utánaolvasni részletesebben.
-
br.rak
őstag
válasz
vvega30
üzenetére
Itt nézz szét:
http://swtor.hu/klanok-bandak-es-titkos-tarsasagok
Esetleg érdemes szétnézni az swtor.hu és sg.hu fórumán is.
-
vvega30
senior tag
Üdv, a red eclipsen van esetleg egy magyar nyelvű imperiál társaság ahova beléphetnék?
-
vvega30
senior tag
ah és még egy kérdés, mi számít most a best dps-nek?
hordaizé sith oldalon?
-
vvega30
senior tag
Üdv
Régebben előfizető voltam és most újra játszanék kicsit, a kérdésem hogy preferedként mennyi karakterem lehet aktív? -
br.rak
őstag
válasz
Mclovin
üzenetére
Első körben ha van androidos vagy ios-es okostelót tegyél fel egy security key-t ez minden hónapban adni fog 100CC akkor is ha már nem vagy előfizető
Az árakkal most annyira nem vagyok tisztában, de tudom mire nem:
Artifact unlock: Lila ruhákat ha nem vagy előfizető nem tudsz viselni csak ha megvan az unlock, de ez csak 50-es szintig tart, 51-es szinttől már simán veheted az artifact szintű cuccokat. És mivel 1 hónapig előfizető leszel, így megkapod a Hutt karteles kiegészítőt is, benne a +5 szinttel ( lvl 55 lesz így a max)
Quickbar-r preferedként szerintem elég lesz, crew skill is elég lesz 2 három helyet ha nem akarsz önfenntartóan kraftolni, ( de itt több karakternél már ez a gond sem áll fent)Két tipp: Section unlock: ez mindenféleképpen kell hogy HK-51-et megszerezd, érdemes az account-wide variánst venni.
Vagy Treek: de szerintem ez drágább 500cc-nél
Sok kozmetikai dolog is van, amik annyira nem hasznosak, illetve GTN-ről is lehet kis szerencsével és segítséggel szinte minden unlockot beszerezni.
Nagyon röviden ennyi. Ha van még kérdés jöhet bátran
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok!
Én is szeretném elkezdeni ezt a játékot, mivel marhanagy SW fam vagyok. Ma levizsgázom és meg is venném utána ezt a starter packot. Egy-két alapvető tanácsot tudnék esetleg kapni? Az 500 Cartell Coint mire költsem majd el? -
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
válasz
csecso22
üzenetére
Gondolom nem vagy előfizető.
50-es szintig a lila cuccok használatához egy artifact authorization unlock szükséges. Ez lehet sima egy karakterre érvényes, vagy account wide, vagyis az összes serveren lévő karakterre ható. Meg lehet venni ingame creditért is GTN-ről, vagy cartel coinért is.
A Hutt és SoR kiegészítőkben lévő 51-es vagy nagyobb szintű lila tárgyakhoz nem kell unlock szerencsére.
Ha nem tervezed, hogy előfizető leszel, akkor érdemes kifarmolni ennek az unlocknak az árát, de szerintem szintezéshez bőven jók a kék cuccok, fleeten és a bolygókon is vannak vendorok, akiknél basic commendationért cserébe tudsz tárgyakat és modokat vennni. Ajánlom, hogy szerez be moddolható itemeket és időről időre cserélgesd bennük a modokat. -
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
-
-
br.rak
őstag
Itt írnak róla (link)
open the launcher.settings file in notepad and locate the below line and edit to the below
, "PatchingMode": "{ \"swtor\": \"SSN\" }"
, "bitraider_download_complete": { }
, "log_levels": "INFO,SSNFO,ERROR"
, "bitraider_disable": trueSAVE the changes.
Delete the BitRaider, Movie and Asset folders then start the launcher.or if you have the old version still on another computer , copy all the game folders over to this computer
edit - going BR to SSN is a complete re-download, going SSN to BR isn'tEdit - updated directions above
Amúgy bitraider nélkül maga a játék is gyorsul, régi gépeken, kevés rammal elég komoly pluszt jelenthet.
-
br.rak
őstag
válasz
csecso22
üzenetére
Most hirtelen a bitraider nélküli újratelepítésen kívül sok minden nem jut eszembe, nekem szerencsére a bitraider nélküli verzió van. Ha csak elindítod a launcher-t és úgy hagyod (nem lépsz be), lehet segíteni fog
ill még egy gyors google ezeket dobta ki:
1
2
3Sajnos nem csak jártál pórul, lehet további google több segítséget ad...
-
br.rak
őstag
válasz
csecso22
üzenetére
Tippre a bitraider kavart be (én előre félek ha újra kell telepítenem majd valamikor egy másik gépre...)
itt és itt olvasgass
Általános tippként engedélyezd a játékot a tűzfalon, vírusirtón és adminként futtasd.ui: amit nyer az ember a bitraideren ( nem kell a teljes játékot letölteni, elég a kezdőbolygókat és lehet máris játszani) azt később hatványozott elvámolja a bitradier az emberen.
Érdemes egy normál telepítéssel kezdeni, bitraider nélkül, ekkor leszedni egyben a 30-40gigát, de ilyen hibát nem tapasztal majd az ember ( feltéve ha nincs file rendszer HDD hiba) -
csecso22
tag
Sziasztok
Problémám akadt, a letöltés megállt 96,82 %-nál, a nékül meg nem tudok eljutni Republic Fleetre,valaki tud megoldást a problémámra ? -
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
válasz
BlackTreff
üzenetére
szia!
Ezt azért emészteni kell, szóval ezegyemailcim@gmail.com helyett ezegyemailcim@googlemail.com volt a megoldás?
br.
szerk
: kicsit utánanézve ezt találtam a témában (link) -
BlackTreff
tag
Bocs, a dupláért!
Sikerült megcsinálni, a megoldás az, hogy gmail helyett googlemail-t kell beírni az e-mail címhez és azonnal elküldi!
Mégegyszer köszönöm!
-
br.rak
őstag
válasz
BlackTreff
üzenetére
Az lenne az ötletem, hogy ne a játékon belül, hanem a hivatalos oldalon próbáld meg beállítani az e-mail címedet, hátha úgy engedi ( végső esetben az origin-en)
Itt írnak róla, link , valakinek segített hogy egy másik email címet adott meg és arra jött meg az érvényesítés majd visszaváltott -
x_o_n
veterán
válasz
BlackTreff
üzenetére
ez off,de most hogy megláttam ezt a képet..ugy hiányzik ez a játék

-
br.rak
őstag
válasz
BlackTreff
üzenetére
Akkor csinálj egy printscreen-t mert most nem igazán tudom mi a probléma...
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) Ezt orvosolták már?

)
Szétnézek az ajánlott linken, talán lesz még ott egy-két harcostárs akivel tudok együtt játszani

). Kerestem már, de a guild-ből nem tudom, hogy hogyan kell kilépni, ha nem szeretnék tag lenni...