- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
olyankor mi van , ha be szeretnék lépni az accommal beírom a nevet és a jelszót - majd megadom a sec. keyt és nem fogadja el. Azt írja h, incorrect...
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet leállítani azt , hogy havi rendszerességgel vegye le a pénzt a számláról? ( már nem szeretnék előfizetést)
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
Az Lv 50 es karaktert miért nem engedi kezdeni ? ( előfizetésem volt patch előtt )
-
Strauss
senior tag
ha jól olvasom a hírekben, ha 19. ig. előfizetek akkor kapok vmi új járgányt?
-
Strauss
senior tag
Ha most veszek előfizetést, akkor 27.- én Én is megkapom az összes kieget , vagy várjak inkább addig?
-
Strauss
senior tag
Hol lehet engedélyezni , hogy küldjön emilt a swtor?
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
Előfizu nincs már - de volt - 2 gépen próbáltam, de mindjárt a 3.- on is megpróbálom- emiles és kulcsos verzióval is megvolt - az eredmény ua.-
Ha nem lépek be akkor ott van az activate now - ha rakattintok es belepek akkor eltűnik. Vmi miatt nem veszi figyelembe , h voltam előfizető. -

-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
A 03.29 - ig érvényes + 7 inygen napot , h lehet aktiválni ? mert nekem csak a "vedd meg a marha kedvezményes csomagot " opciót dobja ki ...
ötlet?
-
Strauss
senior tag
Ok, thx, viszont még egy kérdés..
hozzájutottam egy 7 napos előfizetéshez , mit érdemes ez idő alatt unlockolni , ill csinálni , hogy a későbbiekben könnyebb legyen ? ( invertory plussz stb . ilyenekre gondoltam 
Ill. egy másik kérdés a mobilos security key app pontosan , h működik? -
Strauss
senior tag
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Kérdés : az hogy lehet h a rendes acc. omon csak a sima játék van , csináltam egy másikat (mert olcsón jutottam hozzá ) - azon meg a hutt carteles kieget írja - pedig ugyanúgy a dobozos sima verzió volt az is ...
Ill még egy kérdés , ha megveszem a legújabb kieget , akkor a hutt carteles is jön vele ? ( hülyén nézne ki hogy csak 55 -60 ig mehetek - 50 -55 ig meg nem
) -
Strauss
senior tag
Sziasztok tudorok !
Megmondaná vki , h ez mire való ??
Inheritance Main hand Weapo construction kit ez a neve ... egy dobozszerű akármi , a két fővárosban lehet használni , csak nem tudom mire jó ill. h kell használni ..
előre is thx.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Wars rajongók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Honda topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nyugi Én a Konami val 5 hónapon keresztül leveleztem, kb. ez ügyben, mire megoldódott a probléma a gyereknek elment a kedve a játéktól
)