Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sn[4k3]
senior tag
Üdv!
Valaki összefoglalná nekem a kraftrendszert? Tehát mi(k) a nyersanyagszerző skill(ek) és a kraft professionok? -
whitezo88
nagyúr
válasz
Dr. Student
üzenetére
ha kártyaadatot adsz meg, akkor majd a hó végén elég, ha töltesz rá, és addig tudsz játszani a harminc nappal.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Ez a jatek a tobbi MMORPG-hez hasonloan arra a strukturara epul, hogy megveszed, majd havonta perkalod a havi dijat.
Igy regisztracional mar elore meg kell adnod a gamecardot, vagy azt a kartyat, amelyel a 30 nap utan fogsz fizetni a jatekert.
Ha nem rendelkezel olyan bankkartyaval amellyel internetes vasarlast lehetne lebonyolitani (es nincs ilyen ismerosod sem, akinek a kartyajat erre a celra hasznalhatnad), akkor venned kell gamecardot is a jatek melle.
Akinek ez a fajta stilus meg uj, az kerekedo szemekkel nez az indulo 20k-s osszegre (alapjatek+gamecard), de mukodik, igy csak meg kell szokni, hogy ezek a fajta jatekok biza igy mukodnek. -
Dr. Student
senior tag
Köszönöm a válaszokat, mit jelent az, pontosan, hogy ha megveszem megkell adni egy bankkártyaszámot vagy gamecardot ?
Hogyan működik ez a dolog, még nem volt dolgom ilyen havi fizetős játékkal...de a sw-ért lesz.

Csak kicsit sokkal kiadni érte a 20k, így január végén...
mert ha veszek játékidőkártyát és gamet is annyi lesz, de legalábbis konvergál a 20k-hoz... -
L3zl13
nagyúr
Hogy hol a legolcsóbb azt nem tudom, de az ipon.hu-nál olcsóbb, mint a cdgalaxisban.
[link]Illetve a már említett gameshop.hu, de onnan ha minden igaz én vettem meg ma az utolsó példányt.

-
whitezo88
nagyúr
válasz
Dr. Student
üzenetére
gameshop.hu-n én 9900-ért vettem 2 hete. annál olcsóbban nem találtam.
-
dilipok
veterán
válasz
Dr. Student
üzenetére
1. nemtudom
2. jar 30 nap, de a regnel meg kell adni egy bankkartyaszamot vagy gamecard szamot.
-
Dr. Student
senior tag
Hali!
Két kérdés.
I. Legolcsóbban hol tudnék hozzájutni ?
II. Ha megveszem a játékot mondjuk a cdgalaxis.hu-n 12000 ft-ért akkor ahhoz, jár 30napos játékidő, vagy már egy úttal megkel venni 8000 ft-ért a 60napos cardot is ?
-
cikasz
őstag
Másnak is előfordult már olyan, hogy arra a szerverre nem engedi be ahol a karakterei vannak? Azt mondja, hogy a szerver nem elérhető pedig látszólag semmi baja. Kiadja a szerverválasztó képernyőt és csak oda enged be ahol nincs még kari. Most is pl a sokadik loginnál a töltőképernyő fogad és semerre tovább csak az altf4 segitett.
-
whitezo88
nagyúr
ej de nemszép, hogy a köpenyes ruha alól átlóg a csizma térde..
[link] -
L3zl13
nagyúr
-
a ce-hez adoutt mount a legbénább, 90%os run speed bónuszt ad. lvl25ön vehetsz ugyanilyen bónusszal 4-5féle speedert 8k-ért.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Balika23hun
üzenetére
Nekem nincs CE-m, de úgy rémlik ahhoz valami repülő járókeretet adtak..
-
dilipok
veterán
válasz
Balika23hun
üzenetére
nem, a CE-hez tudtommal nem ilyen jart (en lagalabbis nem ilyet kaptam
) -
Telda
addikt
válasz
Balika23hun
üzenetére
Ugyan ilyen kinézetűvel még nem találkoztam, pedig már minden vendort végig jártam, 1,5 millióért vannak ilyen beleülős szappantartók, de azok nem tetszenek.
-
Telda
addikt
Reggelt!
Találtam a neten a taxihoz hasonló speedereket, ezeket meg lehet valahogy szerezni, vagy csak a bétában voltak benne?
-
warcat
veterán
Ez inkább annak a példája,hogy a könnyű content és a damagemeter hiányában milyen könnyen sumákolhatsz és játszhatsz gyengén

Amiben igazad van az az, hogy ellehetsz gyenge játékkal is egy mercenaryval,de a tökéletes heat management már művészet és nagyon kellemesen magas skill cap van a kasztnál.Sok itt a hiba: leesik a tracer missile x5 debuff,nincs átállítva az ui,hogy számokkal is ott legyen a hp és a heat, surge/heat sensor override nincs cdre tolva,heatseeker szintén,bár azt nehezebb így gyorsan elemezni mert overheatnél lehet ok rá.
Mercenary volt az a kari amit felszinteztem 50-ig;és nagyon élvezetes 'táncolni vele';
értsd ezt úgy,hogy 20 heat alatt nagyon könnyen becsúszhat az,hogy a crittel járó heat ventillation proc+a természetes regened levinne nulla heat alá,tehát elvesztegettél feleslegesen egy kis regent; ugyanekkor 40 heat fölé csak töredékmásodpercre szabad menni,főleg/maximum akkor amikor az unloadot aktiválod.Van ám sok mélység itt,de a játék hiányosságaiból adódóan külső szemlélőként ezt nem fogod észrevenni ,csak azt látod,hogy 'LOLtracerspam'.
Az sem segít,hogy rengeteg képesség instant, vagy épp az instant aktiválás mellé azt adja,hogy azonnali lesz ami nem az (Surge, 50es vagy 48as cucc).Damagemeter,de minimálisan egy kielemezhető combatlog nélkül nehéz kiszürni az ocsút,de ezt már 100x elmondta az értelmesebbje a megjelenés előtt,most csak érzetek vannak,hogy de könnyen meghalt a boss,vagy -pvpben- de sokáig bírta ez az ember,milyen gyorsan kinyírtak, na biztos full champion gearben van ésatöbbi.
-
-conrad-
addikt
Nem tudjátok esetleg, hogy másolva működik-e a játék? Vagy létezik esetleg portable verzió? Elutazom külföldre egy céges laptoppal amin viszont nem vagyok admin így nem engedi telepíteni. :S
-
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
több ezren írták, hogy a modernebb (i5-7 és amd megfelelőjük) procikkal ellátott gépeket a játék valamilyen oknál fogva 20-40%ig terheli le. nem a procival van probléma, hanem szemlátomást a kód úgy lett megírva, hogy egy fix erőforrásmennyiségnél többet már ne foglaljon le cpu időből (se). magyarul egy szint után már nem skálázódik.
-
whitezo88
nagyúr
ugyan sok skillt nem igényel még, de roppant szórakoztató az instázás, tegnap két alacsonyabban is megcsináltam
bár nem sokkal könnyebb mint egy átlagos WOW-ban megszokott 5 fős. állj ki ebből, öld le addot, stb stb. -
PhilBrick
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Rendben, akkor egyszerűen fogalmazok:
Amit tudtak, kiírták a honlapra. Ha megkérdezed őket ugyanerről, akkor is csak annyit tudnak válaszolni, hogy amit tudnak, kiírták a honlapra. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
PhilBrick
üzenetére
Olvastad mit írtál ? Lemész a boltba, kérsz fehér kenyeret, mondják hogy barna van, és te mondod hogy akkor egy kiló fehéret...
Vagy Helpdesknél dolgozol, felhívnak téged hogy mit csináljak ? Nincs internet, és rossz a kép. A telepítő cd pedig eltört. Te meg azt tanácsolod hogy rakja fel a drivert a telepítő cédéről. Köszönjük a hívását.
Végülis írhatták volna hogy elnézést stb stb, dolgozunk a problémán vagy bármi sablon szöveget, de ne azt hogy beírnak előre 3 mondatot és a ticketekre random variálja ezt a 3 mondatot.
Az hogy az i7 2600 nem elég erős hogy elbírja, már nem elég ok az upgrade -re. -
PhilBrick
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Mégis mit kellett volna írniuk ezen felül?
Hogy vesznek neked másik gépet? Vagy vegyél te magadnak? Vagy kérjenek elnézést, mert szar az engine? -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem azzal van a baj hogy nem működik rendesen, hanem hogy a BW azt hiszi hogy ez így rendesen működik. Ezt onnan veszem hogy sokat hallottam a bétásoktól, hogy ez+az a hiba már bétában is megvolt és azóta se történt semmi. A support team meg kb egy driod lehet, mert mikor írtam nekik hogy 10 fps van wz-ben jó géppel, és mindent kipróbáltam amit a honlapon tanácsolnak, mégse megy, azt írták vissza hogy próbáljam ki azt amit a honlapon írnak.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Minek? Hogy még ezekért is ekézhesd őket, hogy ez sem működik rendesen?
-
PhilBrick
őstag
Hamár videó, akkor itt van egy, ami biztató dolgokat mutat.
Bár március még messze van... -
kexksz
addikt
Ha valaki lemaradt volna tegnap az ilumi cirkuszról, annak itt egy videó Republic oldalról. Kb. a baseről nem tudtunk kijönni, sőt, örültünk ha spawn után nem öltek egyből meg.
(Ahto City) -
warcat
veterán
Á, 50-ig persze, hogy jól érzed magad,simán lehet játszani kotor 3ként egymagadban,nagyon élvezetes.
Viszont 50-en természetesen már szinte mindenhez csapat kell,és abban csúfosan bukott nálam.Guilden belül sokan megelőztek a maximum szinttel,ők már összehozták a maguk kis privát bandáját amivel jártak hard mode flashpointozni,a többiek meg 30-40es szinten.
Marad az lfg,csakhogy hopp, egy nagy szar az egész és szinte senki sem használja, marad a flottánál ücsörgés és a 'manuális' csapatkeresés akár órákon át, nade közben meg kellene csinálni a napi küldetéseket is.
2-3 nap ücsörgés után nálam ez kinyírta a játékot,rendben van,hogy nincs cross-server,de legalább a szerveren belül kellett volna egy normális rendszer. -
Kasya
nagyúr
Mar tobb mint ket eves gepem van, ami most mar talan also kozep kategoria. Semmi akadas, full grafika, egyedul az arnyek van lowon es minden - ertsd wz is - akadas nelkul megy.
A storyt imadom, nekem hozza a Witcher feelinget SW kornyezettel. Az urkuldiket imadom, mert neha annyira faradt vok, hogy jobban kikapcsol, mint a jatek maga es rendesen ad xp-t is.
Lehet, ha 50es leszek en is panaszkodni fogok, de jelenleg 30-on bugot se lattam meg, max en voltam hulye. -
Malibutomi
nagyúr
Ezek szerint nekem szerencsém, hogy PvE beállítottságú vagyok

A bugok engem anynira nem vágnak földhöz, Wowban is csak jót röhögtem a kiesek a padlón a semmibe és társai bugokon, és azok nem is 1 hónappal indulás után voltak
-
Lézerparaszt
őstag
Én tegnap választhattam, hogy játszok tovább és rámeröltetik a PvE -t, valamint a PvP -t tolom továbbra is (amit a patch levitt a vicc kategóriába), vagy abbahagyom. Most berakták az AA-t, amivel már nem úgy néz ki a játék mint egy korai PSX játék béta kiadása, viszont a WZ-re a várakozási idő és az Illumos rész tényleg elég durva. Ez a motor ennyit bír, ezt megcsinálni nem fogják sose. Kis zárt térben bika gép kell hogy elviseljen 20 embert egyszerre. Ennek ellenére már jönnek a hírek hogy high beállításon is a medium jön be csak, mert a high eddig csak arra jó hogy reklámokat készítsenek vele. Aztán mikor kiadják, a föld 10 leggazdagabb egyeteme a szuperszámítógépén tud majd vele játszani, bár az nem a grafikára van kihegyezve. Sajnos nagyon meglátszik hogy jóval idő előtt adták ki. Szerintem majd visszajövök pár hónap múlva ha már kész lesz, de az sem biztos mert akkor már jön a Diablo3 és az előtt fogok ülni 24 órából 25-öt

Amúgy sajnálom, mert jó kis játéknak indult, de a bughegyek után ez a bugosító patch tényleg elvette a kedvem az egésztől ='(
De azért nektek jó játékot, a Sithekkel legyen az erő, a Jedik meg csatlakozzanak a sötét oldalhoz ! -
kexksz
addikt
válasz
PhilBrick
üzenetére
Raidekkel semmi gond sincs, nekem nagyon tetszett mindkettő mind hard, mind normal módban. Viszont tele van bugokkal - de a bugok nem azt jelentik, hogy a raid szar, vagy szorulna fejlesztésre.
PvP tényleg egy vicc, bár nekem Alderaan kifejezetten tetszik. Huttball se rossz premade-del, anélkül csak hajtépés. Skill laggal meg kezdeni kell valamit, mert vicc hogy full T3/T2ben nem bírok egy 30as healert megölni, mert a szakításra rámegy a cooldown, de a healje végigmegy...
Ilumról ne beszéljünk, majd visszatérünk rá amikor jönnek sírni azok, akik tegnap Empireön felhúzták magukat Valor rank 100ra, aztán bannolták őket. 
Craft egyszerűen egy vicc.

-
Wolverine
félisten
Vannak az MMO-kban olyan közös elemek, amelyeket az egyes játékokban másképpen neveznek ugyan, de ennek ellenére akad játékokon átnyúló nevük is (lásd raid/operation/special task force/stb.). Igen, ez a nevezéktan gyakran a WoW-ból jön, mert szinte mindenki játszott vele, aki MMO-zik, és a megszokott kifejezéseit használja...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
PhilBrick
üzenetére
nekem a harmadik, wow és lotro után és imádom
bár biztos nem fog annyi időre lekötni, mint wow, az is a komoly bc és wotlk endkontent miatt volt (4 évet nyomtam komolyan kb.)nem lesz wowkiller, az azért volt jó mert légüres térben tudott mozogni kb, és ezért sok érdekes újdonság volt a raidek miatt pl. de az újdonság elmúlt, és itt leginkább csak az interaktív questelés miatt új, de kb ennyi.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
dilipok
üzenetére
Semmit, Én tudom hogy az. Azt vártam, hogy valaki nem engem kezd el oktatni, hanem leírja hogy jó-e vagy sem, mint te, mert ez volt a kérdésem

Játszottam vele bétában, meg azóta egy hétvégét és tetszene, csak egyelőre túl MMO-s volt nekem. Valamint olyan fogalmakat használtak a társak, amiket nem értettem és a kézikönyvben sem voltak, de mint kiderült, itt nincs is pet, meg mittomén mik, mert más játékból hozott nyelvi elemek. Majd megtanulom őket, stb. csak most mással kell foglalkoznom sajnos ):
nowan: köszi! Akkor lehet beszerzem amíg le van árazva az iponban. Vagy tudtok olyan helyet, ahol olcsóbb?
-
PhilBrick
őstag
Akkor fogalmazzunk így:
Cooperative KOTOR 3-ként zseniális.
Klasszikus MMO-ként (raid, pvp, craft) komoly fejlesztésekre szorul.Ha keveset játszol, rpg fan vagy és nem zavar a havidíj, a te játékod.
Ha ez lenne a 8. mmo-d, inkább keress másikat! -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
velizare
üzenetére
Biztos igazad van. Egy hónapot kibírtatok és kaptok egy veterán rangot. (: Sőt még Én is kapnék, ha megveszem gyorsan, most a játékot, persze majd évek múlva mesélhetném, hogy én már akkor el voltam ismerve, mint "veterán" meg "alapító" amikor kész sem volt a játék teljesen.
Nem, ez marketing fogás.
Én drukkolok ennek a játéknak nagyon és tisztellek benneteket, hogy játszottok egy félkész termékkel és hozzájárultok a javulásához. Ha lesz időm én is fogok vele játszani. Kíváncsi voltam a véleményetekre, hogy milyen lett a játék egy hónap alatt, mert a reklámfogásból azt éreztem, gondoltam, hogy nem jó a játék, kevesen vették meg, sokan elpártoltak tőle, stb. és megijedtem, hogy nem is lesz játék mire odaérek, mert az EA már karácsonyra vissza akarta kapni a pénzét és türelmetlen. (:
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
PhilBrick
üzenetére
Elolvastam és ugyanazt szűrtem le belőle, mint te, hogy elküldték fűnek-fának.
Tehát szeretnék feltornázni az első három hónap bevételeit, a legrosszabb az, hogy pár percre úgy gondoltam, hogy egy ilyen Founder plecsni jól állna és megveszem most, nem csak majd nyáron, a játékot. Viszont így, hogy első három hónap... Vicc.
Szomorú, hogy nem tudnak mit kezdeni ezzel a pvp dologgal. Mondjuk én a pve-rpg vonalra vagyok kíváncsi, de ahogy többen is írtátok nagyon furcsa lehet amikor integet egymásnak a jedi meg a sith és egymás mellett csinálják a küldetést.

-
PhilBrick
őstag
- Ha elolvastad a levelet tudhatod, hogy az első három hónapban vásárló és előfizető kapja meg. Gondolom, minden swtor accountra kiküldték.
- Wow sírás már nincs, pvp sírás van. Tegnap óta szerintem is jogosan.
- Nem szerver probléma, indokolatlanul komoly vas kell hozzá. Wz már nem annyira szaggat, most kaptunk helyette töltőképernyőt a legváratlanabb helyzetekben. -
ng0ofy
KORREKTOR
Jött ma egy mail hogy lehetek "Founder". Én. Játszottam a két tömeges bétával és annyi, akkor mi közöm a játékhoz? Miért lehetnék én alapító?
Ennek ellenére megkérdezem: Javult valamit a játék hangulata menete, vagy továbbra is wowoznak benne a wowosok? (: Majd ha a sok "hibát", meg egyebeket megunják és elmennek lehet megveszem, csak ne lőjék le a szervereket

Egyébként nem mehet túl jól a szekér, ha fűnek-fának felajánlják, hogy "Alapító" plecsnit kapjon, 1 hónappal start után...
szerk.: ez a grafika dolog még mindig kérdés? Már a bétában is szaggatott a warzone. Lokális szerverek nem javítanának a dolgon?
-
kexksz
addikt
Leszaladtunk az új instába (Kaon City) Hardon. Kb 1.5 órát trasheltünk összesen, első boss annyi volt, hogy jött 3 percig a trash és ölni kellett. második és harmadik tank and spank... Dög unalom volt az egész. Két részes (mint pl Taral V - Maelstorm Prison, vagy ennek a párja Empireben) de a második rész még nem elérhető.
-
Telda
addikt
válasz
PhilBrick
üzenetére
Hát nem tudom, nekem jónak tűnik, nézd meg a grafikai beállításokat, mert bekerült két új opció, nekem pl. az antialiasing alapból high-ra volt rakva, vissza vettem lowra. Ilum meg olyan amilyen, kicsit benézték. Az arányról meg nem tehetnek. Ami viszont idegesítő a random bevillanó töltőképernyő játék közben, ezt nem tudom mire vélni.
-
warcat
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
Megjelenésre ez tökéletesen elég volt,egy kis klikkelgetés agyhalál állapotában, pont ami kell két bolygó között.Az 50-es szintüek meg már egész jók, csak a cybertech epic alkatrészekkel az is triviálissá válik.Mindenesetre én ezt nem írnám a negatívumok közé, nem emiatt hagytam abba

-
Viper26
nagyúr
válasz
PhilBrick
üzenetére
Csak holnap lesz időm próbálgatni, de akkor úgy tűnik vágják a fát rendesen a játék alatt.Az űrös dolgokat is meg lehet nézni, 15 évvel ezelőtti játéktermi feeling, egy Freelancer-szerű szabadságot biztos fájt volna belerakni...szégyen.Ha így folytatják pár hónap alatt bedől az egész, bár nagyon nem szeretném...

-
whitezo88
nagyúr
jelentős optimalizálási munkák lettek, jelentősen javult az fps, és a swap mennyisége.
-
Telda
addikt
Ilum 1.1
-
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
helyette hopp x perc inaktivitás után karakterválasztó képernyő, majd szerverválasztó képernyő. de azért jó próbálkozás volt.
-
Lézerparaszt
őstag
Ja a legjobbat kihagytam, míg az előző hozzászólást megírtam, megnézegettem a mailjeimet, körbejártam a szokásos kedvenc oldalaimat hogy van-e valami változás stb, úgy hagytam a karaktert a harcolók mögött. 5500 valor jött össze az alatt. Reggel bemegyek, elmegyek melózni, visszajövök és hopp így lett a battlemaster, ingyen

-
Lézerparaszt
őstag
Na kinek mi a véleménye a peccsről ? Nekem megölte a játékot :s
Illum végre beindult ami azt eredményezte hogy fő fightnál 10 fps fölé nem megy.
Warzone -ra 14 percet vártam. Úgy látom nem nagyon tudják a BW -nél hogy mit csináljanak :s -
a fórumot átalakítják/kibővítik. ezentúl pl. minden szervernek saját szekciója lesz, nem pedi ömlesztve pve és pvp, mint eddig.
edit: offba tettem, hogy ne zavarjam a rinyát.
-
whitezo88
nagyúr
nahát readonly lett megint a swtor fórum, biztos véletlen, és még bocsánatot is kérnek twitteren...
-
kexksz
addikt
válasz
velizare
üzenetére
De, viszont kb. semmiben. Annyi, hogy ha használni akarod 400as Biochemednek kell lennie. Ez kb semmit nem jelent, annyi a lényeg hogy ígyis-úgyis Bio kell, hogy legyen kitanulva. Amúgy érdemes a Biochemet legutolsóra hagyni. Én Jedi Shadow-val így csináltam:
Artifice -> T3 Relic kicraftol, craft ledob, Synthweaving felvesz. Synthweaving -> T3as öv és karkötő lecraftol, ledob, Biochem felvesz. Biochemmel pedig folyamatosan lehet gyártani a consumable-öket, ezért érdemes utolsónak hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák

- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Futárcégek
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mert ha veszek játékidőkártyát és gamet is annyi lesz, de legalábbis konvergál a 20k-hoz...

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)