Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
Update 3.2.2, PTS változások, Bounty Contract Week. Részletek az swtor.hu-n
-
Geresics
addikt
iPON cikk a játékról
-
br.rak
őstag
-
törölt tag
válasz
atainprison
üzenetére
Nem ertem.
Ezzel most mire megyek ha 0-rol kezdem a jatekot?
-
br.rak
őstag
Kérdések és válaszok új és visszatérő játékosok számára. Részletek az swtor.hu-n
-
törölt tag
F2P account-hoz eleg csak vennem egy GC-t es onnantol kezdve feloldodnak a dolgog vagy be kell meg szerezni ezt azt? Pl. kieg vagy valami mas kezdeshez, total 0-as karaktertol lenne kezdve

-
br.rak
őstag
röviden.
október 27. után kell előfizetőnek lenned és megkapsz mindent, ami addig megjelentHa előtte is előfizető vagy, különböző jutalmakat kapsz és részt vehetsz a korai hozzáférésben ( 1 héttel hamarabb játszhatsz az új tartalommal)
Egy részletesebb összefoglaló holnap várható.
-
plus44
veterán
Én jelen esetben azt nem értem, hogy az előfizetői státusz és a DLC megvétele kvázi egy és ugyanaz?Tehát ha előfizető vagyok (az is jó, ha most, vagy okt. 27-től kell annak lennem?) akkor ingyen megkapom az új kiegészítőt, ha pedig nem vagyok előfizető, akkor meg meg kell vennem? Csak azért, mert egy hónap előfizu 4000, a DDLC meg mondjuk az előzőből kiindulva 5000. Nem egy nagy különbség, de akkor is megvan, szóval most nem értem, akik eddig nem fizettek egy centet sem a játékért, azok egy hónap előfizuért megkapnak kvázi mindent, ami eddig kijött ingyen.
-
br.rak
őstag
Na tegyünk egy kis rendet a fejekben:
Jelenleg 4 kiegészítője van a játéknak
Galactic Starfighter (GSF) PvP űrharc X-wing vs. Tie-Fighter stílusban
Galactic Stronghold (GSH) ezzel jött be a housing és a Galactic Conquest
Rise of the Hutt Cartell (RotHC) első szintemelő kiegészítő max szint 55 re. Makebbel kezdődi és a Forged Alliances-szel fejeződik be
Shadow of Revan (SoR) jelenleg ez a legújabb, max szint 60és a következő 5. kiegészítő:
Knights of the Fallen Empire (KofFE) ez fog ősszel jönni max szint 65 leszF2P: egy centet nem költött a játékra, korlátozásokkal, de végigjátszhatja a 8 class küldetését Ilumig
Prefered: már elköltött 5 dollárt vagy eurót alapesetben ő is csak a sima tartalomhoz fér hozzá, de ha 2013 ősze óta valamikor előfizető volt, megkapja/megkapta RotHC kieget.
Előfizető: jár neki a RotHC mindenféle korlátozás nélkül, de a SoR-t külön meg kell venni2015 október 27-től: aki előfizető lesz akár csak egy hónapja, az megkapj az akkor elérhető összes tartalomhoz a hozzáférést ( RotHC, SoR KofFE )és és ha lejár az előfizetés, akkor sem vész el, megmarad minden tartalom.
A GSF és GSH mindenkinek jár, függetlenül attól hogy F2P, Prefered vagy előfizető
-
vegitossj7
addikt
Játszható, de olyan érzés lehet f2p-ként játszani mintha valaki felvágná a segged, és beleültetne egy kád chilliszószba.
Ha játszol, csakis sub-ként szabad játszani, hisz úgy adja vissza a játék az egészét.
A vanilla az igazi szerintem, a kiegek olyan "idegenek" számomra, nem azt a minőséget képviselik mint a vanilla, sőt meg sem közelítik azt.
Én várnék vele még októberig, viszont akkor subolva is kell kezdeni a játékot.

Ja és az uccsó kieg. 5000 forint, ami mindent tartalmaz, viszont nem értem, hogy azok, akik októberben subolnak, megkapják-e a Shadow of Revan kieget mellé...
Erről felvilágosítást kérnék, ha lehet.

-
Tüphón
senior tag
Üdv
Még a f2p kezdetekor játszottam ezzel a játékkal, ahogy látom már kijött egy pár kiegészítő, f2p accountal melyekkel lehet játszani? Ha jól tudom egy idő után mindenki megkapja őket. -
weky
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Új engine-t szerintem nem fog kapni a játék, az azért nem kevés munka lenne, október végéig tuti nem lenne készen!

-
br.rak
őstag
Nagyon sok változás lesz az eddigiekhez képest, mondhatni kap egy rebootot a játék, de ezzel együtt is nagyon sok kérdés merült fel.
Annyi biztos, hogy próbálják egy szintre hozni a játékosokat, mivel jelenleg nem a pref/előfizetői státusz a töréspont hanem a lvl 50/55/60
Szóval én azt mondom, hogy október 19-én aki teheti, egy hónapra fizessen elő és minden korábbi tartalmat megkap
Ami a meglévő előfizetői jutalmakat érinti, azok közül Nico Okarr a "legvonzóbb" ha lehet ezt így leírni
, és nyilván ő a beetetés ahhoz hogy nyáron is előfizető marad az ember, mert aki már őt "kilcokolta" az nagy valószínűséggel ki fogja a többi jutalmat is. (erre mondják azt hogy ügyes... )Cikk leghamarabb csütörtökön, addig remélem sok kérdés tisztázódik.Addig is jó találgatást!

-
br.rak
őstag
update:
Teljes Trailer link
-
br.rak
őstag
Knights of the Fallen Empire rövid összefoglaló
Előfizetőknek ingyen járni fog
Max level 65-re nő
Lehet egyből 60-as karaktert indítani
A régi tartalmakat (Fp/OPS) felskálázzák 60-65 -ös szintre
pár link:
http://www.swtor.com/fallen-empire/charactershttp://www.swtor.com/info/news/article/20150615
Trailer: nem a legjobb minőség még
(link) -
br.rak
őstag
Knights of the Fallen Empire: újabb kép és élő Twitch Stream (link)
-
br.rak
őstag
válasz
Phobion
üzenetére
Elvileg még lesz egy tartalmi update a 3.3 és a 4.0 között, illetve elég vad teóriák is keringenek a külföldi fórumokon.
amúgy meg:
SpoilerLana azt mondta, hogy a Köztársaság és a Birodalom bukott el (itt érdemes lenne tudni a szövegkörnyezetett is) Kérdés az hogy milyen értelemben...
A jedik és a sithek pedig visszavonultak a saját kis templomijaikba, lehet már nem részesei sem a birodalomnak, sem a köztársaságnak. -
br.rak
őstag
Knights of the Fallen Empire: újabb információk. Részletek az swtor.hu-n
-
br.rak
őstag
Attól függ mit szeretnél:
Ha még nem pörgetted ki mind a 8 class történetét, mindenképpen tedd meg.
Gondolom a Hutt karteles kiegészítő megvolt, ha nem akkor viszonylag sok új PvE tartalom vanHutt invázió Makeben
The Shroud (Macrobinucluar küldetéslánc)
Dreadseed (Seeker droid küldetéslánc)
Titans of Industry ( Czerka társaság átvétele a CZ-198-on, +2 FP)
Dread Master szál lezárása (Oricon)
Forged Alliances (4 FP ami átvezet a Shadow of Revanhoz, bejött a soló FP ,mint lehetőség)
Shadow of Revan ( Rishi, Yavin 1-1 új class küldetés és 2-2 "solózható" FP ill OPS)
Rise of the ..... (spoiler) ( Ziost)plusz ha nem csináltad volna meg ott van HK-51
Ugye van még a Conquest amit sokan már már túl komolyan vesznek illetve
Stronghold: Jelenleg 4 SH van ( Coruscant, Dromund Kaas, Nar Shadda és Tatooine), e készül az új Yavin IV-en (ez eléggé nagy lesz, elvileg több rejtett részleggel és vízesésekkel, stb)
PVP: erről nem igazán tudok nyilatkozni, mivel csak nagyon ritkán játszok így
Galactic Starfighter: Ez viszont most berántott, kicsit X-Wing vs. Tie Fighter, elég sokáig el lehet magával a hajófejlesztéssel is pepecselni (4 osztály, osztályonként 4 hajó) több pálya de alapvetően 2 fajta játékmód. Team Deatmatch: ezt gondolom nem kell ragozni és Domination: itt 3 pont ( műhold, gyár, akármi) feletti kontrollért megy a küzdelem
Nyilván ott vannak még a csoportos tartalmak Flashpontok, OPS-ok és jelenleg tart a Nar Shadda Nightlife event isÉs készül az új kiegészítő Knights of the Fallen Empire néven október 20. az Early Acces kezdete egy héttel rá normál start.
Ha jól vettem ki, nem kell külön megvenni, de előfizetés szükséges hozzá és folyamatosan fognak kijönni az új fejezetek hozzá (kb min a the Secret World esetén)
Van pár igen érdekes részlet a "véletlenül" kikerült leírásban, talán valamikor ma lesz arról is egy összefoglaló. -
Tnil
tag
Sziasztok!
Még a Strongholds előtt abbahagytam a játékot, IRL problémák miatt, most viszont erősen gondolkozom az újrakezdésen. A véleményetek érdekelne, hogy mennyire változott a játék, megéri-e visszatérni ?
Köszönöm előre is!
-
br.rak
őstag
Knights of the Fallen Empire előzetes bejelentés. Részletek az swtor.hu-n
-
br.rak
őstag
Knights of the Fallen Empire
-Az eddigi legnagyobb kiegészítő (ezt ígérik)
-új bolygók
-új társak
Június 15.-én lesz a hivatalosa bejelentés, ami remélhetőleg részletesebb ennél
Ez nagyon 4.0-nák tűnik, még várok 1 v. 2 napot, mert megint történt pár változás ( Tatoine Stronghold pl)
-
br.rak
őstag
PTS tesztelői jutalom, új security key alkalmazások (BB,WindowsPhone,Linux). Részletek az swtor.hu-n
-
br.rak
őstag
válasz
Phobion
üzenetére
Spoiler:
Én most két verziót tudok elképzelni:
a,
Saresh tovább erőlteti a hülyeségeit és kitör a nyílt háború újrab,
Ha ló nincs, jó lesz a szamár elv alapján mégis befejezik Revan eredeti tervétesetleg ezen kettő egymás után valósul meg.
Most nagy marhaság lenne elővenni pl a Shroud szálat vagy akár Mandalore-t
-
br.rak
őstag
válasz
Phobion
üzenetére
A spoiler taget sokan "csak úgy" ill. "poénból" elkezdték mindenhol használni, ezért már csak a film ill. sorozat topicban használható.
Igen, egyelőre itt a vége. Várjuk a folytatást.
Nyilván találgatni lehet, hogy hogyan tovább. Remélhetőleg végre visszatérnek a "közös ellenség" (Most belegondolva, már a Black Hole is erről szólt..). helyett a tényleges háborúhoz, annyival kiegészítve, hogy Saresh az irritáló idiótából egyértelműen előlépett a "headshot pozítv" debil osztályba
-
br.rak
őstag
válasz
Phobion
üzenetére
Akkor nem maradt más, mint az operationok. 60-as szinten. elég könnyű végigvinni a régebbi operationoket story módban, az új fp-kenk opsoknak pedig van solo verziója.
Ha nagyon unatkozol akkor PvP, PvE és PVP űrharc is jó időtöltés lehet.
Illetve jövő héten indul és őszig tart a "kaszinós event" (lesz róla event guide)
-
-
Phobion
addikt
Tegnap végeztem Yavin 4-en, most kezdtem el a Chapter 5-öt, de érzem, hogy lassan vége ennek is, következő kiegészítőről lehet valamit tudni?

-
br.rak
őstag
PTS Update 3.3 , PvP és class változások, Yavin IV Stronghold és Togruta faj. Részletek az swtor.hu-n

-
kohai
tag
Ez a HK-51 lehetetlen küldetés, van egy alkatrész a Dromund Kaason a Dark Temple elötti részen elvileg,
na most 2x végig kutattam a Warden outpostig a templomtól és semmi -
br.rak
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Van a flottán egy Gree vendor (elvileg hamarosan a 4 kezdőbolygón is lesz), aki a White Acute Module-t árul (0 kreditbe kerül), ez egy újrahasználható item, ami 8 óraára kikapcsolja a 12x class xp bonus-t.
A bonus amúgy is csak 55-ös szintig él, utána 55-60 között normál ütemben fejlődsz.
Ja és Makeb valamint a Forged Alliances között (mert igazság szernit ez a bevezető a SoR-hoz) azért még akad egy "kevéske" tartalom.
Dreedseed/The Shroud küldetések (amiket érdemes párban csinálni) esetleg a hk-51 küldetésekkel együtt.
CZ-198, Oricon valamint pár új FP és OPSAz emperor "elhallgatása" 3 class történetét is elspoilerezné (knight/warrior/consular), így azt csak akkor nézd meg, ha nagyon nem bírod ki.
Malgus "árulása"
Kedvenc sithünknek már nagyon régen tele van a hócipője a birodalom felsővezetésével és az uralkodóval egyaránt.
Coruscant-i béke (ami megint igen spoileresn, hogy miért történt) eléggé kiábrándította, valamint a sith belharcok és árulások eléggé meggyengítették a birodalmat ( Corellián az összbirodalmi sereg 10-15% odaveszett), valamint a bigott idegenellenesség (ennek ékes példája a Red Reaper flashpoint) előbb vagy utóbb teljes bukáshoz vezetnek majd, ennek próbál Malgus elébe menni (nem tudom láttad-e Ilum köztársasági felét)
Egy sokkal liberálisabb birodalmat akart létrehozni, csak mivel ezt nyílt lázadással kedztde, így mindenki a torkának esett.
Viszont végül is elérte a célját, mivel Marr aki utána de facro irányítója lett a birodalomnak, kb mindent átvett Malgustól a túlélés érdekében ( ha jól rémlik volt nem Sith és nem ember Dark Council tag is pl) és sokkal racionálisabban vezeti a birodalmat (lásd legutóbbi krízis Zioston, amire a köztársaság idióta kancellárja még több lapáttal rá is tett) -
whitezo88
nagyúr
sziasztok! NAGYON sok idő után visszatértem (Imperial oldal), eléggé jó lett azóta mióta abbahagytam (még bőven vanilábban. kicsit ragequit volt, mivel bejött a "f2p" és felidegesített, hogy MINDEN szarért pénzt kért még a rewardokért is, meg a fejes eltakarásáért, stb)
Most ismét suboltam is + SoR megvétel. Lenne egy kérdés: 12x a fő quest XP, ami eléggé brutál, mivel 340 ezreket ad. Még Ilum végére se jutottam mikor abbahagytam, megnéztem az hogy lesz (meg is lepődtem rajta, hisz Malgus áruló lett, és azt a maradék 3-4 questet megcsináltam még a FP-ig. Ez kb jelentett rögtön 2 szintet, majd mivel sorban akartam haladni mentem Makebra huttozni, de már a fentiek miatt 54 vagyok és kb tök elején járok (amikor 3 landing padot kell felrobbantani). Nem lehet valahogy kiszedni ezt, mert kénytelen vagyok már rögtön Revan-os questekre menni, ha még 60 előtt el akarom kezdeni. És még így is kihagyom a mellék küldiket.
Illetve van valami brief leírás hogy haladt a story (Vanilla vége Rep szempontból, mivel beszéltek arról, hogy a Rep valami támadást indított, és az Emperor elhallgatott, ezért ragadta meg a hatalmat Malgus, stb)
-
-
Phobion
addikt
-
br.rak
őstag
-
Phobion
addikt
Mostanság, hogy működik az android-os security key beállítása? Az oldalon nekem állandóan normál authenticatort akar beálíltani, de ha letöltöm az android-osat, akkor ott nem kapok semmi kódot.

-
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
válasz
Phobion
üzenetére
Igen, foglalkoznak még a játékkal. Nemrég jött agy apróbb tartalmi kiegészítő a Shadow of Revanhoz ( Ziost)
Hogy mennyire hű a Kotor1-2 -hőz. Ez jó kérdés, főleg nézőpont kérdése.
Viszont már az új flashpointoknak (kezdve a Forged Alliances 4 FP-tól) már van solo módja is, aminek hála senki nem marad le a történetről és az új raidekkel is ez a helyzet, szóval ha nem akarsz, nem kell csapatot keresni.
Viszont fontos, hogy jelenleg külön meg kell venni a Shadow of Revan kiegészítőt, vagy a hivatalos oldalon 5000Ft-éért (ha jól rémlik) vagy ha tudsz amazonról rendelni akkor 40 dolláért megkapod a SoR-t 60napnyi játékidőt és 2400cartel coint egy csomagban. (link) (ha nincs meg, ezzel megkapod a Huttos kiegészítőt is, de ez előfizetőknek már kb 1,5 éve jár)Itt olvashatsz egy összefoglalót a SoR-ról, ami a játéktechnikai részér érintő (nem spoileres) (link) a tagekre kattintva a többi cikket is kilistázza
Jelenleg még kb másfél hétig a Relic of the Gree event fut, erről pedig itt találsz egy rövid összefoglalót magyarul (link)
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
Elég rég játszottam a játékkal, talán még a Rise of the Hutt Cartel előtt. Mi a helyzet mostanság a játékban? Foglalkoznak még a játékkal? Ez az új Revan-os kiegészítő mennyire hű a KOTOR 1-2höz?
Régebben csak egyedül játszottam, a komolyabb történetek csak a "raid"-ben derülnének ki? -
br.rak
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nekem édes mindegy, a dupla hosszú eventtel simán elérem a Legend rangod, utána már csak a heroicot kell csinálni a tokenért

-
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
A 12x-es XP él már? Vagy ha nem, akkor tudja valaki, hogy mikortól fog élesedni a patch?
-
br.rak
őstag
Mai Amazon akció(elvileg csak 1 napig tart):
Shadow of Revan +2400cc +60 napos gamecard csak 30 dollár( 40 helyett) link
14,500 Cartel Coin 80 dollár (100 helyett) linkAmerikai címet itt tudtok igényelni http://www.borderlinx.com/HU/en/
Elvileg csak dombornyomott kártyával működikA Cartel makrketban az armor settek kollekcióba tétele 50%-os kedvezménnyel történik jelenleg (nem tudni meddig tart)
-
br.rak
őstag
Sok új infó, visszatérő eventek, ajándék droid és 12szeres xp class küldetésekre:
May The 4th Be With You -
Geresics
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
0-10 FPS: játszhatatlan
10-25 FPS: döcög
25-35 FPS: ízlés kérdése
35-60 FPS: folyamatos
60+ FPS: felesleges. Nem tudom, hogy milyen monitorod van (ha van szabad pár perced, legyél olyan kedves, és töltsd ki az adatlapod vonatkozó részét, mert sokat segítene...), de ha 60Hz-es, akkor hiába pörög 60 FPS felett a számláló, még "kép-csúszást" is fog eredményezni.Walker ölés szerintem kb. mindenen akad, az valóban el van b@szva. Próbáltam 1080p-ben min. és high közeli beállítások mellett, és ugyan azt az FPS-t produkálta a gép (2-15 FPS). Talán a valós 8 magos proci hozhatna ott előrelépést (mert a fentiek alapján nem a VGA a korlátozó tényező), de olyat most nincs $kedvem$ kipróbálni!

-
vegitossj7
addikt
Akkor a "jól fut" definíció alatt mi mást értünk.

Nálam az alábbi szubjektív besorolás a mérvadó:
0-25fps-ig nem fut jól, 25-60-fps-ig eldöcög, 60-111fps-ig jól fut. (mert ennyit tud az Engine.)

De mikor már a Revanite Walker-nél nem tudok healelni, mert 1.5 fps-re leugrik, akkor ott már tényleg baj van.
Fleeten nálam sosem esett még 30 alá.

Ahogy néztem FPS ügyileg, max-on jobban fut, mint minimumon. Combatban ez hatványozottan igaz.

geresics: Ha mellette zenét hallgat, megy a böngésző, akkor persze, hogy nem elég neki a 1.5 gb ram, amit minimum hagyni kell a windowsnak, nekem jobban futott a bejelölt helyeken(DK,Rishi,Alderaan,Fleet), de haverom nem tapasztalt különbséget. Ez is változó.
-
Geresics
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
"I don't understand, I use SWTOR Unleashed but it's slower than before!
SWTOR Unleashed books a part of your RAM to put there the chosen items. It's like if we removed totally from you this RAM. Because of this, if you don't leave enough RAM for Windows + background running softwares + 2.5GB for SWTOR (which uses 1 process of 2GB + 1 other rarely going over 500MB) then your computer will begin to read and write very often on your hard drive. This is what we call the SWAP phenomenon. This will make your game slow as hell. To avoid this, always leave 3GB of RAM available for SWTOR and Windows and you shouldn't encounter this issue." -
válasz
vegitossj7
üzenetére
Objektíven nézve nekem az jön le hogy különböző nvidia kártyákkal sincs nálad változás, ez viszont utalhat arra (is) hogy nem is a diszkrét hanem a processzorba integrált vga van meghajtva.
A gépeddel minden kerek, kivéve az swtort, tehát mégsem kerek teljesen

Low - High - Ultra beállítások között mennyi az (fps) különbség egyébként ?
Nem mind a 4 kártyád a hibás, hanem lehet hogy a vga gyártó/driver, de ez csak egy ötlet, mert nem tudunk rámutatni egy csavarra mint a gond okozójára.
Mindketttőnk gyengébb géppel játszik (i3+6850 és core2+7850) és a magam részéről High körüli 1080p beállításokkal csak a Fleeten érzékelek 25fps alatti sebességet, de ma megnézem fraps-al is.
-
Geresics
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Kattints a nevemre, az adatlapomon megtalálod!

Szerk.: korábban ezt írtad:
"Egyedül a 32 gb ram mentheti meg az SWTOR Unleashed-et csutkára húzva..."
Ugye nem a Star Wars: The Force Unleashed-re gondolsz? Mert ha igen, akkor mindent értek!
-
Geresics
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Pedig biztos, hogy valami nálad nem kerek. Másoknak (nekem is) jelentősen gyengébb konfiggal jelentősen jobban megy...

Integrált VGA azért nincs az alaplapodban, mert a processzodban van!
-
vegitossj7
addikt
8600gt-vel, 9600gt-vel,560SE-vel,970gtx-el ugyanúgy fut. 2 magos procin, 4 magos procin ugyanúgy fut.
Kérdem én, milyen jó gép kell az swtor-hoz, ahol 60fps-t produkál egy véletlenszerű combatban, még ha ops-ról nem is beszélünk.
A gépemmel minden kerek, hisz minden más játéknál tud normális fsp-t produkálni, az más hogy az swtor nem használja ki.
Nyugalmi helyzetben persze, 111 fps-re felmegy, de elég 1 tank skillt nyomni, és esik 80 fps-t instant.
Nem mellesleg nem próbáltam ATI/amd kártyával, de lehet tényleg az előző 4 videókártyámmal lehetett baj.
Integrált vga nincs az alaplapomba. -
válasz
vegitossj7
üzenetére
Lehet hogy a játék a szar, de a gépeddel sem kerek valami ha képtelen normális fsp-t produkálni. Az hogy minden más játék jó nem segít, mert az swtor-t nem tudja jól futtatni.
Egy friss OS-nél (ahol csak a processzor és vga számit, mert nincsen még vírus/spam-védelem) gyorsan le tudod szűkíteni a probléma forrását: Az integrált vga nem kavar be ? másik (ati/amd) vga kártyával próbáltad ?
-
vegitossj7
addikt
válasz
thomboy
üzenetére
Már volt az SSD-n is a winfos meg a játék egyszerre, minden permutáció ki volt próbálva...
Egyedül a 32 gb ram mentheti meg az SWTOR Unleashed-et csutkára húzva...
A játék a szar, ezen nincs mit foltozni, ahol a TESO tudta a fix 120 fps-t, ott nem a géppel van baj

br.rak:: Akkor ugyanúgy fut, mint nekem

-
thomboy
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Milyen HDD-n használod a Windows-t? Próbáltad a swap/hiber/pagefile-t átrakni SSD-re vagy akár az egész Windows-t?
Esetleg az eszközillesztőben vagy miben érdemes átállítani, hogy performance vagy quality legyen, ugyanitt esetleg kikapcsolni vonalsimítást, szűrést, stb-t.
Mi az ami konstansan megmaradt a konfigodban (akár egér, billentyűzet, bármi)?
-
br.rak
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Egy próbát megérne eliminálni a bitraidert.
Én most sajnos egy kávédarálón vagyok kénytelen játszani (már amikor van időm....
)
AMD s939 x2 3800+ 2gb ddr ram dual channel, nvidia 8400gs xp sp3, de külön vinyón van mind a rendszer, mind az swtor.
1280*1024 lowon stabil 30fps körül van PvE tartalmakban (igaz operationt és galactic starfightert nem tolom és PvP-t is csak szökőévente) -
vegitossj7
addikt
-
br.rak
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
HDD vagy SSD? Ha legalább külön HDD-n van már az sokat segít a sebességen.
Bitraider is eléggé lefogja a sebességet (nem csak telepítés/patch közben okoz kellemetlen meglepetéseket)
És amúgy a játék alatt 3 különböző engine fut, ilyen öszvér rendszertől már az csoda hogy egyáltalán megy ( a Hero 1.0 az alap, a UI egy külön engine-t használ és van még egy harmadik is) -
válasz
vegitossj7
üzenetére
Milyen grafikai beállítások mellett és milyen vga-val megy max 30 fps-el ?
-
thomboy
tag
Erről jut eszembe, ha esetleg valakinek szüksége lenne pár in-game cuccra nyugodtan használja a referral linkemet, neki is jó, nekem is jó, főleg ha utána előfizet

-
vegitossj7
addikt
Én 3 napja fizettem elő újra, 1 nap valami node writedisk errort kaptam...
Letölt megint, újra ugyanaz bitraider nélkól meg minden nélkül.
Megint leszed, mappákat átnevez, új felhasználófiók, megint csak bioware intro látszik, aztán kiakad.
Tegnap leszedtem megint, újraraktam a winfost, nagy nehezen eldöcög 30 fps-el windowed fullscreen-ben swtor unleasheddel...
Felüdülés a fix. 60 fps TESO-ból.
Egyetlen ok amiért már 2x otthagytam, az az fps probléma volt. -
Eddig sem voltak gyorsak a frissítések, de a tegnapi több mint 4 órás "initialising" már a dühítő kategória volt. Ráadásul a bitraider könyvtárat már másodjára kellett törölnöm mert el sem akart indulni először a frissítés.
Lehet hogy a BioWare tartomgyártásban top kategória, de az online szórakoztatás támogatásban van még mit tanulniuk. -
thomboy
tag
Szerintem jelenleg az összes healer class szuperül használható, mindnek van valami gyengéje, erőssége, igaz én operationökön nem healelek túl gyakran, csak eventeken.
Viszont ugye hamarosan jön egy patch ami a teljes healer role-t érinti mindhárom AC-t beleértve, szóval kíváncsian várom hogyan oszlanak majd meg az erőviszonyok.

Mellesleg a commando mint healer igen jó, ajánlom, talán a legerősebb mivel nem papírból van.

-
br.rak
őstag
Értem, én commando healert mondjuk még nem csináltam ( sőt eddig troopert sem, csak Bounty Huntert), de eddig healerként mind a sage/sorc mind a scoundler is bejött ( igaz nagyon különböző időpontokban játszottam velük)
Dual wield közelharci az maraduer v. sentinel lehet. Ha jól veszem ki a PTS alapján, kapnak egy kis buffot, mivel elég papírkutyák jelenleg.
-
CactuS
Arcképgyáros
Az alkata miatt lett.
Illetve bennem van kb ~15 évnyi online healelés különböző játékokban. Elsőre Jedi healert csináltam, de az nem jött be, a commando viszont ezzel az alkattal nagyon baráti volt és a skilljei sem rosszak
Bár egy dual wield-es meleet még tuti ki fogok próbálni. -
br.rak
őstag
A 12x XP bonus eredetileg a Shadow Of Revan előrendelőinek járt, kb 1 hónapig tartott. És tényleg volt olyan akit zavart hogy ezzel a bonussal , ha a class küldik mellett csinálja mondjuk a planetary missionokat, mellékküldetéseket, Heroicokat,stb akkor elég hamar kiszürkülnek a questek.
PTS-en volt 2 item, egy ami teljesen megszünteti az xp szerzést, ezt azóta kivették. (érthető okokból). A másik item pedig csak a class küldikre vonatkozó bonust negálja. (emellett van még kismillió féle XP bonus, guild tagságtól kezdve flashpointokon át egészen a dupla XPs hétvégékig)Amit elfelejtettem, hogy a 12x XP bonus csak előfizetőknek jár.
-
br.rak
őstag
Tényleg elég hülyén fogalmaztam, ez a nyomorult fejfájás eléggé leöli a lelkesedésem, kb 3x ennyi infó volna, de ennyire futott jelenleg.
Amúgy kérdésre válaszolva: Május négy a 12x class küldetéses xp móka kezdete, végéről nem tudunk semmit, de sanszos hogy minimum ősz elejéig kitart (és ha valakit zavar, kikapcsolható)köszi, az inkriminált részt átfogalmazom

-
br.rak
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
HK-51 Questhez mindenképpen kell egy altot indítanom? Gondoltam megcsinálom, most, hogy végre 60-as lettem, de Dromund Kaas-ra nem igazán tudok átmenni a Commandommal
Vagy van hozzá valami trükk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és nyilván ő a beetetés ahhoz hogy nyáron is előfizető marad az ember, mert aki már őt "kilcokolta" az nagy valószínűséggel ki fogja a többi jutalmat is. (erre mondják azt hogy ügyes... )

Illetve bennem van kb ~15 évnyi online healelés különböző játékokban. Elsőre Jedi healert csináltam, de az nem jött be, a commando viszont ezzel az alkattal nagyon baráti volt és a skilljei sem rosszak