- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Helló régen játszottam... Van még élet itt? Milyen a játék? Kerülnek bele új tartalmak?
-
Drenadar
veterán
az űrcsatás részen alakítottak valamit? vagy maradt ugyanolyan?
Másik hülye kérdés... a legacyben hogyan lehet szinteket lépdesni?
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
nekem az a bajom, hogy kezdettől fogva megvan a játék, és tudtam milyen a korlátlan swtor, jó persze nem voltak 50es karijaim, de fura azt látni, hogy a skillek lefogytak 400ról 120ra meg a többi... nekem most 3 karakterem van, azt írja 5 lehet max... vagy 6?
DDo-ban pl nem ismertem a rendes játékot csak a f2pbe kóstoltam bele, ott nem zavar ez a rendszer... de itt igen. értelemszerű, hogy azért hogy előfizessen az ember...
-
Drenadar
veterán
hivatalos honlapon megtalálod értelemszerűen az előfizetés résznél.
Újra feltettem a játékot, elég sokáig tartott, kicsit megingottam benne, hogy érdemes volt?
Előfizetésre nem nyomtam rá, de kegyetlensok a korlátozás, érdemes ezzel még játszani? játszák ezt még? ez ciki, hogy mindent elvesznek és pénzes tartalomra cserélik le... -
Drenadar
veterán
azért kétlem, mert a mount 25-ös szinttől leérhető... nem? és a kari most 21-es. ami kell a mounthoz skill az sincs meg. (a skillek között néztem nem a nagymama konyhájában)
innentől a cuccok sem stimmelnek ami a karin van. persze bizonyítani nem tudom mert nem szoktam printscreeneket nyomkodni mert minek?a szakma skillek ilyen 400 körül voltak. most mindegyik 120-as. tényleg nem fura.
és mielőtt továbbra is ilyen lekezelő válaszokat adsz elmondanám, hogy nem szoktam piálni se játék közben se amúgy.
-
Drenadar
veterán
gondoltam adok neki még egy esélyt... így freeben.
aztán nézem, valami nagyon nem stimmel... mikor abbahagytam a karit volt mountja, most meg semmilye sincs, főleg pénze, meg skillek se...
bocsi nincs türelmem visszaolvasni, meg rákeresni, de ez általános vagy csak tőlem loptak el kb 5 szintet? cuccokat, stb?
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
van valami jó guild, ahova egy 21 es szintű sentinelt felvennétek? jó lenne menni instákba, hogy legyen végre használható cucc is

-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
akkor szerintetek érdemes visszamenni játszani?
pl ez a topic se pörög...
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
nagyon elfogytak a játékosok?
én is szüneteltetem mert nem éreztem még januárban hogy kész lenne a játék...azóta érdemi változás nem történt mi?
pl nagyon hangulatos volt az űrcsata de kb a 2. próbálkozásra már érződött hogy gáz... főleg hogy csak singleben lehetett bele menni és akárhányszor... rendes űrcsaták jobbak lennének
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Innovindil a nevem. Senki nem válaszolt? lehet nincsenek fent. egyszerűbb lett volna ha egyből megírod a neved

-
Drenadar
veterán
gyere hozzánk az Onyx-ba. bármelyik tagunknak szólhatsz, magyar guild és mindenféle trollkodás nélkül, a chaten nyugalom van...
-
Drenadar
veterán
értem mit mondasz, van ami logikusan is hangzik. de továbbra is maradjon a lézer kerülése
és ha jólemlékszem a filmekben fénykardnak mondják, de nem mernék rá mérget venni. jah lehet a szablyát senki se ismeri 
de nem tervezek veszekedni se privátot indítani. nem kell reagálni erre a gondolatmenetre.
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
próbáld ki robot nélkül... én 8.szinten kaptam meg a questet! sok sikert hozzá...
valami központi bolygóra? Ember! te nem figyeled a storyt, vagy annyira ismered a SW világát mint én a hello kitty-t? (semmire?)
Coruscant-ra mész vazze...

Lézerkard : NINCS a játékban!
Amikor én megkaptam végre a lightsaber-t(=fényszablya) hangulatos volt de továbbra se lett erősebb a kari sokkal. Pedig eleinte aban bíztam hogy akkor úgy fogom vagdosni le az ellenfeleket hogy csak nah...
A sötét oldalt kipróbálva érdekes volt hogy ott nem nagyon szenvedtem a fényszablyával, odaadta a mester azt ennyi

-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
mount mikor lehet majd az embernek?
vagy itt hogy hívják ezeket a kis robogókat? -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Hajót melyik szinttől lehet "kapni" vagy venni? hogy megy ez?

-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Lehet ő már olyankor regisztrált felhasználói fiókot mikor éppen nem kellett. Én most meg nem nézem, hogy MOST kér-e?
Oké, tegnap este megvettem, ma már beléptem, reggel semmi sorban állás nem volt.
Melyik szeróra érdemes menni? Jó lenne nem egyedül vacakolni
Mindkét oldal érdekel engem.Ezen a szerón vannak más haverjaid?

mondjuk én nem vagyok az az éjjel nappal bármikor megyek játszani fajta. -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
nah szép szóval én vagyok a hibás!
De ahogy látom itt a fórumot nem maradtam le semmiről... ha meglenne játszani akarnék, nem sorban állni! A Stressz tesztnél még oké volt a sorban állás, de egy megvett játéknál már nem annyira.
Vajon ez is a SW: Galaxies sorsára jut?
-
Drenadar
veterán
Ma meg csütörtök van, és nekem nem tetettél félre

-
Drenadar
veterán
szerintem max ingyenessel játszottál

Most tényleg 200ftos leszívástól vagytok úgy oda?
Én körbejártam a 576-okat, media marktot... és mindegyik helyen olyan fejjel néztek rám, hogy mit akarok, mintha meztelen maláj kúrvát kértem volna tortába csomagolva... úgyhogy majd játszok egyszer.
de továbbra se tudom felfogni, hogy tud elfogyni egy DIGITÁLIS értékesítés útján kapható akármi...?
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
jó azt tudom hogy drágább, de már így is ráöltöttem +1000 valamennyit az "utazás" miatt. tök feleslegesen. A digitális vásárlásban meg az a jó, hogy a gép elött rákattintasz hogy check out & play, és játszol.
amúgy az 576 honlapján már kint sincs hogy megvehető a swtor. de megpróbálom az árkádban... -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Bocsi a hülye kérdésért bevallom, hogy nem olvastam végig mindegyik HSZ-t.
digitálisan jelenleg kapható bárhol?
CDgalaxisban rendeltem meg, küldték az e-mailt lehet menni érte, elcsesztem két vonaljegyet ott közölték tegnap hogy jah mégse, majd ma! ma is ugyanaz a forgatókönyv most már inkább megvenném digitálisan, de még az origin-be sem lehet :| pedig az embernek elég lenne egy francos cdkulcs, updatelni az accontot, és akkor : ELFOGYOTT? miezmá? Help!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ha jólemlékszem a filmekben fénykardnak mondják, de nem mernék rá mérget venni. jah lehet a szablyát senki se ismeri