- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5499 üzenetére
Realtime.
Ez egy MMo nagyon erős sztorival.Eternal sztoritól a küldetések full singleplayer-ek.
De az alap sztori és a két kiegészítő,hutt és a revan tolható partyban.Utána viszont kőkeményen szingli.
Persze bármikor ki mehetsz a sztoriból többi játékos közé együtt játszani.
Az alap játék és a két első kieg nyílt világú sztori,vagyis közben találkozhatsz másokkal,az eternal viszont zárt instában egyedül repkedsz ide oda vagy harcolsz vagy egyéb francot művelsz,amit a küldi kér.
Az alap játékban ha köztársasági karid van a sztoriban coruscant után saját űrhajót kapsz,amivel oadmész ahova akarsz.Az a hajó örökre megmarad. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5497 üzenetére
Max egy óra hosszabbítás.
Egyébként ha szereted a játékokat amiben komoly sztori van akkor az SW ToR kötelező.
Minden kaszt egyedi sztorival rendelkezik,a sztori attól függően változik hogy jó fiú vagy vagy genyó állat.
De bizonyos kaszt sztorijában az is változtat a párbeszéden hogy milyen fajú a karaktered.
Mert a birodalmiak rasszista tahók.
Minden kaszt alap sztorija isteni jó.
De a játék teljes sztorija is jó,bár hogy nem egy két nap alatt tolod le az biztos. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5495 üzenetére
A kardja alapból sárga,csak én raktam bele vörös követ.
A flottán van valami pvp vendor nála vettem vörös követ.
Úgy tűnik meg hosszabbították a leállást.
A bánatba. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5493 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5491 üzenetére
Tudod már hogy mi leszel?
Melyik oldalon?
Milyen faj milyen kaszt satubbi?
Sima karit kezdesz vagy valami keresztezett hibridet?
Nekem a kedvencem például egy Sith pureblood Jedi knight,aki igazából sith sorceress.
Jedi knight eredettel de sith sorci speccel.
Ami nekem nagyon be jött.Jól el vagyok vele.
De kinek mi tetszik.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5489 üzenetére
Olyan hogy egész napos leállás nincs.
Jó pár MMO-val szoktam játszani,de egésznapos leállás sosincs.
De a játék ki is írja nálam hogy peccs van ma.
Hey everyone,
We will be taking the servers offline on October 18, 2022 to deploy Game Update 7.1.1.
Details:
DATE: October 18, 2022
TIME: 7:00 AM - 12:00 PM CT (12:00 PM - 5:00 PM UTC)
VERSION: 7.1.1
Patch notes will be available on Monday.
Thank you for your patience as we maintain Star Wars™: The Old Republic™!Fölötte pedig magyarul hogy most zajlik és 5 perc múlva vége.
Én is alig várom hogy feljussak.
Végre season 3.
Megyek tolom ezerrel,megint lesz legalább hetente egy két napig mit csinálni,amíg a heti küldiket le tolom.
Ha nagyon be kockulok 1-2 óra alatt kivégzem a heti küldiket.
Imádom a köztársasági sith sorcimat és szeretek vele játszani. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5487 üzenetére
Nem,ez nem igaz.
Nézd meg jobban.
Nekem kiírja percre pontosan mikor lesz szeró.
Karbantartás:Most zajlik.14 perc múlva véget ér.
Jah és igen magyarul írja.
Mivel a steam nálam magyar.
Mert az Sw ToR is steam-es már.
Nekem legalább is.#5489Hegyirabló
Nekem ott van a játék könyvtárban hogy meddig tart a leállás. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5485 üzenetére
Ne tojj be,csak hét óráig van leállás,itt az új szezon.
Lehet örülni.
Félórát tudsz várni nem? -
Hegyirabló
veterán
Ezt komolyan írom, hogy nem hiszem el!
Életemben először játszanék MMORPG játékkal, ma kezdtem volna, erre áll az összes szerver egy frissítés miatt.
-
Plata
félisten
Hú de rég nem írt ide senki.
Mondjuk én sem néztem fel már rég.
Bár egy ideje elég aktívan játszom,az új kieg nekem eddig nagyon be jön.
Főleg mert végre lehetek sith karival köztársasági oldalon,mindig is vágytam rá hogy sith karival toljam,csak ne birodalmi oldalon.
Nagyon poén volt sith karival jedi sztorit tolni,rakás vicces hibával találkoztam,például ajtó nem akart be engedni mert nem vagyok köztársasági meg hasonlók.
De találkoztam testnélküli társakkal is.
-
Phobion
őstag
Megtaláltam: Cartel Market ikon / Pack explorer.
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Cartel Market-ből vásároltam saber kristályokat, de nem találom sehol. Hol vannak ezek és hogyan tudom alkalmazni?
-
Phobion
őstag
Sziasztok! Tegnap ismét beléptem nagyon sok év kihagyás után, de új karaktert indítottam. Összegyűlt, a security token miatt, ~9100 cartel coin. Mit érdemes ebből venni?
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Ha free 2 play en elmentem 60 as szintig de szeretnék tovább haladni XP-t gyűjteni felfelé lépni akkor mit kell tennem?
-
Geresics
addikt
-
Plata
félisten
válasz
Mooka-Miki #5468 üzenetére
Nem rossz.
Én is kedveltem,de a sith sorci jobban be jött.
Szerintem irtó mókás jó sith sorcival végig vinni.
Főleg hogy mi a vége.Nem akarom el spoilerezni,de élveztem a végét.
Van vagy 4 sith sorcim.
Sith sorcival vittem legtovább a sztorit és sith sorci karinak van legjobban kifejlesztve minden.Társak és egyéb vackok. -
Mooka-Miki
senior tag
Sziasztok!
Én annyit tennék hozzá az eszmecseréhez, hogy személyes véleményem szerint az imperial agent sztorija a legjobban megírt.
-
Geresics
addikt
válasz
Jack Oneill #5463 üzenetére
Hát, én anno letoltam Jedi Shadow-val is, meg Sage-el is (meg amúgy az összes kaszttal LS és DS oldalon is), de ez még a megjelenést követő 1 évben volt, azóta nyilván tök más már a balance, szóval véleményt hiába is mondanék. Ha szeretsz lopakodni, akkor jó, ha meg távolról varázsolgatni, akkor a Sage. A sztorin semmit nem változtat. Én Light Side sztorit a Sage-el, a Dark Side sztorit pedig a Shadow-val csináltam (szerintem így passzolt).
Amúgy sztori szempontjából a legjobban a DS kasztok tetszettek, ott hatalmas beszólások voltak időnként, pláne, ha valaki mindig pimaszkodott is! -
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #5463 üzenetére
Hát én nem nagyon játszottam vele.
Jedi shadow karim van de kicsi.
Inkább jedi sage a kedveltebb nekem,a Jedi Knight meg nekem személy szerint nem tetszett,jedi knight volt az utolsó amivel sikerült végig tolni a sztorit.Személy szerint inkább sith sorci a kedvencem.Utána smuggler vagy bounty hunter és agent. -
Jack Oneill
veterán
-
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #5461 üzenetére
Úgy tudom Darth Malgus-on vannak a magyarok.
-
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #5458 üzenetére
Nem tudom,attól függ hol keresel.
De én Sw ToR-ban legendary player vagyok,szóval van benne pár percem.
Még annyi,subscriberként ha végig bulizod a napot akkor is pénzt keresel és jutsz előre,míg F2P-ként ha egész nap gürizel akkor sem sokra.
Köztes megoldás ha kettő közti vagy.Vagyis egyszer előfizetsz,de ha lejár akkor nem F2P leszel hanem,nem jut eszembe mi.
De jobb mint F2P.
De jelenleg én is az vagyok,október óta nem fizettem elő,mert azóta keveset játszom,csak néha napján. -
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #5456 üzenetére
Szint van.Free max 50 lehet.
Max az alapjáték sztoriját tolhatja.
Kevés pénze lehet,kevesebb pénzt kap boltostól,többet fizet,kevesebb xp-t kap,nem tud futni csak 15-ös szinttől.Az is pénzbe kerül.
Nem tud mountot tanulni csak magasabb szinten és többe kerül.Kevesebb mount skillt tud meg tanulni.Nincs rest xp,kevesebb xp-t kap.Bizonyos küldi jutalmakat nem kap meg,bizonyos küldi jutalmakat a hajára kenhet mert 60+ szint kell hozzájuk.
Azt hozzá tenném hogy az alapjáték sztorija messze a leges legjobb,az összes többi kieg sztorija szerintem szár ahhoz képest.Bár megvan minden kieg,de jelentem még egyiket sem csináltam meg az alapon kívül,azt már minden class-al,jó és rossz oldalon női és férfi karival,emberrel és nem emberrel.Jah és mivel 50 fölé nem mehet free bizonyos dolgokhoz hozzá sem szagolhat.Mert van olyan dolog amihez 75-ös szint kell.
Ha előfizetsz a játékra meg kapod az összes kieget és talán kapsz 1 darab 70-es karakter boost-ot is.Ez nem biztos,de én már kétszer is kaptam ilyen ingyen boost-ot,hogy mire azt passz.Rövid a memóriám. -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Milyen korlatozasok vannak a free es a fizetos account kozott? Szintkorlat, teruletkorlat, kiegeszito korlat stb, ilyenekre gondolok. -
Karibaba
aktív tag
Úgy nézem ez a topik is kihalt!
-
detre
csendes tag
Sziasztok! Hosszu ido ota szeretnek magamnak egy PCt amit KIZAROLAG swtorra hasznalnek. Nincs nagy igenyem, highon szeretnek jatszani lehetoleg akadasmentesen. Tudnatok segiteni, hogy mire figyeljek a specifikaciok teren? Koszonom elore is.
-
jNk
senior tag
válasz
Telehessy #5449 üzenetére
Vannak magyar guildek a játékban, mindkét oldalon találkoztam magyar játékosokkal. Az egyik ha jól emlékszem a Birodalmi Betyárok volt. Ha több időt töltesz a Fleeten (Carrick Station / Vaiken Spacedock) és a chatet figyeled lehet hogy bele fogsz futni magyar guild toborzásba.
-
jNk
senior tag
válasz
Peter_06 #5448 üzenetére
Belépsz az swtor.com-on és az Account / Cartel Coins menüben látható hogy mikor kaptal/költöttél Cartel Coint.
-
Peter_06
tag
30 naponta kapjuk meg a subos CC-t ugye?
-
Telehessy
friss újonc
Sziasztok, én kezdő játékos vagyok, de nagyon élem ezt a swtor-t.. Esetleg vannak magyar csoportok vagy klánok/guildek??
Lenne 1-2 kérdésem, meg jó lenne néha egy banda.. 😀
Előre is köszönöm. -
Peter_06
tag
Azt valahol meg lehet nézni hogy mikor kapom meg az előfizetéshez járó havi CC-t?
-
jNk
senior tag
válasz
Borsimi #5446 üzenetére
30 napos előfizetés: 3.990 Ft
60 napos előfizetés: 7.990 Ft
90 napos előfizetés: 10.990 FtElőfizetőként minden tartalmat megkapsz és egy Tokent is amivel kezdhetsz egy karaktert a 60 vagy 70es szintről is, de nincsen két kiegészítő játék, egy játék van, több infó az #5435-ös hozzászólásomban.
Az előfizetés lejárta után az továbbra is el fogod érni azokat a történeteket amiket az előfizetés alatt, de Prefered státuszú leszel, ami több mint a Free de közel sem Premium/Előfizető. -
Borsimi
lelkes újonc
válasz
BoneDragon #5413 üzenetére
Szia. Kérlek segíts abban hogy az egy havi előfizetést ha még eszem akkor a két kiegészítő játékkal is tudok játszani a régi karakterekkel is? Illetve mennyibe kerül? Ha meg lejárt az előfizetés utána is megmarad minden elöny az ingyenes játékkal szemben mert most a freevel játszom. Köszönöm szépen.
-
Borsimi
lelkes újonc
Sziasztok. Abban kérném a segítségeteket hogyha egy hónapra előfizetek és lejárt az előfizetés utána a feloldott tartalmakat ugyanúgy tudom használni? Illetve mennyibe kerül? Előre is köszönöm szépen 😀 szép napot.
-
Borsimi
lelkes újonc
Nincs tudomásom szerint. Köszönöm szépen a segítséget. A resetelést is próbáltam. Az nem tudom hogy befolyásolja e hogy a társam gyógyít. Bár már anélkül is próbáltam.. De köszi 😀
-
Wolgrab
csendes tag
-
Borsimi
lelkes újonc
Sziasztok. Kérlek segítsetek. A Tarison vagyok egy csempész karakterrel. Meg kellene fertőződnöm a raghoultól. De hiába megyek be a fertőzött zónába és küzdök velük semmi. Már vagy nyolcszor Neki futottam. Mit kell tenni és hogy? Köszönöm szépen előre is. Szép napot mindenkinek.
-
jNk
senior tag
válasz
Peter_06 #5434 üzenetére
Nincsen külön alap és expansion karakter, csak egyféle karakter van. Elkezded level 1-ről a karaktert, végigmész a történetén, közben kb eljutsz 50-es szintig, utána jön a két korábbi kiegészítő story; Makeb és Shadow of Revan, ezekkel eljutsz hatvanas szintig. Ezek után következik a Knights of the Fallen Empire ami nagyjából 10 szint és hetvenes karakterként kezded az Onslaught történetet.
A Tokennel CSAK annyit érsz el hogy kihagyod az első 60 vagy 70 szintlépést és történetet és vagy a Knights of the Fallen Empire-el kezded a karaktert vagy az Onslaught-al. -
-
jNk
senior tag
válasz
Peter_06 #5429 üzenetére
Akkor most már "csak" egyszer egy token jár az előfizetéshez. A játékon belül a Cartel Marketen lehet venni ilyen tokent 2000 CC (Cartel Coin)-ért és szerintem az itt megvásárolt Tokeneket tovább lehet értékesíteni a GTN-en (Galactic Trade Network) ami egyfajta online piactér. Az előfizetés mellé egyébként havonta jár 500CC tehát 4 hónap előfizetés után tudsz venni tokent a Cartel Marketen, ha nem költöd el másra közben
-
jNk
senior tag
válasz
Peter_06 #5426 üzenetére
2db Level Boost Tokent kapnak az előfizetők egyszer, amivel ugyanazokat a karaktereket tudod indítani csak 60-as vagy 70-es szinten. A 60-as karakter kihagyja az alap történetet és a Knights of the Fallen Empire-el kezd, míg a 70-es azt is kihagyja és az Onslaught-al kezd.
Ezeket a tokeneket akkor érdemes használni ha már van pl. egy Sith Warriorod de még egyet indítasz, csak nem akarod ismét 1-es szintről kezdeni hanem 60 vagy 70-ről.
Emlékeim szerint a Cartel Marketen is lehet venni 2000CC-ért tokent ha a kettő nem lenne elég
-
Peter_06
tag
Meg lenne egy kérdésem. Nem tudok új expansionos karaktert létrehozni csak az alapot? Ez miért lehet?
-
Peter_06
tag
De ha megveszem a feliratkozást akkor az összeset megkapom,nem?
-
Peter_06
tag
Még új vagyok a játékban!Ha előfizetést veszek és az lejár utána tudok még játszani/kezdeni expansionos karaktereket?
Válaszotok előre köszönöm! -
jNk
senior tag
-
Plata
félisten
Jól jártál mert akkor van egy rahedli CC-d.
Van rá mód,én is így jártam.
De olyan hülye vagyok hogy nem emlékszem rá hogy csináltam.
Sg fórumban segített valaki.
Annyi rémlik hogy valahogy honlapon van lehetőség kiválasztani hogy le szedd.
De most azt sem tudom megnézni mert meló van és csak mobil van nálam. -
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Megjelenéskor megvettem a játékot, elég sokat toltam elején. Utolsó 2 évbe nem nagyon játszottam a játékkal.
Gondoltam most visszanézek, viszont anno beállítottam az accounthoz a security key mobilos alkalmazással. Menet közben volt pár telefon csere és sajnos nem távolítottam el a security key. Viszont így nem tudok bejelentkezni mert folyamatosan kériVan rá lehetőség, hogy valahogy én eltávolítsam, vagy csak support tud benne segíteni?
-
Plata
félisten
válasz
Borsimi #5414 üzenetére
Freevel kb sehogy.
Craftoláshoz kell egy gyártó szakma és két gyüjtögető szakma.
Freevel max 1 lehet asszem.
Slicinget érdemes tolni.
Azzal tudsz pénzt szerezni.
Igaz gyártani nem.
Artifact tárgyakat csak free nem tudja használni.
Add el piacon ha tudod.
Esetleg vedd meg az artifact unlockoló cuccot.
Ha van mobil appod az termel neked havi 100 CC-t.
Abból unlockolod és már is prefered leszel. -
Borsimi
lelkes újonc
Sziasztok. Kérlek segítsetek. Hogy lehet craftingolni? Illetve a begyüjtött articraft tárgyakkal mit és hogyan lehet kezdeni valamit? Freevel tolom most. Már van egy csomó kristály meg műtárgyam. Köszönöm előre is. Szép napot
-
jNk
senior tag
válasz
BoneDragon #5411 üzenetére
A játék egyik erőssége a 8 különböző karakter/class történet. Ha egy egy film után ismét kedvet kapsz a játékhoz kezdj nyugodtan el egy másikat a warrior után
-
-
Plata
félisten
válasz
BoneDragon #5409 üzenetére
Szerintem próbáld ki a sith sorcit jó oldalon,az is jó móka.
-
BoneDragon
veterán
Én is elkezdtem újra a Fallen Order és a Mandalorián után kedvet kapva. Mikor megjelent felhúztam pár karaktert, de ennyire nem élveztem anno, mint most. Lehet közrejátszik az is, hogy már az angol tudásom is fejlődött, meg a játék is. Sith Warriorral nyomom, igazi 2 bites troll az a karakter, marha jókat nevetek rajta.
Viszont, mikor tele voltak a szerverek kezdésnél, akkor se lehetett érezni, hogy ez egy mmo, most meg annyira se. Sajnos meghagyták a phaseket és konkrétan nem találkozni senkivel, csak a "fővárosban". Storyt végigviszem max szintig, de kb ennyi lesz. Most lettem 50, azért még pár óra van benne.
-
Kolbi_30
őstag
Szuiasztok.
Probalom ujra feltenni a jatekot, de a telepito exe lefut aztan nem történik semmi. Mi a probléma? -
Borsimi
lelkes újonc
Sziasztok. Kérlek ha valaki tud segítsen. Hogyan tudok elutazni Secluded islandra? Nem tudok tovább menni? Kell valami hajó? A taxi nem visz át. Előre is köszönöm szépen.
-
Borsimi
lelkes újonc
Köszönöm szépen. Azt esetleg tudod hogy melyik kereskedőtől és melyik helyszínen lehet venni? 17 es szinten vagyok most. Illetve kb mennyiért? Köszi
-
Plata
félisten
válasz
Borsimi #5403 üzenetére
Először is kell hozzá skill.
Gőzöm sincs free accountal mikortól van,de talán 15 vagy 20-as szinttől.
Utána tudsz venni csak.Addig használni sem tudod.
Azt tudom hogy free-nek sokára van és kevesebb skill van neki.
Mikor nekem már talán hármas volt a skillem az ismerősnek még csak egyes. -
Borsimi
lelkes újonc
Sziasztok. Legyetek kedvesek segíteni, hogy az Old Republic onlineban hogy tudok földi járművet venni? A freevel játszom. Köszönöm szépen előre is. Szép napot mindenkinek.
-
Borsimi
lelkes újonc
Köszönöm szépen. Már a fleeten vagyok., csak elkezdtem liftezni a jedi hangárba. De Úgy látom nem kellett volna... Vissza liftezek az érkezési pontra aztán onnan tovább a coruscantra. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.