Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
tknof1871
üzenetére
Gondolom, azzal függ össze, amit már tegnap is leírtam. Kétségtelen, a registry takarítása során elvesznek a korábbi beállítások, de én így oldottam meg, amikor többféle verzióval is kísérleteztem. Töröltem a beállításait, így nem volt gond.
Régebben a próba kedvéért megnéztem a Grid-akármit is, de nem sok értelme volt. Egyfajta Youtube-szerű médiaszolgáltatás, ázsiaiak részére, amiből persze nem sokat lehet érteni. Nyilván amúgy sem szeretek a Windowsba kéretlen szolgáltatásokat telepíteni. Tehát később új Windowsba már csak magát a lejátszó könyvtárát vittem át, a telepítőprogram használata nélkül.
A KMPlayer / Potplayer (ezeknek mint ismert, közös a fejlesztője) számomra tökéletesen használható a saját belső dekódereivel. Windowsba nem is kell telepíteni a külső dekódereit, amit szintén felkínál. Pláne a PotPlayer nálam (Intel GPU) alapból DXVA módban működik, így CPU-t szinte nem is terheli, még full HD videónál sem, ellentétben a KMPlayerrel.
Javasolt letöltési oldalak:
http://www.videohelp.com/tools/KMPlayer
http://www.videohelp.com/tools/PotPlayer
Továbbá:
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Filmvilág
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest