Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
tknof1871
üzenetére
Gondolom, azzal függ össze, amit már tegnap is leírtam. Kétségtelen, a registry takarítása során elvesznek a korábbi beállítások, de én így oldottam meg, amikor többféle verzióval is kísérleteztem. Töröltem a beállításait, így nem volt gond.
Régebben a próba kedvéért megnéztem a Grid-akármit is, de nem sok értelme volt. Egyfajta Youtube-szerű médiaszolgáltatás, ázsiaiak részére, amiből persze nem sokat lehet érteni. Nyilván amúgy sem szeretek a Windowsba kéretlen szolgáltatásokat telepíteni. Tehát később új Windowsba már csak magát a lejátszó könyvtárát vittem át, a telepítőprogram használata nélkül.
A KMPlayer / Potplayer (ezeknek mint ismert, közös a fejlesztője) számomra tökéletesen használható a saját belső dekódereivel. Windowsba nem is kell telepíteni a külső dekódereit, amit szintén felkínál. Pláne a PotPlayer nálam (Intel GPU) alapból DXVA módban működik, így CPU-t szinte nem is terheli, még full HD videónál sem, ellentétben a KMPlayerrel.
Javasolt letöltési oldalak:
http://www.videohelp.com/tools/KMPlayer
http://www.videohelp.com/tools/PotPlayer
Továbbá:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest