Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Csak amiatt nem érdemes a régihez ragaszkodni, a reklámok egyszerűen kivédhetők, topikban is sokszor le volt írva: [link]
Célszerű telepítés előtt elvégezni a hosts fájl módosítását, így már a telepítő sem tud csatlakozni a szerverhez, később a lejátszó sem:
Az meg értelemszerű, hogy amikor felkínálja a beépülő program telepítését (Eye-akármi, nem jegyeztem meg), Cancel és ennyi.
Letölteni mindig a megfelelő helyről kell, ahol nem a koreai verziót linkelik, hanem azt, ami nekünk is jó:
http://www.videohelp.com/software/KMPlayer
Ez például már a Pandora-szolgáltatást sem akarta telepíteni. Amit persze én egyébként sem pipáltam volna be, mert számomra érdektelen / érthetetlen (ázsiai videomegosztó szolgáltatás).
Végeredményben én továbbra sem látok ebben reklámokat, mint eddig sem.
Ha az újabb verzió beállításai valamiben ütköznek a régivel, a program indítása előtt célszerű törölni a Regedittel a KMPlayer kulcsot:
HKEY_CURRENT_USER\Software\KMPlayer
Minden egyéni beállítás elvész. Vagy a beállítások között is van ilyen törlő opció, csak én jobban szeretem direktben intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest