Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Doyle
tag
Piros pontot érdemel dahyder kolléga a memóriahűtőért gyors megbízható korrekt eladó bátran ajánlom mindenkinek
-
aligátor
csendes tag
piros pontot kérnék macko20 nak a sok winchesterért, minden renden volt, és mindegyik olyan állapotban van ahogy irta. megbizható számomra.
-
S. Szabi
őstag
Szintén piros pont ugyan azért aligator fórumtársnak
-
oldsaman
tag
Valódi pirospontot kérek macsuli részére . Újonc , de tökéletes , korrekt úr ! Mint annó én is voltam
Remélem sokan leszünk becsületes emberek !
-
brian1974
tag
ÓRIÁSI PIROS PONT, de akkora, amekkora csak létezik, a legnagyobb PIROS PONT JoceeHunt fórumtársnak, nagy segítséget tett nekem:
Minden előzetes ismeretségen kívül elpostáztam neki egy elég drága Buffalo Nas-t, egy 500GB-os winyóval. A firmware frissítésével voltak problémáim, és ő minden ellenszolgáltatás nélkül megcsinálta, és problémamentesen visszaküldte részemre az eszközöket. Nagyon korrekt és megbízható partner, bár ez nem üzlet, mégis szerettem volna jelezni, hogy nagyon-nagyon megbízható!!! -
weresgyufa
tag
Jár egy Piros pont a türelemért és a korrektségért zarew fórumozónknak, vett tőlem pár microSD átalakítót, korrekt és megbízható vásárló, ajánlom mindenkinek
-
voci
tag
Szeretnék Bedczooo kollegának kérni egy pirospontot az MSI VR630 alkatrészekért.
-
akaido
addikt
Amilo Lapi alkatrész ügyben bonyolított korrekt üzletmenetért zolynet nagymesternek egy piros ponty savazva. THX very much!
-
matyee
őstag
Piros jár Pőze-nak az xbox360 COD MW2-ért
-
Pőze
aktív tag
Szeretnék matyee kollegának kérni egy pirospontot a Modern Warfare 2 bizniszért! Ajánlom mindenkinek, nagyon korrekt.
-
D1esel
csendes tag
akoshc kollégának szeretnék adományozni egy PIROS pontot ezért: CSERE Asztalira! Asus K52JC-EX519D
-
Xiol
csendes tag
Piros pontot kérek eladogeppcnek a szuper kijelzőért
Nagyon megbízható, korrekt , mindenkinek csak ajánlani tudom a vele való üzletelést . -
audiofil
tag
piros pont molochtomika fórumozónak ezért az üzletért! korrekt megbízható üzletember
-
Sanyabá
senior tag
Piros pont henter fórum társnak ezért:[link] az üzletért.
-
sahun
csendes tag
Devin92devin-nek egy nagy pirospont ezért a 4magos prociért! Korrekt eladó!
-
MorphBCS
tag
Pöttöt érdemel macko20 ! Alaplapi távtartó csavarokat vásároltam tőle, postázta, még mielőtt odaért volna a lóvé!!
Csak ajánlani tudom, és ez úton is köszönöm! -
tommjee
senior tag
Tomocop fórumtársnak jár egy hatalmas pirospont ! Korrekt megbízható elővigyázatos
üzlet tárgya : Steelseries füles -
szucs.attila
csendes tag
Sziasztok,
Kérnék egy pirosat kopaszkutya8 -nak, az üzletet gyorsan lebonyolítottuk, a kommunikáció is megfelelő volt.
Ajánlom mindenkinek.Üdv.
-
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is -
kopaszkutya8
tag
Kérnék egy pirospontot :
szucs.attila forumtársunknak, ezért a remek monitorért ! Helyileg és idöpontban is remekül tudtunk egyeztetni !
A cucc szépen teljesiti a szolgálatát az uj helyén !
Ajánlom bárkinek !
Öröm volt vele üzletelni ! -
bergi
csendes tag
Sziasztok
Kérnék egy Nagy piros pontot bsnss1976 nak a 2tb külső wd eladásáért
Tőkéletes eladó elégedett vagyokhttp://hardverapro.hu/tag/bsnss1976.html ezért az üzlet ért
http://hardverapro.hu/apro/2tb-os_uj_bontatlan_sata_hdd-k_eladok/hsz_1-50.html -
oriic
HÁZIGAZDA
Piros pont Luigi66 fórumtársnak a megvett gamer füles miatt.
-
pufi93
csendes tag
Kérnék egy nagy pirosat 87bp fórumtársnak egy Be Queit tápegységet vett tőlem.
-
reloop123
csendes tag
Peregrinator -nak egy piros pont korrekt pontos eladó. Köszönöm
-
mediaplayer
csendes tag
Piros pontot AccessDenny-nek ezért az üzletért.
-
Zsolt_974
tag
-
aveos
tag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot [300] kollégának, mert megbízható, gyors és korrekt.
Ezért az üzletért >>> [pc_analyser]!!!!!!!!!!!! -
Májsztró
addikt
Mehet a piros [tommjee] kollégának. Egy Logitech MX518-ast vettem tőle.
-
Renatooo
csendes tag
Kérek egy pirosat raubisoda kollegának ezért az üzletért:
http://hardverapro.hu/apro/hd4850_saphire_vaporx_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html -
stawros
tag
Pirospontot kérnék sephiroth83-nak az üzletért
-
R3TR01990
csendes tag
Pirospontot kap tőlem [skopy] kollégának [ezért az üzletért] az uv csövek szépen szuperálnak!
-
raubisoda
senior tag
Kérek egy pirosat Renatooo kollegának ezért a boltért.
-
barca4ever
tag
tulkkollégának szeretnék kérni egy piros pontot Ezért az üzletért!! Gyors,korrekt eladó csak ajánlani tudom!
-
Sephiroth83
csendes tag
Kérnék egy pirosat stawros kollégának a nagyon fasza matricákért.
-
redmonk'
tag
deicide társunknak kérnék egy nagy pirosat a Thermaltake Shark businessünkért.
Nagyon jó áron kaparíntottam meg a kicsikét
Gyors, korrekt, precíz...bátran ajánlom mindenkinek.
-
Regalis
csendes tag
-
.Anakin.
tag
Megbízható vevő:lumosnina
Vette tőlem: 160GB Noti Vinyó
Probléma mentes üzlet volt. Piros Pont neki. -
vittuka
aktív tag
Pirospontot kérnék rollerphreak fórumtársnak az alábbi üzletért, bárkinek ajánlom!
Valamint pnagy7 fórumtársnak is, korrekt és pontos mint mindig, remek üzletet kötöttünk!
-
sptkyle
senior tag
sziorent66 kollégának kérnék egy pirosat. Innen vettem meg az egyik ATA HDD-jét. Gyors és pontos eladó volt, minden zökkenőmentesen ment.
-
sptkyle
senior tag
szekfizsolt fórumtársnak kérnék egy pirosat. Egy VGA kártyát. Megbízható, nagyon rugalmas eladó volt.
-
nepszter1
addikt
pet370 kollégának egy piros pontot az üzletért
-
zolo0525
tag
Pirosat kérnék max001 Kollégának ezért az üzletért : M4A89GTD PRO megbízható,korrekt vásárló
-
-
Jamy01
csendes tag
Akkor ha lehet, kérném az első pirosát [kerekeSs] kollégának a [PS 2 ügyletért] !!!!
-
Earl_Muttley
őstag
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék jbush kollegának kérni egy SZÉP NAGY PIROSPONTOT, a Nokia 8110 üzletért, korrekt nagyon!
-
Jamy01
csendes tag
Piros pont [mrkase] kollégának a [RAM ügyletért] !!!
-
kristofkax
csendes tag
köszönöm Drughi -nak a vásárlást
korrekt vevő!
-
stormmc88
csendes tag
Piros pont [JoceeHunt] kollégának a baba üzletért! [Ram]
-
AtG
aktív tag
Piros pont jár pakooo-nak az x360 kontrollelért.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo Thinkpad T470S érintős laptop (14,1FHD/I5-6300U/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, 27 % száml
- Eweadn S9 Pro 8K purple-black gamer egér (PAW3395, 8K, 3 üzemmód)
- Lenovo Thinkpad T540P laptop (15,6 i7-G4MQ/3K/16GB/512SSD/GT730M) - 1 év garancia, 27 % számla
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra táblagép és billentyűzetes tok eladó (keyboard case)
- Airpods Pro 1.gen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest