- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
nightmare13
őstag
Pirospontot szeretnék kérni gregorzoli kolléga számára, aki nagyon kitartó ügyfél volt, annak ellenére, hogy kiderült, önhibámon kívül kicsit hibás volt a termék.
-
Devin92devin
tag
Pirosat kérnék Deluxe fórumtársnak 3870X2 őt vettem tőle.
Neki is jár egy piros: sahun X4 635 öt vett tőlem.
És neki is: bpribelszki xbox 360 at vett tőlem.
-
marositech
senior tag
Pirospontot kérnék AndrisBoy kollega úrnak.
Ezért a 1GB DDR 400MHZ Nanya | 4K | üzletért.
Nagyon korrekt emberrel találkoztam, szépen előreutalva, posta elsőbbségivel megkaptam a cuccot.Köszönet érte!
-
ScrapUnit
aktív tag
loopus kollégának kérek egy pirosat memóriakártyákkal kapcsolatban. 10db-ot vitt el, 2 részletben utalt. Kissé tartottam a 2 részlettől, de becsületesen időben utalta a 2. részletet is. Megbízható, szavatartó, ajánlhatom bárki figyelmébe!
-
vorik
tag
Hatalmas pirospontot érdemel bbmt méghozzá ezért boltért!!
-
molnardoddy
újonc
Jár a Pont Aztech22-nek! Korrekt és megbízható! Köszönöm!
-
benzol
aktív tag
Peterke135-nek kérnék egy pirospöttyöt, a korrekt, gyors üzletért!
Mindenkinek ajánlom! -
peterke135
csendes tag
Hello kérnék benzolnak egy pirospontot a 935-ös fényképezős üzletért
Köszönöm! -
.bruszli.
senior tag
Doris Lune érdemel piros pontot ezért. Postai úton cseréltünk,nagyon korrekt,megbízható üzletfél.
-
Heffi
őstag
Gazdagodjon PIROSPONTtal tom65 ennek a tv-nek az eladásáért. Megbízható üzleti partner.
-
TeeCee
csendes tag
Sziasztok, egy pirospöttyöt kérnék K9 kollégának, aki megvette az alkatrésznek szánt Portocom 5100-asomat; minden korrektül zajlott.
-
darkspace
csendes tag
hatalmas piros pontot olbaidhun kollegának a Belkin Nostromo n52te eladásáért,korrekt eladó!
-
Börni
tag
Pirosat kérnék Vatvik kollégának alaplap+vidkari üzletért. Pontos,korrekt és segítőkész.
Köszönöm
-
trufa12
addikt
fero02 -nek jár 1 piros
az fsp blue storm 2 vezérlő panelértamit én vettem tőle
előre utaltam
ő küldte jól be csomagolva
mintha 1 kém filmbe lettem volna
az a kis alkatrész úgy be volt biztosítva bombával nem tudták volna el intézniKorrekt eladó
csak ajánlani tudom -
gonnok
csendes tag
norb3rto-nak jár a piros az az alábbi üzletért: -Jég-Hibás tápot keresek 500w tól!
Megbízható, amint elért hozzá a csomag, azonnal utalt, ajánlom mindenkinek -
sicc33
aktív tag
padi68-nak szeretnék küldeni egy piros pontot. Érdemes vele üzletelni. Korrekt, jó kapcsolattartás ajánlom másnak is.
-
lodel73
csendes tag
Pirospontot igényelnék Laki7nek a gyors és pontos adás-vételért.Megbízható partner.
-
B3r
csendes tag
Pirosat kérnék kissfox-nak a korrekt L:http://hardverapro.hu/apro/athlon_64_x2_4400_elado/hsz_1-50.html]üzletért.
-
kalidor55
tag
kérnék bevésni matyee kollégának 1 pirosat!!!, nagyon korrekt és szavahihetö partner!!
-
aveos
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot [félpéci81] kollégának, korrekt és megbízható.
Ezért üzletért [Toshiba Camileo S20]! -
fodoreva90
csendes tag
nagyon szupi, jó vétel volt.
köszi kp78
[link] -
kissfox
csendes tag
Piros pontot kérnék robertkill kollegának a AMD X2 6000+ prociért.
-
IDZ
tag
bitang méretű piros AccessDenny úrnak a 6320-ért. thx
-
KissLucifer
csendes tag
Pirosat szeretnék neki kérni, de azt elfelejtettem odaírni az előző hozzászólásomhoz, és már nem engedte szerkeszteni. Utólag is elnézést.
-
KissLucifer
csendes tag
Szeretnék kérni [Smile8822]-nek ezért az üzletért [link].
Korrekt, megbízható vevő. -
Enjoy
addikt
Jár a piros Legendd fórumtársnak, aki egy Apple iPad 2-t vett tőlem. Gyors, korrekt, megbízható személy. Csak ajánlani tudom.
-
buckdich
csendes tag
Szeretnék egy nagy piros pöttyöst kérni Willard kollégának a maximális hozzáállásáért, ebben az üzletben bizonyított segítőkészségéért! Igaz hogy a megbeszélt gép már nem állt rendelkezésre, de rugalmasan megoldotta hogy másik gépet választhassak.
Köszönet és hála érte, és köszönet hogy eljuttatta hozzám! -
Devin92devin
tag
Pirosat kérnék domdavid fórumtársnak, 9800 gt vga-t vett tőlem a hirdetés már nincs meg. megbízható csak ajánlani tudom
-
xtremez
aktív tag
Nagy PIROS pont 5teve kollégának! Korrekt, segítőkész partner!
-
Jadro
veterán
Kérnék piros pontot Sz7Cs fórumtársnak az alábbi üzletért: Gigabyte 9600GT
Korrekt, gyors, pontos, megbízható.
-
enginev3.0
félisten
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is -
Na újra, most már megy a linkelés:
Piros jár neil_mullen kollégának ezért: alaplap -
bmw249
újonc
Ezért az üzletért kérnék egy piros pontot evolettnek! Segítőkész,türelmes,megbízható...!!!!
-
Silenzio
addikt
Kérnék egy pirosat plaszy fórumtársnak, az 5850, amit eladott nekem, kiválóan működik.
-
z3r0knight
csendes tag
sirzollee részére egy baromi nagy PIROS ponty!!!
A+++++++++++
-
rulez007
csendes tag
http://prohardver.hu/tag/br1an.html pontos, korrekt es meg hazhoz is szallitotta mind a 2 cuccost. Ajanlom mindenkinek a++++++
-
pierrke
csendes tag
Pőze : jár egy piros ennek a toknak a vásárlásakor mutatott korrektségért. [link]
Köszönöm, és nyugodtan bizniszeljetek vele
-
Zsanett1
csendes tag
Köszönöm és pirosponttal jutalmaznám peterke135-öt a gigabyte egérrel kapcsolatban!
-
nevyk01
csendes tag
tommjee-nek egy piros pontot, megbízható gyors, korrekt partner volt Fülhallgató ügyben
-
Br1aN
csendes tag
Piros Pontot Kérnék rulez007 kollégának aki vett tülem, egy CPU blockot és egy Szivattyút,
megbízható pontos vevő, ráadásúl, nagyon tud zenét csinálni!!! -
Br1aN
csendes tag
Még egy pirosat orichalcos számára, mert vett tölem csatlakozókat, illetve a mai kivételes türelméért.
-
Szabee87
tag
netseft nevű kollégának kérnék bevésni egy nagyon nagy piros pontot a nagyszerű tok+ fóliáért. Üzlet linkje
-
ch003067
addikt
DoktorV kollégának jár a piros pont, egy Noctua lefogatót vettem tőle.
Gyors, korrekt, megbízható -
sylard8
tag
k.mamut-nak kérnék egy pirosat a precíz munkájáért
-
DoktorV
csendes tag
Kérek egy pirosat ch003067. kollégának ezért az üzletért.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Ajánlom őt másnak is.
Ezt vette tőlem -
csinyo
csendes tag
-
djpoti
aktív tag
Pirosat kérnék orsolyanora kollégának, egy ASUS NVIDIA GeForce 8800 GTS TOP 512MB -os videókártyát vettem tőle, minden rendben...
-
kalidor55
tag
szeretnék pirosat adni [link]-nek! korrekt és szavahihetö partner!
-
Imperator999
aktív tag
1989rigo-nak jár a piros, egy 9800gx2-t vettem tőle, előre küldte a terméket, utána fizettem, minden rendben volt, csak ajánlani tudom!
-
1989rigo
tag
Piros pontot kérek Imperator999-nek a megbízhatóságáért és a türelméért. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki üzletelni szeretne vele. Egy 9800gx2 vett tőlem.
Üdv Szabolcs
-
ftc
nagyúr
Pirospont jár ezért az üzletért Játékos és Mr.Csizmás fórumtársainknak. Játékos nagyszerű eladó midnen úgy ment ahogy mennie kell.. Csizmás meg elhozta !Kérem mind2-nek pirospontot adni
-
zozo1990
csendes tag
1 piros pontot szeretnék kérni [tattoolegend] -nek a [telefonért] köszönöm
-
devbence
tag
Nagyon nagy piros kymera -nak ezért
Megbízható, korrekt és nagyon kedves! Ajánlom mindenkinek jószívvel!Valamint hatalmas piros petimanus -nak a tényleg zajtalan, hűsítően szuszogó tápért.
Aki szintén megbízható, korrekt, gyors, pontos. (És remélem feltölti a telefonját a pénzből amit a tápért kapott!)
Örülök hogy üzletet köthettem velük, egy élmény volt!
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Fotó állvány eladó