Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
microSD
csendes tag
válasz zsolti1902 #49890 üzenetére
Szintén szeretnék kérni egy piros pontot zsolti1902-nek a lent említett vásárlásért! Csak ilyen vásárlókat kívánok mindenkinek!
[ Módosította: philoxenia ]
-
kisuti
csendes tag
Piros pontot kérnék Sephiroth83 fórumtársnak vettem tőle 2 videokártyát mindenkinek ajánlom .
1vga
2vga -
teglasz
tag
Kérnék egy Piros pontot Dominó85 kollégának, ezért a Samsung HDD business-ért! Korrekt, megbízható eladó, ajánlom Nektek!
teglasz felhasználónak 238 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése a fórumon! ------ Eladó termékeim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/teglasz/index.html
-
zsolti1902
aktív tag
Egy pirosat kérnék microsd kollégának.
Egy microsd kártyát vettem tőle előre utalással.
A termékkel, szállítással és az ő hozzáállásával is tökéletesen meg vagyok elégedve! Másnak is csak ajánlani tudom![ Szerkesztve ]
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - GTX 750 Ti 2GB
-
Simon02
tag
Kérnék egy piros pontot ScrapUnit kollégának ezért a Gigabyte GA-945GCMX-S2 alaplapért. Mindenkinek ajánlom az eladót!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
Yutani
nagyúr
Kérnék zalan3 fórumtárs számára egy piros pontot a nagyon korrekt és nagylelkű bizniszért.
#tarcsad
-
Simon02
tag
Kérnék egy piros pontot pontot chokeee kollégának, ezt a videokártyát vette meg tőlem. Korrekt, megbízható, minden az előzetesen megbeszéltek szerint történt.
-
Simon02
tag
Kérnék egy piros pontot tthom kollegának, ezért a remek processzorért. Minden a megbeszéltek szerint zajlott és külön köszönöm neki, hogy ilyen gyorsan eljuttatta hozzám.
-
szmiagor
tag
kérek piros pontot gugu001 nek
ezért az üzletértkorrekt gyors nem variál az üzletelés során mint itt a többség
-
majki1111
csendes tag
Kicsirezornak hatalmas piros jár amiért megvette tőlem ezt a kártyát
-
Grga_Pitic
aktív tag
fi:zi'k-nek kérek egy nagy piros pontot. Az üzlet rendben, a megbeszélt időben megköttetett, a megvásárolt Superlux 662B szépen szól, meg vagyok elégedve.
-
ScrapUnit
aktív tag
-
ScrapUnit
aktív tag
RegElek kollégának is menjen a piros alaplap vásárlás végett. Attól függetlenül, hogy még újonc, teljesen megbízható, előbb postára adta a lapot, mint én utaltam. Gond nélkül ment minden, a lap hibátlan, megbízható felhasználó!
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
ScrapUnit
aktív tag
lzabo-nak kérek egy pirosat ezzel az alaplappal kapcsolatban. Egyeztettünk, nekem aznap sajnos csak meló után (este 10 után) volt megfelelő a találkozó. Korrekt, megbízható, szó nélkül kihozta a lapot!
Ajánlhatom a kollégát bárki figyelmébe!
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
Atsoft
csendes tag
Sziasztok!
Levmen kollégának kérnék egy nagy PIROSat a mélyládájáért.
http://hardverapro.hu/apro/m_n_c_melyladat_elado_hihetetlen_aron/hsz_1-50.htmlKöszi.
Atsoft -
nappa
tag
Bocsi, elfelejtettem leirni de ezért az üzletért szeretnék pirosat kérni HartgeH3-2.8 fórumtársnak, aki végig korrekt és rendes volt!
Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
gabe_
őstag
Egy nagy pirosat kérek mad1-nek, hogy megvette a videókártyámat.
Köszöntem!Sovány szakácsban sose bízz!
-
Freel
tag
Üdv.
Piros pontot kérnék zalka kollégának a videó kártya vásárlásért. Korrekt volt.
-
őstag
R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Akibooy
tag
Pirosat kérnék henter fórumtársnak is az üzletünk során szintén korrekt vevőt ismertem meg.
Akibooy felhasználónak 73 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
SirRasor
addikt
Piros pontot kérek Exon kollégának 2x1 GB Kingmax memóért.
Make Love not war!
-
tomikasd
csendes tag
kérnék egy pirosat dexter1987-nek,ezért.
korrekt,megbízható és gyors! -
HartgeH3-2.8
addikt
-
Csabee.
nagyúr
Pirospontot adok spyduck kollégának! Egy HP Envy-t boltoltunk!
Üdv: Csabee.
-
zarayg
aktív tag
Üdv!
Meklod kollégának egy nagyon nagy pirospont ezért az üzletért, ésüzenem még neki, hogy sose késő elkezdeni a pontok gyűjtését! Korrekt, megbízható üzletember! Ajánlom mindenkinek!
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Stormyyyy
csendes tag
válasz Találtgyerek #49793 üzenetére
Viszont a piros Találgyerek-nek[link], korrekt vevő!
[ Szerkesztve ]
-
siketi
csendes tag
Hatalmas Pirosat kérnék szigeti0509-fórumtársnak ezért az üzletért!Korrekt megbízható ember!Ajánlom!
[ Szerkesztve ]
Emailt írj! Hamarabb észreveszem!
-
djpalig
csendes tag
Percy hatalmas piros pötty a jo AMD és pcért!!!CSak ajánlani tudom.LINK
Ami nem öl meg erősebbé tesz!!!!Mindig legyünk jók bármilyen nehéz is és bárhogy is bántanak . https://www.youtube.com/watch?v=Pkhh0knlwF4
-
LeC
addikt
-
roberto02
tag
Kérek egy nagy pirosat toga kollégának rendes,jófej,jó üzletpartnert,ramotvett tőlem!
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
Scholes9
nagyúr
Piros pöttyöt kérnék themebuilder forumtársnak a tőle vásárolt Xears fülesért, nagyon korrekt volt, az utalást követő másnap itt volt a csomag és minden hibátlan
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
LeC
addikt
-
feriz8
csendes tag
Piros pontot kérnék bajaki kollégánakezért a prociért !!! Minden rendben ment, remek, gyors és kedves üzlettárs! Mindenkinek csak ajánlani tudom...
Ha már írtam, akkor vedd a fáradtságot és válaszolj...
-
nappa
tag
Piros pontot szeretnék kérni hartgeh3-2.8 kollégának 2 Asus ventit vettem tőle és tökéletesen müködnek és jó hűvösen tartják a gépem csak ajánlani lehet!!!
Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
s0rT3d
tag
Piros pontot szeretnék kérni feri555-nek, ezért az üzletért: CoolerMaster Storm Sniper
Üdv.
-
Gbatchee
csendes tag
Piros pont jár Wrench-nek, aki közvetítésével leewi-től ezt vettem. Természetesen utóbbi személynek is jár a pont.
Kérek továbbá PP-t Exi-nek is, akitől HP DDR2 ramokat vettem.
És végül, de nem utolsósorban jár a pont szucsi19-nek is, akivel ezt cseréltem.
Őt kifejezetten ajánlom, mert már több üzletünk is volt, és mind kifogástalan módon és gyorsasággal zajlott.Tseng Labs forever!
-
ktomek
aktív tag
Egy piros pontot kérnék faresz5 -nek! Memkártyát vettem tőle. Ajánlom mindenkinek!
-
goyo206
senior tag
vlevi kollégának is jár egy nagy ! Korrekt, segítőkész eladó, jó áron vásároltunk tőle GoldStar televíziót, gyerekkorom kedvencét, amihez akkoriban nem lehetett ám könnyen hozzájutni! Most teljesült!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206
-
Compika
aktív tag
Nagy Pirospont Anubis_9 nek ezért http://hardverapro.hu/apro/asus_xonar_dx_elado_9/friss.html#msg9 köszönöm
[ Szerkesztve ]
Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
spista222
addikt
Nagy Piros Pötty jár Gabesz984 -nek. 2db samsung HDD-t vettem tőle. Elrakta, az átvétel is gyorsan zökkenőmentesen ment és a hdd-k is tokéletesek.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Kérek egy pirosat mackopajtas fórumtársnak!
Megbízható, korrekt és rugalmas üzleti partner!
Tápegységet vásároltam tőle.Köszönöm.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest