Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
microSD
csendes tag
válasz
zsolti1902 #49890 üzenetére
Szintén szeretnék kérni egy piros pontot zsolti1902-nek a lent említett vásárlásért! Csak ilyen vásárlókat kívánok mindenkinek!
[ Módosította: philoxenia ]
-
kisuti
csendes tag
Piros pontot kérnék Sephiroth83 fórumtársnak vettem tőle 2 videokártyát mindenkinek ajánlom .
1vga
2vga -
teglasz
tag
Kérnék egy Piros pontot Dominó85 kollégának, ezért a Samsung HDD business-ért! Korrekt, megbízható eladó, ajánlom Nektek!
-
zsolti1902
aktív tag
Egy pirosat kérnék microsd kollégának.
Egy microsd kártyát vettem tőle előre utalással.
A termékkel, szállítással és az ő hozzáállásával is tökéletesen meg vagyok elégedve! Másnak is csak ajánlani tudom! -
Simon02
tag
Kérnék egy piros pontot ScrapUnit kollégának ezért a Gigabyte GA-945GCMX-S2 alaplapért. Mindenkinek ajánlom az eladót!
-
Yutani
nagyúr
Kérnék zalan3 fórumtárs számára egy piros pontot a nagyon korrekt és nagylelkű bizniszért.
-
Simon02
tag
Kérnék egy piros pontot pontot chokeee kollégának, ezt a videokártyát vette meg tőlem. Korrekt, megbízható, minden az előzetesen megbeszéltek szerint történt.
-
Simon02
tag
Kérnék egy piros pontot tthom kollegának, ezért a remek processzorért. Minden a megbeszéltek szerint zajlott és külön köszönöm neki, hogy ilyen gyorsan eljuttatta hozzám.
-
szmiagor
tag
kérek piros pontot gugu001 nek
ezért az üzletértkorrekt gyors nem variál az üzletelés során mint itt a többség
-
majki1111
csendes tag
Kicsirezornak hatalmas piros jár amiért megvette tőlem ezt a kártyát
-
Grga_Pitic
aktív tag
fi:zi'k-nek kérek egy nagy piros pontot. Az üzlet rendben, a megbeszélt időben megköttetett, a megvásárolt Superlux 662B szépen szól, meg vagyok elégedve.
-
Atsoft
csendes tag
Sziasztok!
Levmen kollégának kérnék egy nagy PIROSat a mélyládájáért.
http://hardverapro.hu/apro/m_n_c_melyladat_elado_hihetetlen_aron/hsz_1-50.htmlKöszi.
Atsoft -
gabe_
őstag
Egy nagy pirosat kérek mad1-nek, hogy megvette a videókártyámat.
Köszöntem! -
Freel
tag
Üdv.
Piros pontot kérnék zalka kollégának a videó kártya vásárlásért. Korrekt volt.
-
-
Akibooy
tag
Pirosat kérnék henter fórumtársnak is az üzletünk során szintén korrekt vevőt ismertem meg.
-
SirRasor
addikt
Piros pontot kérek Exon kollégának 2x1 GB Kingmax memóért.
-
tomikasd
csendes tag
kérnék egy pirosat dexter1987-nek,ezért.
korrekt,megbízható és gyors! -
Csabee.
nagyúr
Pirospontot adok spyduck kollégának! Egy HP Envy-t boltoltunk!
-
zarayg
aktív tag
Üdv!
Meklod kollégának egy nagyon nagy pirospont ezért az üzletért, ésüzenem még neki, hogy sose késő elkezdeni a pontok gyűjtését!
Korrekt, megbízható üzletember!
Ajánlom mindenkinek!
-
Stormyyyy
csendes tag
válasz
Találtgyerek #49793 üzenetére
Viszont a piros Találgyerek-nek[link], korrekt vevő!
-
siketi
csendes tag
Hatalmas Pirosat kérnék szigeti0509-fórumtársnak ezért az üzletért!Korrekt megbízható ember!Ajánlom!
-
djpalig
csendes tag
Percy hatalmas piros pötty a jo AMD és pcért!!!CSak ajánlani tudom.LINK
-
roberto02
tag
Kérek egy nagy pirosat toga kollégának rendes,jófej,jó üzletpartnert,ramotvett tőlem!
-
Scholes9
nagyúr
Piros pöttyöt kérnék themebuilder forumtársnak a tőle vásárolt Xears fülesért, nagyon korrekt volt, az utalást követő másnap itt volt a csomag és minden hibátlan
-
feriz8
csendes tag
Piros pontot kérnék bajaki kollégánakezért a prociért !!! Minden rendben ment, remek, gyors és kedves üzlettárs! Mindenkinek csak ajánlani tudom...
-
nappa
tag
Piros pontot szeretnék kérni hartgeh3-2.8 kollégának 2 Asus ventit vettem tőle és tökéletesen müködnek és jó hűvösen tartják a gépem
csak ajánlani lehet!!!
-
s0rT3d
tag
Piros pontot szeretnék kérni feri555-nek, ezért az üzletért: CoolerMaster Storm Sniper
Üdv.
-
Gbatchee
csendes tag
Piros pont jár Wrench-nek, aki közvetítésével leewi-től ezt vettem. Természetesen utóbbi személynek is jár a pont.
Kérek továbbá PP-t Exi-nek is, akitől HP DDR2 ramokat vettem.
És végül, de nem utolsósorban jár a pont szucsi19-nek is, akivel ezt cseréltem.
Őt kifejezetten ajánlom, mert már több üzletünk is volt, és mind kifogástalan módon és gyorsasággal zajlott. -
ktomek
aktív tag
Egy piros pontot kérnék faresz5 -nek! Memkártyát vettem tőle. Ajánlom mindenkinek!
-
Compika
aktív tag
Nagy Pirospont Anubis_9 nek ezért http://hardverapro.hu/apro/asus_xonar_dx_elado_9/friss.html#msg9 köszönöm
-
spista222
addikt
Nagy Piros Pötty jár Gabesz984 -nek. 2db samsung HDD-t vettem tőle. Elrakta, az átvétel is gyorsan zökkenőmentesen ment és a hdd-k is tokéletesek.
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Kérek egy pirosat mackopajtas fórumtársnak!
Megbízható, korrekt és rugalmas üzleti partner!
Tápegységet vásároltam tőle.Köszönöm.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest