Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
n.i.c.k.
csendes tag
win777 nek kérnék ezúton egy pirosat! köszi
[ Szerkesztve ]
-
ocsi19
senior tag
Pópa -nak egy nagy piros egy jófajta Scythe Ita Kaze megvételéért!
-
K3NZO
senior tag
Egy nagyon nagy piros pontot szeretnék kérni Cartel81 kollégának ezen hirdetésben szereplő szolgáltatásáért , gyors és precíz munkájáért! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
"Per aspera ad astra"
-
Oczu
senior tag
Hatalmas -ot kérnék:
hegeanabol -nak a frankó kariért
Norb3rto -nak a jó kis 9800-ért
Lenry vette meg e remek GTX460-at
dariusz2 -től egy nagyon olcsó BO jött
Köszönet Nekik!
[ Szerkesztve ]
-
Johni5
őstag
Dobok egy sárgát..ööh egy Pirosat skorpioh kollégának s939 3800+ üzletért és a baromi gyors elvitelért.
-
sladka_pani
senior tag
Piros pont jár molka kollégának, aki átvett tőlem 5 Socket 7 processzort a gyűjteményébe egy 300wattos ATX tápért cserébe. Korrekten ott volt a találkozón és kellemesen el is beszélgettünk
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
magitor
csendes tag
Nagy piros pontot kérnék TESCO-Zsömle kollégának, ezt vettem tőle, korrekt gyors eladó, másnak is ajánlom!
-
sladka_pani
senior tag
Nagy piros pontot érdemel cskamacska a korrekt üzletért, a következőket vásároltam tőle:
- 400MHz-es 1,6 Voltos K6-III+(256KB L2 gyorsítótár)
- Epox MVP3-G2(1MB gyorsítótár a lapon) alaplap
MINDEN kitűnően működik!...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
DeeVorced
csendes tag
Piros pöttyöt kérnék girhes kollégának a két 512-es memóriáért, nehezen jött össze a randi, de kifogástalanul működnek, korrekt a partner
Az emberi hülyeség és a Világegyetem végtelen... bár ez utóbbiban nem vagyok biztos:) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=DeeVorced
-
sisi900
tag
Pirospont jár Triumph Fórum társnak Eladó Pioneer SA-760 sztereó erősítő (csak hozzáértőknek!!) Vásárlásért Köszi
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
flensburg
tag
Szerenék kérni hatalmas pirosat andersen32 forum társnak ezért meg ezért
KöszönömHelyes irásom gyatra,Külföldön nötem fel,,ezért is nem írok helyesen ,,Bocsi mindenkitől akinek ez bánttya a szemét.flensburg felhasználónak 44 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Cakuk
csendes tag
Piros pontot adnék Cruiserke nevü embernek a gyors, pontos és korrekt eladásért! Nyugodt szivvel ajánlom mindenkinek! [link]
"Only the dead have seen the end of war"
-
girhes
csendes tag
Ezért az üzletért kérnék egy pirosat Deevorced kollégának!
Beszámítás, csere [OFF] <br /> Ha nem lennének hanyag emberek értékelésnél, +30 pozitívam lenne...
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék egy pirosat Norb3erto fórumtársnak, egy Nyugdíjazott vadállatot sikerült csereberélnem vele.
Korrekt, megbízható partner. Ajánlom!A számom az adatlapomon. ;)
-
n.i.c.k.
csendes tag
Szintén kérnék szépen egy nagy pirosat tarczali barátomnak, ezért az LG led monitor üzletért, Megbízható, korrekt pontos partner, csak ajánlani tudom, örültem a vételnek!
-
tag
-
bebe159
aktív tag
Pirospont jár replay007 -nek amiért elcserélte a monitorját a telefonomra.
Elég gyorsan intézte a dolgokat, a kapcsolatot végig tartottuk. A monitorral semmi baj nem volt.Nagyon megbízható!
-
filucci
csendes tag
Big Red pötty [manóka]-nak!
A telefonbizniszért![ Szerkesztve ]
-
Amiel
csendes tag
Kérnék egy pirospontot menyko nevű felhasználónak, a gyors, korrekt vásárlásért.
Ajánlom mindenkinek! -
77Gabesz
csendes tag
Pirospontot érdemel Player99 fórumtársunk a processzoráért.
Tökéletes csomagolás, nagyon gyors szállítás és hibátlan áru. Mást nem is kívánhat az ember.
77Gabesz
Nickemben a 77 nem az IQ-m, hanem a születési évem!
-
77Gabesz
csendes tag
Egy szép nagy kerek pirospontot kérek bbéla fórumtársunknak a procihűtőért. Meg a sógorának is a szállításban való közreműködésért.
A vásárolt áru halk és nagyon jól hűt, kifogástalan állapotú. Nagyon meg vagyok elégedve.77Gabesz
Nickemben a 77 nem az IQ-m, hanem a születési évem!
-
Zohan
senior tag
Piros pontot Pr0GrEsSiVe kollégának ezért a vételért
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
Zohan
senior tag
véletlen dupla :S
[ Szerkesztve ]
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
jacekLFS
tag
[link] nek hatalmas piros pont! Korrekt, pontos, gyors és 100% ban segítőkész! Ajánlom mindenkinek! 10 perces útbaigazítás telefonon keresztül, korrekt beszámítás. Korrekt felvilágosítás! [link] ezzel a laptoppal (és sok minden mással is) kapcsolatban!
[ Szerkesztve ]
Ha már kaptál egy privát üzenetet, illik rá válaszolni, pénzbe az még nem kerül!(inteligencia viszont szükséges hozzá)
-
spista222
addikt
Egy nagy piros pontot érdemel czaki. Ezt a félkonfigot vettem tőle. Minden megy tökéletesen és az átvétel is gyorsan ment.
-
Imperator999
aktív tag
Pirosat érdemel Újoncka, egy zajos Chieftec 400w tápot vettem tőle, venticsere után jó lett a táp. Gyors, rugalmas és pontos kolléga, mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
-
pözsó
csendes tag
Piros pontot kérek TeXy_King kollegának a jó áruért és a gyors szállításért.
-
bolygo85
tag
Kérnék egy pirosat s7or4x kollégának a gyors korrekt üzletért megbízható partner
Vive cum honore, mori cum gloria!
-
wxppro
aktív tag
Kérek egy piros pontot
kollégának, ez a hirdetés az alapja, egy zalman vizes blokkot vett tőlem.
Korrekt módon, teljes bizalommal, egyazon napon történt a postázás és az utalás is, semmi hiba nem volt. Köszönöm a vásárlást, ajánlom... -
czgyuszi
csendes tag
Nagy PIROS pontot adnék tibrot felhasználonak, sikeresen létrejött adásvételért, melyben egy telefont bizniszeltünk!
-
i92
tag
Hy!
Egy szép piros pontot szeretnék kérni MorphBCS kartársnak ezérthttp://hardverapro.hu/apro/nokia_c-3/hsz_1-50.html
a korrekten lebonyolított üzletért!Mindenkinek AJÁNLANI tudom.
Köszönöm.
Üdv.
Fésű György(i92)
-
Ypstone
tag
Piros pontra javaslom
DjVktr korrekt megbízható eladót
halasiwillyk korrekt megbízható vásárlót
Üdv mindenkinek -
őstag
Szeretnék egy PIROSPONTot adni kendeee Kollégának. Laptop javításhoz kerestem segítséget és Ő bevállalta. Nem mondom, hogy minden hibás gépet meg tud javítani, de az átlagon felüli korrektségért és becsületért ajánlom minden debreceninek (és máshol lakónak, aki tud csomagolni és odatalál a postára).
[ Szerkesztve ]
-
zeusz55
senior tag
Hatalmas PIROS pontot kérek Lacazr93 kollégának egy kábelért! Nagyon korrekt és segítőkész volt, egy kis malőr ellenére is!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
menyko
tag
Amiel felhasználónak kérnék egy piros pontot, egy Samsung Galasy S fekete tokot vettem Tőle.
Korrekt partner, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Ajánlom Őt mindenkinek!Üdv.
-
BL@CK
tag
Piros pont jár Robi BALBOA-nak ezért [lhttp://hardverapro.hu/tag/robi_balboa.html] az üzletért (http://hardverapro.hu/apro/2_sapphire_4870x2_2gb/hsz_1-200.html) mert korrekt és gyors vevő volt.
Shatter your limits!
-
senior tag
-
3RROR
aktív tag
Pirosat kérek wxppro kollégának a Zalman vizes blokkért. Gyors,korrekt.Ajánlom!+++++
-
colos890721
tag
Kérnék egy pirosat MontyCrew ugyanis ebben az üzletben volt remek vásárlóm!
Ajánlom mindenkinek!colos890721 felhasználónak 176 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! https://www.faceboook.com/compharvest https://comp-harvest-kft.business.site/
-
dewil666
őstag
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
niklebi
senior tag
Piros pont jár szepsy fórumtársnak a korrektül bonyolított üzletért.
-
czak
csendes tag
Egy piros pontot kérnék emerico2004 fórumtársnak ez ért az üzletért
-
Buko01
tag
Jár a pirospont K.Zsolti kollégának , ezért az üzletért megbízható vevő, pontos
-
Isee
senior tag
Piros pontot érdemel jlali83 kollega, a megbeszélt helyen és időben átvette tőlem ezt a videokártyát
Korrekt, megbízható ügyfél, ajánlani tudom mindenkinek"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Sárpac
nagyúr
Jár a pirospont ezért az üzletért w.daywalker-nek, és mert mindig minden körülmények között segítőkész!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Robi BALBOA
őstag
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
themebuilder
senior tag
odium-nak is jár a pirospont a Xears TD III-ért.
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
odium
aktív tag
Piros pont jár themebuildernek
a TD III fülesért! -
Jok3r1985
tag
Én is megszavaznék egy pirosat Kaszas19-nek a korrekt hozzáállásért
-
notout
csendes tag
Piros pontot szeretnék adni bezzeg21 kollégának, egy PSP-ért.
A gép hibátlan, korrekt eladó! -
bezzeg21
csendes tag
piros pont jár notout-nak aki korrekt és megbízható partner mert egy nokia e51 eladót nekem
meg vagyok elégedve vele
http://hardverapro.hu/apro/nokia_e51_fuggetlen_16/hsz_1-50.html[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Egy pirosat kérnék w.daywalker kollégának ezért az üzletért.
A kártyát gondosan csomagolta,minden szükséges papirral együtt,
és nagyon gyorsan ideért.Segitőkész volt bármilyen kérdésem merült fel.
Ajánlom mindenkinek." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest