Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
bolygo85
tag
Egy nagy pirosat kérnék wilddragon fórumtársnak korrekt eladó csak ajánlani tudom
Vive cum honore, mori cum gloria!
-
netseft
aktív tag
válasz shutdown70 #46335 üzenetére
shutdown70: piros pont innen történő vásárlásért: ZTE Blade tartozékok. Korrekt vevő, minden rendben ment.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
baleee89
aktív tag
piros pont jár
xeon.Szabi kollégának ezért a bizniszért gyors megbízható csak ajánlani tudom!VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
Slownz
senior tag
Jár a piros John Silver fórumtársnak a gördülékeny és gyors bizniszért.
itt a hirdetés linkje!
-
akaido
addikt
SeniorTilla kollégának piros ponty savazva a HP DV7 laposért.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
L10N
csendes tag
Szeretnék kérni [Hege88-nak.] egy piros pontot [Ezért az üzletért .]
Első nap megegyeztünk második nap feladta harmadik nap megérkezte (Utánvétel).
Segítő kész , pontos ,gyors , korrekt csak ajánlani tudom. -
kp78
addikt
sshr3kk kollégának is , korrekt, megbízható eladó. Ilyet vettem tőle egyet
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Maggisz
csendes tag
Piros pontot kérnék Madn!ght tagunk részére.
Korrekt üzlettárs minden a megbeszéltek szerint zajlott az eladásban, csak ajánlani tudom mindenkinek![ Szerkesztve ]
Maggisz
-
Madn!ght
addikt
Pirospontot kérek Maggisz fórumtársnak.
Videokarit vásárolt tőlem, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Korrekt üzlettárs, ajánlom!
-
Day 'n' Nite
tag
Kérnék egy piros pontot Mavyx -nek, ezért a fényképezőért .
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Pirospontot kérnék
mobal-nak. Egy Razer Diamondback 3G Earth Green-t vettem tőle. Korrekt, gyors üzlet volt (kis alkuval), utánvéttel rendeztük, a postaköltséget pedig feleztük.
cellpeti-nek, tőle egy kék Logitech MX 510-et vettem. Viszonylag gyorsan rendeztük a dolgot, ráadásul előre utaltam. Hírdetést sajnos nem tudok linkelni, mivel még azelőtt (fórumon) lefoglaltam, mielőtt felrakhatta volna.
fi:zi'k-nek. Egy Superlux HD 681B-t rendeltem tőle. Előre utaltam, majd az utalást követően 2. nap reggel 08:30-kor már hozta is a postás, számlástul.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
LÁZ
addikt
pirospötty illeti janesz1212 kollegát, egy telefonbiznisz apropóján, korrekt eladónak bizonyult, a portéka is rendben volt.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LeC
addikt
MasterDeeJay kollegának küldenék egy pirosat következő üzletért. Előreutalással fizetett és minden rendben zajlot. Csak ajánlani tudom.
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
davidking9
csendes tag
Pirospontot érdemel DarthPeeter a jó üzletért
-
HARDVERAPRÓD
Jár a piros Tomkó kollégának.Az üzlet..Korrekt vevő.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Nordic
Közösségépítő
Szeretnék egy pirosat jegyeztetni roberto211 kollégának ezért az üzletért! Korrekt eladó, gyors és megbízható!
Köszönöm!
-
roberto211
őstag
Sziasztok! Kérnék egy nagy piros pontot 5teve nevezetű kollegának,korrektéségéért,pontosságáért, az Asrock p67 extreme 4 eladásáért... Ajánlom mindenkinek!!!
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
DarthPeeter
aktív tag
Pirospontot érdemel davidking9 kolléga ezért az üzletért.
-
roberto211
őstag
Olajbogyesznek kérnék egy nagy piros pontot ezért az üzletért,korrektségéért,extrém gyorsaságáért,és megbízhatóságáért......Ajánlom mindenkinek......
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
hocico
tag
pirospontot kérek zsolesz010 fórumtársnak ezért a bizniszért
[ Szerkesztve ]
47 db DVD-nyi xxx képgyűjtemény eladó **** keresek: Dishonored tarot kártya, Quake 3 a Steamen **** virtual-analog szintetizátorok, lego készletek
-
tattoolegend
csendes tag
Korrekt üzletért jár a pirospont http://hardverapro.hu/tag/mannokia.html kolega részére.
Büszke lenne-e az a kisfiú aki voltál arra a férfira aki lettél?-gondolkodj el ezen...
-
Sipi
addikt
KeNTaGoN kollega megérdemel egy pirosat, bár nem a gyorsaságáért.
Fejhallgató-javítás történt, amit szépen és jól megcsinált.
Igaz, elég sokáig tartott - remélem, most már sikerül jobban szerveznie az idejét.Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
xzeebyt
tag
Szeretnék kérni dahyder kollégának egy is egy nagy piros pöttyöt, a memoria kártyáér, és az átalakító adapterért! Megbízható, gyors, és ajánlani tudom !
Köszönettel: X
Kriptot is elfogadok!
-
LeC
addikt
válasz George0424 #46663 üzenetére
Pirosat küldenék én is George0424 kollegának a következő üzletért.
Előreutalással fizetett és minden rendben zajlott, kiváló vásárló, csak ajánlani tudom.
Valóban nagyon gyorsan sikerült véghez vinnünk, de ez a posta érdeme is◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
Darkdeath102
csendes tag
Egy hatalmas PIROS pontot szeretnék kérni Tomcy7 -nek a kitűnő állapotú Logitech G25-ért. A Kifizetéstől a postázásig nem telt el 24óra és már bontottam is a csomagot mint a hülye gyerek Pedig, messziről jött a csomag
[ Szerkesztve ]
-
George0424
csendes tag
Szia!
Egy piros pontot szeretnék kérni LeC kollégának,ezért a vinyóért!
És most figyelj: a vásárlástól a kézhezvételig nem telt el 22 óra!!! Na ez a nem semmi!!
ja és még az ár is "pocsékul" alacsony volt!Köszi!
Üdv:
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=George0424 Tel: 06703858903
-
Sorceres
csendes tag
tattoolegend üzletfélnek kérnék ismételten piros pontot,
nagyon szuper, gyors, kedves... köszönöm ismételten!
Üzletünk: Nokia E52 ezüst komplett készülékház.
[ Szerkesztve ]
Személyes átvétel kizárólag CSAK Tatabányán! Budapestre semmit nem viszek el helybe, senkinek se! Utánvétellel nem küldök csak előreutalás után ajánlottan!
-
palinta
csendes tag
Pirospontot szeretnék kérni dani.raga-nak [link]utánvétellel vett tölem egy MDA Vario-t, minden rendeben történt,gyors,pontos vásárló.
-
pityaa23
senior tag
Ismét egy nagy pirospont Black Dragon fórumtársnak mégegy ugyan ilyen fólia biznicért! A második rendelésnél is minden ugyan úgy zökkenőmentesen zajlott!
-
Tibor92
tag
Szeretnék Pirospontot kérni gaben82 kollégának EZÉRT az üzletért. Előreküldte nekem a tápegységet, postai utánvéttel, álta a szavát pedig sokat dolgozik.
Korrekt, szavátálló partner. Ajánlom !- 2001/9/11 WTC Never Forget -
-
gabo89
senior tag
Zoli632 tagnak egy piros pontot adok, egy 11dbi-s wifi antennáért, a jó munkájáért, és a gyorsaságáért.
indul a sörös aludni
-
zolees
tag
Szeretnék kérni egy pirosat Találtgyerek forumtársnak ezért az üzletért! Gyors és pontos eladó!! Nagyon köszönöm!
-
andras87
tag
Egy nagy pirospontot szeretnék kérni tantalkondi kollégának, ugyanis nagyon korrekt és segítőkész volt a 400 gigás samsung üzletünk kapcsán!
Köszönöm!
Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ] | Ha több pirosad van, mint nekem, akkor előre utalok!
-
sony198
csendes tag
Balázs17 nek egy fekete pontott kérnék mert átver http://hardverapro.hu/apro/elado_ga-m52s-s3p/friss.html
Megse kaptam megy fejelntés te kőcsőg[ Szerkesztve ]
sony198 megbizható
-
marthyn
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirossat ficzeg forumtársnak ezért az üzletért! Gyors és pontos eladó!! Nagyon köszönöm!
()XBO,DSi() Minden sikeres üzletet honorálok, kérlek tedd te is! PÜ-re illik válaszolni! marthyn felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!.: I'm Lightning... the Rain Transformed :.
-
zsolesz010
senior tag
hocico fúrumtársnak kérvényeznék egy újabb pöttyöt, ezúttal itt köttetett egy ismét kifogástalan üzlet.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Szunya210
csendes tag
Pirospont Gercsa kollégának a Gigabyte SuperB 460W Táp biznisz után
Acer Aspire 5750G [4Gb Samsung DDR3; Intel Core i3-2330M; NVIDIA GeForce GT 520M; 640Gb HDD]
-
enginev3.0
félisten
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re isA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ffodi
veterán
Nagy pirospontot szeretnék kérni Winner_hun kollégának. Ebay-es üzletben segített, korrektség, gyorsaság jellemezte az üzletet, köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
tomcraft29
tag
netseft kollégától vettem egy mobil tokot és fóliát, minden rendben volt, ezért szeretnék neki adni egy PIROSpontot. Korrekt, gyors, pontos eladó, csak ajánlani tudom.
''nem lett rossz,csak nem jó :D''
-
orrlyuk
aktív tag
Nagy pirospontot kérek feri555 kollégának, ezért az üzletért , gyors, rugalmas, pontos, a cucc pedig pontosan megfelel a leírásnak. Ja, az ár is jó volt .
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
adam432
tag
Üdv! Nagy pirospontot fi:zi'k -nek a Superlux 681B fejhallgató -ért!!!! Megbízható, bátran ajánlom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
„Si vis pacem, para bellum.”
-
xmasterteam
tag
Kérnék szépen egy piros pontot aerocool12számára, a nagyszerű üzletért. Ez volt az üzlet tárgya.
If you want something act and reach.
-
crecca
csendes tag
neil_mullen
alaplap
Személyes átvétel volt, minden rendben ment, gyors, rugalmas, ajánlott üzletfél. -
dani.raga
csendes tag
Egy hatalmas PIROS PONTOT szeretnék kérni Mistiqq fórumtársnak, előreutalással vett tőlem egy hibás Xperia x1 et , semmi probléma nem volt!!
[ Szerkesztve ]
-
hm3
csendes tag
harry3-mal érdemes üzletet kötni mert nagyon korrekt pontos eladó.
-
BeerBier
senior tag
Szeretnék kérni leonel fórumtársnak egy nagy pirosat ezért a videókártyáért
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
Jocca23
csendes tag
Pirospont jár Adonimus kollégának
audigy 2 zs-ért gyors korrekt ajánlom mindenkinek2012 a világvége!!!!! A jelek már itt vannak!!!!!
-
sdkarik
csendes tag
Kérek pirospontot zeusz55 kollégának a jó üzletelésért.
Megbízhatóságom: http://href.hu/x/ezx3
-
Chaser
legenda
sonicage84 kollegának kérek egy pirosat ezért
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
zeusz55
senior tag
Hatalmas PIROSPONT sdkarik kollegának a megbízhatóságért!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
cosgtsrex
tag
válasz gyuszito #46587 üzenetére
Viszont jár a piros pont gyuszito kollégának a gyors, pontos megjelenésért és a kiválló alaplapért, hiszen hiába vagyok ott fénysebességgel, ha ő nem jelent volna meg.
Kijelenthetem, hogy vele érdemes üzletelni!
Az alaplap a következő, amit sérülésmentes, kifogástalan állapotban vettem át:Asus M4A88TD-V EVONothing is true, everything is permitted.
-
Apone33
őstag
Pirospontot kérnék SimonYana kollegának ezért az üzletért. Nagyon korrekt és megbízható.
Play Hard!!!
-
04ahgy
nagyúr
válasz ricsi1980 #46590 üzenetére
ricsi1980 - csak hasonló jókat tudok róla is elmondani. Könnyen találtunk mindkettőnk számára alkalmas találkozóhelyet, és igencsak odafigyelt a pontos érkezésre.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Cobb
tag
Piros pont Grof-Zero Kollégának a tökéletes,bontatlan,garanciális i7 2600K processzorét!
performance, cool and quiet
-
kexksz
addikt
Jár egy pozitív értékelés chipman-nek, egy vezetéknélküli heccetet vett meg tőlem, minden a megbeszéltek szerint zajlott!
-
senior tag
Kérnék egy nagy PIROS PONTOT sdkarik fórumtársunknak, ezért a remek kis Memókártyáért!
Nagyon korrekt, gyors profi eladó! a kártya is szupi! Csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
-
Olajbogyesz
tag
Piros pontot kérnék [roberto211] kollégának ezért az üüzletért. Korrekt, türelmes eladó és a portéka is rendben volt.
-
MoonST
tag
Piros pontot adnék Gyuszi 78 -nak a VGA kártyával kapcsolatos gyors és rugalmas adásvételért.
[ Szerkesztve ]
-
XFreedy
tag
Piros pont huncut123-nak, minden rendben ment!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest