Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Aktív témák
-
bolygo85
tag
Egy nagy pirosat kérnék wilddragon fórumtársnak korrekt eladó csak ajánlani tudom
-
netseft
aktív tag
válasz
shutdown70 #46335 üzenetére
shutdown70: piros pont innen történő vásárlásért: ZTE Blade tartozékok. Korrekt vevő, minden rendben ment.
-
baleee89
aktív tag
piros pont jár
xeon.Szabi kollégának ezért a bizniszért gyors megbízható csak ajánlani tudom! -
Slownz
senior tag
Jár a piros John Silver fórumtársnak a gördülékeny és gyors bizniszért.
itt a hirdetés linkje!
-
akaido
addikt
SeniorTilla kollégának piros ponty savazva a HP DV7 laposért.
-
L10N
csendes tag
Szeretnék kérni [Hege88-nak.] egy piros pontot [Ezért az üzletért .]
Első nap megegyeztünk második nap feladta harmadik nap megérkezte (Utánvétel).
Segítő kész , pontos ,gyors , korrekt csak ajánlani tudom. -
kp78
addikt
sshr3kk kollégának is
, korrekt, megbízható eladó. Ilyet vettem tőle egyet
-
Maggisz
csendes tag
Piros pontot kérnék Madn!ght tagunk részére.
Korrekt üzlettárs minden a megbeszéltek szerint zajlott az eladásban, csak ajánlani tudom mindenkinek! -
Madn!ght
addikt
Pirospontot kérek Maggisz fórumtársnak.
Videokarit vásárolt tőlem, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Korrekt üzlettárs, ajánlom!
-
Day 'n' Nite
tag
Kérnék egy piros pontot Mavyx -nek, ezért a fényképezőért .
-
Pirospontot kérnék
mobal-nak. Egy Razer Diamondback 3G Earth Green-t vettem tőle. Korrekt, gyors üzlet volt (kis alkuval), utánvéttel rendeztük, a postaköltséget pedig feleztük.
cellpeti-nek, tőle egy kék Logitech MX 510-et vettem. Viszonylag gyorsan rendeztük a dolgot, ráadásul előre utaltam. Hírdetést sajnos nem tudok linkelni, mivel még azelőtt (fórumon) lefoglaltam, mielőtt felrakhatta volna.
fi:zi'k-nek. Egy Superlux HD 681B-t rendeltem tőle. Előre utaltam, majd az utalást követően 2. nap reggel 08:30-kor már hozta is a postás, számlástul.
-
LÁZ
addikt
pirospötty illeti janesz1212 kollegát, egy telefonbiznisz apropóján, korrekt eladónak bizonyult, a portéka is rendben volt.
-
LeC
addikt
MasterDeeJay kollegának küldenék egy pirosat következő üzletért. Előreutalással fizetett és minden rendben zajlot. Csak ajánlani tudom.
-
davidking9
csendes tag
Pirospontot érdemel DarthPeeter a jó üzletért
-
Jár a piros Tomkó kollégának.Az üzlet..Korrekt vevő.
-
Nordic
Közösségépítő
Szeretnék egy pirosat jegyeztetni roberto211 kollégának ezért az üzletért! Korrekt eladó, gyors és megbízható!
Köszönöm!
-
roberto211
őstag
Sziasztok! Kérnék egy nagy piros pontot 5teve nevezetű kollegának,korrektéségéért,pontosságáért, az Asrock p67 extreme 4 eladásáért... Ajánlom mindenkinek!!!
-
DarthPeeter
aktív tag
Pirospontot érdemel davidking9 kolléga ezért az üzletért.
-
roberto211
őstag
Olajbogyesznek kérnék egy nagy piros pontot ezért az üzletért,korrektségéért,extrém gyorsaságáért,és megbízhatóságáért......Ajánlom mindenkinek......
-
hocico
tag
pirospontot kérek zsolesz010 fórumtársnak ezért a bizniszért
-
tattoolegend
csendes tag
Korrekt üzletért jár a pirospont http://hardverapro.hu/tag/mannokia.html kolega részére.
-
Sipi
addikt
KeNTaGoN kollega megérdemel egy pirosat, bár nem a gyorsaságáért.
Fejhallgató-javítás történt, amit szépen és jól megcsinált.
Igaz, elég sokáig tartott - remélem, most már sikerül jobban szerveznie az idejét.Sipi
-
xzeebyt
tag
Szeretnék kérni dahyder kollégának egy is egy nagy piros pöttyöt, a memoria kártyáér, és az átalakító adapterért! Megbízható, gyors, és ajánlani tudom !
Köszönettel: X
-
LeC
addikt
válasz
George0424 #46663 üzenetére
Pirosat küldenék én is George0424 kollegának a következő üzletért.
Előreutalással fizetett és minden rendben zajlott, kiváló vásárló, csak ajánlani tudom.
Valóban nagyon gyorsan sikerült véghez vinnünk, de ez a posta érdeme is -
Darkdeath102
csendes tag
Egy hatalmas PIROS pontot szeretnék kérni Tomcy7 -nek a kitűnő állapotú Logitech G25-ért. A Kifizetéstől a postázásig nem telt el 24óra és már bontottam is a csomagot mint a hülye gyerek
Pedig, messziről jött a csomag
-
Sorceres
csendes tag
tattoolegend üzletfélnek kérnék ismételten piros pontot,
nagyon szuper, gyors, kedves... köszönöm ismételten!
Üzletünk: Nokia E52 ezüst komplett készülékház. -
palinta
csendes tag
Pirospontot szeretnék kérni dani.raga-nak [link]utánvétellel vett tölem egy MDA Vario-t, minden rendeben történt,gyors,pontos vásárló.
-
pityaa23
senior tag
Ismét egy nagy pirospont Black Dragon fórumtársnak mégegy ugyan ilyen fólia biznicért! A második rendelésnél is minden ugyan úgy zökkenőmentesen zajlott!
-
Tibor92
tag
Szeretnék Pirospontot kérni gaben82 kollégának EZÉRT az üzletért. Előreküldte nekem a tápegységet, postai utánvéttel, álta a szavát pedig sokat dolgozik.
Korrekt, szavátálló partner. Ajánlom ! -
gabo89
senior tag
Zoli632 tagnak egy piros pontot adok, egy 11dbi-s wifi antennáért, a jó munkájáért, és a gyorsaságáért.
-
zolees
tag
Szeretnék kérni egy pirosat Találtgyerek forumtársnak ezért az üzletért! Gyors és pontos eladó!! Nagyon köszönöm!
-
-
andras87
tag
Egy nagy pirospontot szeretnék kérni tantalkondi kollégának, ugyanis nagyon korrekt és segítőkész volt a 400 gigás samsung üzletünk kapcsán!
Köszönöm!
-
sony198
csendes tag
Balázs17 nek egy fekete pontott kérnék mert átver http://hardverapro.hu/apro/elado_ga-m52s-s3p/friss.html
Megse kaptam megy fejelntés te kőcsőg -
zsolesz010
senior tag
hocico fúrumtársnak kérvényeznék egy újabb pöttyöt, ezúttal itt köttetett egy ismét kifogástalan üzlet.
-
Szunya210
csendes tag
Pirospont Gercsa kollégának a Gigabyte SuperB 460W Táp biznisz után
-
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is -
ffodi
veterán
Nagy pirospontot szeretnék kérni Winner_hun kollégának. Ebay-es üzletben segített, korrektség, gyorsaság jellemezte az üzletet, köszönöm szépen!
-
tomcraft29
tag
netseft kollégától vettem egy mobil tokot és fóliát, minden rendben volt, ezért szeretnék neki adni egy PIROSpontot. Korrekt, gyors, pontos eladó, csak ajánlani tudom.
-
orrlyuk
aktív tag
Nagy pirospontot kérek feri555 kollégának, ezért az üzletért , gyors, rugalmas, pontos, a cucc pedig pontosan megfelel a leírásnak. Ja, az ár is jó volt
.
-
adam432
tag
Üdv! Nagy pirospontot fi:zi'k -nek a Superlux 681B fejhallgató -ért!!!! Megbízható, bátran ajánlom mindenkinek!
-
xmasterteam
tag
Kérnék szépen egy piros pontot aerocool12számára, a nagyszerű üzletért. Ez volt az üzlet tárgya.
-
crecca
csendes tag
neil_mullen
alaplap
Személyes átvétel volt, minden rendben ment, gyors, rugalmas, ajánlott üzletfél. -
dani.raga
csendes tag
Egy hatalmas PIROS PONTOT szeretnék kérni Mistiqq fórumtársnak, előreutalással vett tőlem egy hibás Xperia x1 et , semmi probléma nem volt!!
-
hm3
csendes tag
harry3-mal érdemes üzletet kötni mert nagyon korrekt pontos eladó.
-
BeerBier
senior tag
Szeretnék kérni leonel fórumtársnak egy nagy pirosat ezért a videókártyáért
Köszönöm
-
Jocca23
csendes tag
Pirospont jár Adonimus kollégának
audigy 2 zs-ért gyors korrekt ajánlom mindenkinek -
sdkarik
csendes tag
Kérek pirospontot zeusz55 kollégának a jó üzletelésért.
-
Chaser
legenda
sonicage84 kollegának kérek egy pirosat ezért
-
zeusz55
senior tag
Hatalmas PIROSPONT sdkarik kollegának a megbízhatóságért!!!
-
cosgtsrex
tag
válasz
gyuszito #46587 üzenetére
Viszont jár a piros pont gyuszito kollégának a gyors, pontos megjelenésért és a kiválló alaplapért, hiszen hiába vagyok ott fénysebességgel, ha ő nem jelent volna meg.
Kijelenthetem, hogy vele érdemes üzletelni!
Az alaplap a következő, amit sérülésmentes, kifogástalan állapotban vettem át:Asus M4A88TD-V EVO -
Apone33
őstag
Pirospontot kérnék SimonYana kollegának ezért az üzletért. Nagyon korrekt és megbízható.
-
Cobb
tag
Piros pont Grof-Zero Kollégának a tökéletes,bontatlan,garanciális i7 2600K processzorét!
-
kexksz
addikt
Jár egy pozitív értékelés chipman-nek, egy vezetéknélküli heccetet vett meg tőlem, minden a megbeszéltek szerint zajlott!
-
Kérnék egy nagy PIROS PONTOT sdkarik fórumtársunknak, ezért a remek kis Memókártyáért!
Nagyon korrekt, gyors profi eladó! a kártya is szupi! Csak ajánlani tudom!
-
Olajbogyesz
tag
Piros pontot kérnék [roberto211] kollégának ezért az üüzletért. Korrekt, türelmes eladó és a portéka is rendben volt.
-
Nagy piros pontot szeretnék adni AudiM4n-nek egy Core 2 Dou E6400-et üzleteltünk meg.
Nagyon ajánlom mindenkinek, korrekt és segítő kész ember -
MoonST
tag
Piros pontot adnék Gyuszi 78 -nak a VGA kártyával kapcsolatos gyors és rugalmas adásvételért.
-
XFreedy
tag
Piros pont huncut123-nak, minden rendben ment!
Aktív témák
- Programozás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest