- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
lawrence74 kollégának jár a piros ezért. Minden korrekten ment. Megbízható és gyors!
-
olbaidhun
őstag
válasz
SILVERLINE72 #45350 üzenetére
SILVERLINE72 kolléga beruházott még háromszor [link]. Öröm volt vele üzletelni, nem alkudozik, megbízható és pontos.
-
olbaidhun
őstag
válasz
SILVERLINE72 #44745 üzenetére
Jár a válaszpiros SILVERLINE72 kollégának, ezért. Korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom.
-
olbaidhun
őstag
válasz
badogdoboz #42482 üzenetére
Pirosat kérek badogdoboz kollégának, ezért. Csak ajánlani tudom.
-
olbaidhun
őstag
válasz
envagyokaz #38392 üzenetére
Jár a piros envagyokaz kollégának ezért. Korrekt, csak ajánlani tudom.
-
olbaidhun
őstag
válasz
TazLeacher #37621 üzenetére
Pirosat kérek jer1cho-nak, a vásárlómnak.
-
olbaidhun
őstag
technoboy_ kollégának jár egy piros egy ilyet vásároltam tőle. Személyes átvétellel bonyolítottuk a dolgot, rugalmas és korrekt eladó.
-
olbaidhun
őstag
válasz
MongooseNX71 #35817 üzenetére
MongooseNX71-nek kérek egy piros pontot. Játékokat vásárol tőlem a listámból. Mostanra előre küldöm neki a játékot, de mindig időben utalja a pénzt. Teljesen korrekt ügyfél. Mindenkinek ilyet ajánlok!
-
olbaidhun
őstag
Pirospontot kérnék simonyana kollégának. Pár wd hdd a tárgy, de meglepően korrekt eladó, csak ajánlani tudom.
-
-
-
olbaidhun
őstag
válasz
MongooseNX71 #33299 üzenetére
Jár a piros mongoosenx71 kollégának, ismét vásárolt tőlem játékokat. Köszönöm a korrektségét és hogy megbízva bennem előre utal.
-
olbaidhun
őstag
válasz
MongooseNX71 #32528 üzenetére
Jár egy-egy pirospont kaiser, mongoosenx71 kollégáknak. Ps-t és játékot vásároltak tőlem. Korrekt, rendes vásárlók, csak ajánlani tudom őket mindenkinek.
-
olbaidhun
őstag
gyuromoj kollégának jár a piros, konzolt majd játékokat várárolt, nagyon korrekt, türelmes vásárló, csak ajánlani tudom!
-
olbaidhun
őstag
Jár egy piros ghost691 kollégánok, telefont vásároltam tőle, minden rendben ment, korrekt, szolgálatkész volt, csak ajánlani tudom!
-
-
olbaidhun
őstag
Jár egy piros feverprice kollégának, egy joyt adtam fel neki postára, és cseréltük egy játékra. Up!
-
olbaidhun
őstag
válasz
cliffhanger #10868 üzenetére
Jár a piros cliffhanger fórumtársnak, a ps3 játékokat bizniszeltünk! [link]
-
olbaidhun
őstag
cliffhanger kollégának jár a pirospont, vettem tőle 4 játékot és mind nagyon szép állapotban van. UP!
-
olbaidhun
őstag
Kérnék egy pirosat darky@ kollégának. [god of war3]-at szerzett nekem. Up!
-
olbaidhun
őstag
Jár egy szép nagy pirospont blackvinyl kollégának, segített nekem egy 400-as samu winyó gari-ztatásában. Mindenkinek csak ajánlani tudom. UP!
-
olbaidhun
őstag
Jár egy szép nagy pirospont daa-raa kollégának, vett tőlem 2x1GB DDR2 ramot. Korrekt, megbízható vásárlónak bizonyult.
-
olbaidhun
őstag
Jár egy pirospont dextro a következő üzletért [ps3] gépet vett tőlem.
-
olbaidhun
őstag
Jár egy pirospont Ferencka kollégának, vett tőlem egy uncharted2-t. UP!
-
olbaidhun
őstag
Jár a pirospont bryndza kollégának, vettem tőle egy CASIO z100 fényképezőgépet. Teljesen megbízható, korrekt, pontos eladó!
-
olbaidhun
őstag
Jár a pirospont _seth_ kollégának ezért a netbook-ért, mert korrekt, gyors eladó volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Marathon (2025)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi MI 9T 6/128 Kék, dobozában, eredeti töltőjével, eredeti + 5 tokkal + 1 kijelző védő üveggel e
- Sigma EX 150/2,8 macro hsm (Canon ef)
- Phone 14 Pro MAX 128 GB Deep Purple - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM
- bontatlan, még fóliás "TDK HS-180"perces VHS videókazetta: 1000 Ft
- Poco M4 Pro 5G 6.128 HyperOS, gyárilag kártyafüggetlen eladó. Pro verzió tehát az erősebb darab. Jó
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest