Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mi történik egy netes csalás után?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt az LSD-ből
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
MorphBCS
tag
zoleek - nak iszonyat UP! és PIRPSPONT a ventikért amiket küldött!!!
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
MorphBCS
tag
ko-ko82-nek egy nagy pirospontot légyszi a 2X2 GB OCZ Reaper mamóriákért, korrekt eladó, biztosította a csomagot, fényképet is küldött a csomag feladásáról készült domumentumról, és végig tartotta a kapcsolatot!
[ Szerkesztve ]
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
MorphBCS
tag
Victoryus-nak pirosat légyszi, amint tudta felette velem a kapcsolatot, másnap találkoztunk, és tényleg szép, minden alkatrésszel meglévő jó kis házikót hozott nekem!
-
MorphBCS
tag
válasz wikty114 #12705 üzenetére
Hali!
Én is kérnék egy pirosat wikty114-nek, első PH-s vásárlása, értelmesen megkeresett, lebeszéltünk tegnap mára egy találkozót, eljött, megtekintette, átvete, kifizette, és még pirosat is adott !!!
Ja és a biznisz!
Köszi!(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
MorphBCS
tag
csubakka üzletpartneremnek kérnék egy pirosat, gyors és korrekt volt, nameg príma jó árut küldött jó pénzért!!!
-
MorphBCS
tag
Halihó!
Kérnék 2db pirospontot Mezso kollégának, mégpedig ezért, és ezér az üzletekért!
Nagyon rendes volt, és mivel nem voltam nagyon mobilis, még közel is jött, saját költségre, és a vonatozásom miatt engedett az árból egy picit!!!
Korrekt eladó, és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
MorphBCS
tag
Halihó!!!
Bali8612-nek szeretnék egy nagy pirosat kérni ezért a fullos winchesterért ! ! !
Csak ajánlani tudom, maga ajánlotta fel a postai utánvétet,és egy kicsit engedett az árból is!(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
MorphBCS
tag
kopy33-nak szeretnék egy nagy pirosat a f*sza Q6600-asért!
Megrendeltem, 1 órán belül feltettem előre a lóvét a számlájára, másnap reggel full biztonságosan itt volt a cucc, korrekt és gyors eladó, ajánlom mindenkinek!
-
MorphBCS
tag
-
MorphBCS
tag
Hello, szeretnék kérni egy pirosat 19csiga88 kollégának, EZÉRT az üzletért!!
Korrekt, picit sokat alkudott , de végül elvitte, eljött érte személyesen, és még abba is belement, hogy a memókarit másnap kapja meg!
-
MorphBCS
tag
válasz DeeVorced #31759 üzenetére
Hello, és is viszont kérném bevésni a pirospontot DeeVorced-nak EZÉRT az üzletért!
Hajnalban feladtam a hirdetést, délután 6 után el is vitte, gyors volt, minden üzletnek így kéne mennie
-
MorphBCS
tag
Halihó!
Szeretnék kérni egy pirosat i92 fórumtársnak ezért az üzletért!
Végig tartotta a kapcsolatot, biztosítva küldte a postát, és nagyon nagyon korrekt volt, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszönöm
-
MorphBCS
tag
Hello, Atomixx-nak kérnék egy pirosat, hogy elvitte innen a ramokat!
Pikk-pakk lebeszéltük, utalt azonnal, én meg postáztam azonnal!
Ajánlani tudom!
-
MorphBCS
tag
Hali!
Pirospötty jár netseft-nek, bogarásztam 14 fülesszivacsot a bazárjából!
Ez úton is Köszönöm!(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
MorphBCS
tag
Hello!
taky1984 fórumtárs érdemel óriási pirosat, a Skullcandy fejhallgatóért, jó áron jó terméket kaptam, személyes átvétellel!Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ezúton is köszönöm!
-
MorphBCS
tag
Hali, kérnék egy nagy Pirosat IWZ fórumtársnak, aki megvett egy csokiért tőlem egy oldschool videokarit, és újra hadrendbe állítja! Remélem jó szolgálatot tesz neki!
Ezúton is köszönöm az üzletet!(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
MorphBCS
tag
Pöttöt érdemel macko20 ! Alaplapi távtartó csavarokat vásároltam tőle, postázta, még mielőtt odaért volna a lóvé!!
Csak ajánlani tudom, és ez úton is köszönöm!(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
MorphBCS
tag
Dominó85-nek kérnék nagy pirosat, postaköltségért vitt egy bajos winyót tőlem!
Köszönöm a vásárlást! Utalt! Csakajánlani tudom !(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.