Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
rizso
addikt
Kérnék egy pirosat liqquid fórumtársunknak ezért az üzletért! Korrekt, pontos, megbízható vevőm volt, tartotta magát a megbeszéltekhez! Köszönöm az üzletet!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Hege1234
addikt
Zoza24-nek kérnék egy nagy pirosat !
ezért a vidkariért
minden rendben zajlott bátran ajánlom mindenkinek ![ Szerkesztve ]
-
judek
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot ATI kollégának a korrekt és gyors üzletelésért.
-
ÁDÁMKÁD
csendes tag
anonn fórum társnak a gyors üzletért (barton proci de nem találom a linket
-
zsooti1
tag
eric.cartman piros pontot érdemel egy 1,8 colos vinyót vettem tőle,nagyon korrekt!!
[ Szerkesztve ]
Zsooti
-
Skyline15
tag
Kérnék piros pontokat az alábbi kollégáknak:
- Kulerr egy sikeres TX3-as üzletért.
- CocooN-z az alábbi RAM megvételéért.
- Sampras egy alaplapot, illetve egy tápot vett tőlem.
- torcsrent-nek aki megszabadított egy processzortól.Mindegyik korrekt vevő, a megbeszélt helyen, a megbeszélt időben ott voltak.
Továbbá egy eladónak is jár a piros pont, név szerint: Raijin-> akitől ezt vettem.
[ Szerkesztve ]
"- Nagyapa, Te hős voltál a háborúban?. - Nem de örülök hogy hősökkel szolgálhattam."
-
Mr.Grey
tag
Nagy pirospötty hpeter10 kollégának a Runes of Magic lemezért. Villámgyors, korrekt, segítőkész és a cucc is hibátlan. Bátran lehet üzletelni vele!
-
senior tag
válasz Dominó85 #49384 üzenetére
Sdkariknak jár piros pont! 2 db memóriakártyát vettem tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Pepepapa92
csendes tag
waporka fórumtársak egy nagy piros pontot kérek szépen, mert KORREKT és MEGÉRTŐ üzlettárs , erről lenne szó kérem szépen Karórák széles válaszékban
Ha megtisztelek valakit azzal ,hogy privát üzenetben keresem, ő is legyen annyira kedves hogy válaszol!
-
dome34
csendes tag
Egy piros pont Goatman fórumtársnak a memóriákért
üdv Attila-Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyék meg holt biztosak mindenben. -Tényleg Főnök? Hát persze!
-
Calagar
csendes tag
válasz Griffin3.0 #49361 üzenetére
Jár a piros pont [Griffin3.0] kollégának is korrekt eladó csak ajánlani tudom.
és igen maximálisan elégedett vagyok
-
MorphBCS
tag
Dominó85-nek kérnék nagy pirosat, postaköltségért vitt egy bajos winyót tőlem!
Köszönöm a vásárlást! Utalt! Csakajánlani tudom !(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
Szajo
őstag
colt -nak kérnék egy nagy pirosat, korrekt és gyors vevő!
Előbb egy E7300,Codegen 480as tápot vett át, ma pedig egy Gigabyte 9600GT 512MB,és 2GB Geil ramot!
-
ujhlac
tag
Egy hatalmas pirosat kérnék bocsika kollégának, a tökéletes videókártyáért!
Precíz, megbízható, extra gyors! Ajánlom mindenkinek! Köszönöm! -
dewil666
őstag
Piros pontot szeretnék kérni mrbig25-nek a remek ventiért!! Megbízható és az árból is engedett, nyugodtan lehet vele üzletelni!
Köszönöm!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Írjunk be egy pirosat Vasinger! kollégának. Ezt vette tőlem. A hozzá tartozó hirdetés Korrekt PH-s!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Serpiko
addikt
Pirospont nepszter1 kollégának az üzlet a megbeszéltek szerint történt. Korrekt, megbízható, eladó.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Vasinger!
nagyúr
SymbianOS-nek jár a piros. Egy SMD ledsort vettem tőle kapcsolóval. Köszönet érte, korrekt eladó, bátran ajánlom!
-
markose
csendes tag
Egy pirosat kérnék Br1aN-nek az üzletért! http://hardverapro.hu/tag/br1an.html
Ezt vettem: Iphone 3GS White 32Gb -
DjBeny
csendes tag
Feketepontot kérek trufa12 -nek, elvitte volna a komplett hangfalszettem, erősítőm. előre megbeszéltünk mindent, pár nap múlva saját költségen elvittem volna neki, ezen felül minden nap bombázott a leveleivel, kérdés nem volt benne, csak állította, hogy mennyire megbízható minden üzenetében... költöztem, nem voltam gépnél, és mivel EGY KEREK napig nem válaszoltam a leveleire, visszamondta az egészet... 8ezrembe került a mutatvány, hogy pestig is elhozzam... további szép napot
-
gasa71
csendes tag
Egy piros pont N-vidi-A[link] nak a korrekt üzletért.
-
Griffin3.0
csendes tag
Egy nagy piros pont jár calagar kollegának aki vett tőlem egy használt ps3 60gb gépet. Minden zökkenőmentesen zajlott. Remélem Ő is elégedett
Megbizhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Griffin3.0
-
sinya85
senior tag
Pirosat érdemel Tmax az üzletért ami egy Thermalright XWB-1 és persze a kiválló csomagolásért is
ஜ۩۞۩ஜ
-
Robi BALBOA
őstag
Mehet a piros pont banánocska kollégának, mert gyors és korrekt vevő, a biznisz [link].
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
glspeter1
őstag
Nesztovidis-nek kérnék egy hatalmas pirospontot, egy Medal of Honort vásároltam tőle. Korrekt, gyors és megbízható eladó!
[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
geri306
tag
Piros pontot, kérnék gomora123456 nevű felhasználónak !! Nagyon korrekt, gyors vevő, ajánlom !! Ezt a külső HDD-t vette meg tőlem
-
veterán
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re isJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Met
nagyúr
Kérnék egy pirosat Biznisz Elek kollégának
ezért az üzletért, gyors korrekt.
Egy 16 gigás kártyát vettem tőle.Budha kollégának is kérnék egy pirosat ezért az üzletért. Gyors, korrekt vevő.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Nel
csendes tag
Egy pirosat kérek ezért az üzletért és a gyorsaságért Merlinclub részére!
[ Szerkesztve ]
-
QwerG
tag
Jár a piros pont cretion-nek a GTX260-ért, amit elvitt tőlem. Pontos, korrekt, megbízható srác.
-
djsysa
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Kevin's kolegának!
Hiperkorrekt,ajánlom! -
fefe9
tag
Piros pontot szeretnék kérni rolko fórumtárs részére, ezen hirdetés keretein belül vásároltam alaplapot tőle.
Megbízható, rugalmas, precíz PH-s, ajánlom mindenkinek.--- https://flic.kr/ps/37w6iv ---
-
djcool
tag
Piros pontot szeretnék adni Szücsi80-nak a korrekt és gyors adás/vételért!
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
dewil666
őstag
-
darkspace
csendes tag
pirospontot kérnék X2N kolegának a vízpumpáért,amit sikeresen megküldött,korrekt áron oda adta! http://hardverapro.hu/apro/elado_vizhutes_dolgok/hsz_1-50.html
-
Warez94
csendes tag
Piros pont Gézengúznak a korrekt együtt működésért ebbe : [link]
Telószám : +36307539671
-
Gyuró1
csendes tag
Jubiii
nagy pirosat nekiKöszi..Üdvvv Én megköszöntem ,te még válaszolni sem tudsz.ki is a veréb!?.
-
Gyuró1
csendes tag
moltamkollégának egy pirosat kérnék.
korrektKöszi..Üdvvv Én megköszöntem ,te még válaszolni sem tudsz.ki is a veréb!?.
-
Devil Smile
őstag
thearc forumtarsnak szeretnek egy hatalmas pirosat igenyelni a gyors es tokeletes uzletert!!!
sajnos a hirdetes mar torolve lett, igy nem is talaltam meg egy GTX 570 es volt a targya..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
moltam
tag
Piros pont jár Gyuró1 kollégának az üzletért.
-
spista222
addikt
Azgo nak kérnék egy piros pontot "ASUS A8N-SLI Deluxe eladó, hibás" vettem tőle. Kérésre lefényképezte és az átvétel is gyorsan gond nélkül ment.
-
csabi94
őstag
Szeretnék egy pirospontot sdkarik fórumtársnak a 32gb-os kártyáért.
Korrekt eladó, segítőkész. -
Enjoy
addikt
Jár a piros -axxon- fórumtársnak, aki egy OZAKI iCoat Success iPhone 4 tokot vett tőlem személyesen.
A megbeszélt időre pontosan jött, megbízható, korrekt ember! Csak ajánlani tudom► més que un club ◄
-
Faterkam
addikt
Kérnék szépen egy nagy pirospontot wolwerine52 fórumtársnak ezért a hihetetlenül korrekt üzletért.
Mindenki másnak bátran ajánlom!!!
Köszönöm!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Atesz1978
senior tag
kulerr-nek egy pirosat kérnék az üzletért.
[ Szerkesztve ]
Atesz1978 felhasználónak 28 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
Serrano
csendes tag
1 db pirospont rendel vanRobert-nek a 2 db Kingmax DDR modulért.
Serrano
-
Sony94
csendes tag
Egy nagy piros pontot kérnék Warthrog nevű tagnak a gyors és korrekt üzletért Egy SE. K310i-t vett tőlem. Megbízható és rendes tag.
[ Szerkesztve ]
-
tete01
csendes tag
http://prohardver.hu/tag/cellatel.html
. egy nagy pirosat cellatel tagnak..gyors , pontos , korrekt...mindenkinek ajánlom..
nem vágom ezt a témát ...
az élet a tudattól függ?
[ Szerkesztve ]
-
csiga8
senior tag
Lec -től vásároltam Kingston V 100 + SSD kártyát, korrekt, gyors, megérdemli a pirosat!
[ Szerkesztve ]
-
Atesz1978
senior tag
Kérnék egy piros pontot bebert kolegának! Ezt:http://hardverapro.hu/apro/elado_intel_core2_duo_e8400_oem_2/hsz_1-50.html az üzletet bonyolítottuk le és minden a megbeszéltek szerint történt! Megbízható kolega én csak ajánlani tudom!
Atesz1978 felhasználónak 28 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
tete01
csendes tag
kérek 1 pirosat cellanet nevü tagnak....korrekt , gyors, és pontos..mindenkinek ajánlom..!!!
-
colo
csendes tag
Kérek egy pirosat Intruder A 6 kollegának ezért az üzletért. Megbízható , nagyon rendes srác!
-
Csákk
senior tag
lastemperor kollegának egy pirospont a korrekt üzletért [link]
^^
-
Akimoto
csendes tag
Piros pötty Vagtam kollégának ezekért a Raptorokért. Köszönöm, megbízható Ph!-s.
Ez egy aláírás
-
somé
őstag
válasz speederiii #49279 üzenetére
speederiii üzletfelemnek nagy piros a dslr üzletért.
[ Szerkesztve ]
Tech-No-Logical World.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest