- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Aktív témák
-
Loresz
tag
Pető István kollégának viszonoznék egy hatalmas piros pontot (alaplap, ram, proc, hűtő)! Segítőkész ember, főleg ha öngyilkos hűtőről van szó
-
ataiksz
tag
kérnék szépen Balas17-nek egy jó kis LCD TV csere miatt!!!?.C
-
cean
csendes tag
theartofdota-től vettem ezt a videokártyát, minden rendben zajlott, korrekt, pontos, segítőkész volt, piros pontot érdemel.
-
VateRicsi
aktív tag
válasz
JóképűIdegen #46588 üzenetére
Mehet a piros pont JóképűIdegen-nek ezért az üzletért. Minden a megbeszéltek szerint ment, megbízható PH-s.
-
ricsi1980
csendes tag
borsi felhasználonak piros pont - DDR2-800 Corsair memória 2x2GB kit.
megbeszélt helyen, időben, és jó minőségű árut szállított. -
ricsi1980
csendes tag
04ahgy-nek piros pont ezért - GIGABYTE HD4550 512MB DDR3 dobozosan eladó
Hirdetés link - [link]Korrekt eladó, a megbeszélt helyen, időben és a meghirdetett terméket szállította.
-
Balas17
csendes tag
Pirospont jár ataiksz [link] a gyors uzlet kötésért és turelméért
-
JóképűIdegen
tag
[VateRicsi] kolleganak is kernek egy piros pontot a szakszeru uzlet lebonyolitasaert erdemes tole vasarolni
en ezt vettem [link]
-
gyuszito
senior tag
Jár a piros cosgtsrex kollegának a gyors és korrekt üzletért! Ezt a lapot vásárolta meg tőlem, fénysebességel
-
MoVieFaN
aktív tag
Megy egy piros bigmasterg fórumtársnak.
PS3 játékokat vettem tőle innen. -
VIBO
őstag
piros neki deathrow23 ezért [link]
-
Victorio
aktív tag
0DoKI0 piros pontot érdemel ezen üzlet korrekt lebonyolítása végett.
-
kiskopo
csendes tag
Egy PIROSAT kérek peto.istvan fórum társnak, ezért az üzletért.
kiváló vásárló. -
John Rose
aktív tag
Üdvözletem!
Nagy PirosPont jár Móci kollégának a HD6850 kártyáért.
Nagyon korrekt és segítőkész üzleti partner volt. Természetesen mindenkinek ajánlom, aki boltolna vele. -
törölt tag
Sziasztok!
Kiskopo kollégának kérnék egy piros pötyit a korrekt üzletért. Egy Intel E5500 cpu volt az üzlet tárgya. Kifogástalanul üzemel!
Üdv
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat gianni_82 részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
-
H@mu
tag
Devil Smile kollégának szeretnék adni egy pirosat EZÉRT. Nagyon megbízható, bátran ajánlom, korrekt üzletfél. Köszönöm.
-
enginev3.0
félisten
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is -
vazee00
tag
Turbina felhasználónak jár egy hatalmas pirospont Bios javításért, amit az alábbi linken hírdetett: [link]
-
^Clown
addikt
whisperity -nek jár egy szép nagy piros pont, 2db HDD zacskót és 1db alaplapi speaker-t vásárolt tőlem. Pontos, korrekt, rugalmas, ő a tökéletes vásárló
-
rocket
nagyúr
Nagy piros pontot kerek szepen Winner_hun-nak.
Ebay-en vasarlasban es PayPal fizetesben segitett, minden siman ment ahogy a nagy konyvben megvan irva, koszonom neki itt is -
besthuni
csendes tag
Szeretnék kérni egy hatalmas
adni medvegy kollegának ezért azÜzletért gyors pontos és megbízható eladó csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
bypassHUN
csendes tag
Sziasztok!
Én 2db prospontot szeretnék Judek [link] -nek
a korrekt üzletekért. Többször is vásároltam töle, nagyon rendben ment minden, és ami igazi kuriózum még számlát is kaptam mindenröl. Igazi nagy piros pontKöszönöm.
Üdv:bypass
-
Gyuszi 78
tag
Pirosat kérek kenezbbob-nak a Hipro tápért.
-
Petyyyyy
addikt
Pirospontot szeretnék kérni fere750 kollégának, akitől egy vga-t vásároltam.
Továbbá kérnék egy pirospontot minolta5 kollégának a mobil telefonért és végül pirospontot érdemel zolko74 kolléga is az új alaplapért.Köszönöm
-
themebuilder
senior tag
válasz
FuRiONight #46553 üzenetére
FuRiONight-nak is jár a pirospont a Xears-ért.
-
rramon
csendes tag
piros pont axwell18 eladónak!
korrekt, megbízhatópontosan ez miatt:
http://hardverapro.hu/apro/koncert_dvd-k_2/hsz_1-50.html -
FuRiONight
addikt
Pirospont themebuilder ezért. Én konkrétan egy Xears TD III Black V2-öt rendeltem tőle, minden rendben volt, kiváló eladó, csak ajánlani tudom!
-
janihunk
senior tag
Egy pirosat kérnék juszan társunknak ezt vette tőlem Samsung 80GB Minden rendben zajlott az üzlet során.
-
jár a piros LifeStyles tagunknak.nokia töltőt vettem tőle.Korrekt csomagolás,korrekt termék.Ajánlom mindenkinek.
-
ch003067
addikt
Rivendin kollégának jár a piros pont, ezt a Wi-Fi -s kártyát cseréltem vele erre a winyóra. Gyors, megbízható, mindenkinek ajánlom.
-
lyoczy
csendes tag
hatlmas piros pont Zoznak, aki a megegyezés után 5 perccel már át is utalta ezen termékek árát. Köszi..
-
xzeebyt
tag
Szeretnék kérni kuti1526 kollégának egy nagy pirosat, a 8 GB-s memória kártyáér, a megbízhatóságáér, és a gyors üzletkötésér ! Bátran ajánlom bárkinek !
Köszönettel: X
-
frőBácsi
tag
válasz
sziada5925 #46528 üzenetére
Viszont kérnék egy pirosat sziada5925 fórumtársnak a kerékpáros bizniszért cserébe. Megbízható "üzlettárs", mindenkinek ajánlom őt.
-
Zoz
őstag
Hatalmas nagy piros pont lyoczy kollégának ezért a sok szép régi vinyóért. Előreutalással ment az üzlet, minden villámgyorsan, rendben ment.
-
kicsiultra
tag
Kérnék egy poros pontot blackvinyl kollégának ezért az üzletért
(gariztatás)
-
N_A_S
veterán
Kérnék egy piros pontot InHell kollégának, ezért az üzletért: Gigabyte GTX 460 OC2 1GB. Korrekt vevő, előreutalásos, postás biznisz volt.
dime27 kollégának is kérnék egy pirosat, ezért: TUNINGOS 2600K KERESTETIK-MÁSIK ÁTLAGOS 2600K BESZÁMÍTÁSÁVAL+KP!. Szintén nagyon korrekt üzletfél, a csere rendben zajlott, előre utalta a pénzt, és előre postázta a procit is, így nem kellett gép nélkül maradnom!
Köszönöm mindkettőjüknek!
-
Sorceres
csendes tag
Kérnék egy piros pontot babo525 kollégának!
nagyon kedves, rendes, rugalmas, ajánlom!!!
Üzletünk: Samsung S5230 fekete-piros komplett ház+érintő. -
kw3v865
senior tag
Black Dragon-tól vettem Zagg Invisible Shield-et. Minden rendben zajlott, sőt már a határidő előtt megkaptam a terméket, mindig azonnal válaszolt, pirospontot érdemel.
-
Krytec
tag
[merlinmester]-nek kérnék 1 pirosat [ezért] az üzletért, korrekt, gyors eladó.
-
máyköl
veterán
Megbízható kollegának egy pirospont. Abszolút megbízható.
-
Bedczooo
tag
Megy egy piros pont a deak_ricsi kolegának a 2 x 2 GB OCZ DDR3 ramokért!
Gyors, pontos és köszönöm! -
Buster17
addikt
Piros pontot kérek pamacs nak, ezért az üzletért "Aliens vs Predator"
-
-
lala42
őstag
Kérek egy piros pöttyöt Szakee28 fórumtársunknak, ezért a munkáért.[link] Pontos, megbízható embernek ismertem meg. másnak is ajánlom.
-
HellGreg
őstag
Kérek egy pirosat ezért az üzletért és a megelőlegezett bizalomért Imperator999 kollégának.
-
fraser87
csendes tag
Piros pontot adok Hunter2nek a bontásból származó hibátlan hűtőért, a gyors postáért, és a korrekt technikai segítségért!
Üdv
-
szoki007
aktív tag
pirospont jár zolko74-nek mert ezt a procit vette tőlem.
-
goda177
csendes tag
válasz
ShadowLord #46504 üzenetére
Piros pont jár ShadowLord eladó részére, gyors, pontos együttműködéséért és kiváló kommunikációjáért. Ajánlom másoknak is. ++
-
whisperity
tag
Szeretnék egy piros pontot kérni ^Clown kollégának a sikeres üzletért (én kerestem, ő kínálta). Minden rendben zajlott, a termék működik.
Aktív témák
- Automobilista 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD