- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Dr Bubo #18500 üzenetére
Winglights V3-asom van adapterekkel. (G30)
https://cycl.bike/collections/winglights
Egész jó, de néha nehéz ki-be kapcsolni, mert a végére kell elnyúlni megnyomni. Kesztyűben pl. nem mindig sikerül.
Meg a fogantyúk is kijjebb kerültek miatta, a féket, gázkart is át kellett fúrni.
Bosszantó, h ezeket nem képesek beleírni a leírásba, ismertetőbe, h ja, készülj fel, nem 2 perc rászerelni, kell hozzá még fúrógép is. :/Más nincs, csak ezt gyártják.
A többit ebayen keresd, azt amelyik szimpatikus, megveszed, ráapplikálod a rollerre (ha lehet egyáltalán).Ez mondjuk új, lehet könnyebb használni, ilyet még nem láttam, elsőre nem tűnik rossznak.
Ezt viszont véletlenül se vedd meg, a Dechatlonba is van, ez semmire se jó, gyerekjátéknak max. Nincs fénye, még sötétben se látni, nemhogy világosban.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Dr Bubo #18500 üzenetére
Szerintem elég rendesen fel kellene "díszíteni" a rollert ahhoz, hogy mind a 4 irányból, erős napsütésben is jól látszódjon az index.
Én is néztem milyen lehetőségek vannak, de egyik megoldást sem tartottam elég jónak. Vannak például indexelő sisakok is. Vagy kormányra, egyéb helyre szerelhető verziók.
-
DigitXT
félisten
válasz
Dr Bubo #5200 üzenetére
Ezért kell munkába érkezéskor lezuhanyozni és átöltözni... Vagy elektromos
rollert használni.Ezek a technikai ruházatok csak elvezetik az izzadságot,
hogy sportolás közben jobban érezd magad, arra nem jók, hogy aztán egész
nap rajtad maradjon az irodában, "ebbe nem izzadtál meg" jeligére... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Dr Bubo #5198 üzenetére
Én sima kabátot használtam eddig mer néha hűvös volt egyébként meg nulla protektor, max a fejemen a sisak ami véd...jó mondjuk 36-nál többel úgyse megyek, és eddig 800km-eren összesen 1x estem kavicságyon...Majd ha meglesz az új rollerem a manto Dual, na arra már veszek normlis protekrot mert ha azzal bukok az fájdalmas lesz.
-
gergo7311
csendes tag
válasz
Dr Bubo #5171 üzenetére
Üdv DrBubo77!
A Toldykat és az Auchanos Cups rolikat is jól ismerem, javítottam jópárat az évek alatt.
A Cups jobb választás, a Toldy-knál divat volt az egyik kormány-csapágy "kifelejtése" valamint az összes meglévő csapágyat is azonnal érdemes cserélni a Toldykban. A legalja kínai bóvli, sok a gond velük. A Cups-ok jobbak, de az ALDI-st is megveheted, az is jobb mint a Toldy-k. A Toldy rolik olyanok mint anno 45 éve a Dacia-k... Ahogy megvetted, szét kellett szedni, átnézni és normálisan összerakni. Én a Cups -ot venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest