Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
-
Logitech
aktív tag
válasz santa clause #11765 üzenetére
Nekem van, és Gergo5991 is G30-ról rakott be képet. Nem régiótól függ mint a sebesség?
-
Somatom
veterán
válasz santa clause #11765 üzenetére
Köszi! Egyfelől megnyugtató, hogy nem én voltam vakegér, másfelől viszont bekaphassák.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Gabis
őstag
válasz santa clause #11694 üzenetére
Ha jól értem akkor gyári appban van lehetőség a régió váltására. Ha ez miatt nem lehet használni a rollert, akkor miért járna garanciavesztéssel? Nálam tuti kiverné a biztosítékot. Ha nem jól értettem a szituációt akkor bocsi.
-
z67
őstag
válasz santa clause #11694 üzenetére
Így van.
-
z67
őstag
válasz santa clause #11691 üzenetére
-
z67
őstag
válasz santa clause #11686 üzenetére
Ezt nem igazán értettem. De már nincs meg a roller. De pont ez volt az alkalmazás lényege, semmit nem kellett mókolni, egy gombnyomás és kész.
Most Pro 2-m van, és azon az előbb említett spanyol oldalrol a CFW MIPATINETE365 V2-t használom. -
válasz santa clause #11671 üzenetére
Nem csak a cellák elhelyezése miatt kérdeztem. Az elektronnak mindegy merre és hogyan megy
Amúgy a cucc kiesett, mert 110 mm-es tárcsáknál is necces, olyan írta akinek alap 110-es tárcsája van, és nem olyan könnyű feltenni meg levenni róla, annyira szoros... nekem meg mind a két rolleren 120-as van : D
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Dave™
nagyúr
válasz santa clause #11615 üzenetére
Itt azért meg kellene említeni annak a típusát, ami kigyulladt, mert gyanítom minőségben is van egy elég nagy szórás. Elméletileg bármilyen li-ion akku kockázatot jelent, bármiben is legyen, ezért sem szeretik repülőn szállítani az akkumulátort tartalmazó eszközöket, de alán emiatt is van felsorolva egy rakat akkumulátorhoz kapcsolódó védelem a Xiaominál (túlterhelés, rövidzár, túlmelegedés).
-
gergo5991
őstag
válasz santa clause #11543 üzenetére
hát én már lementem 75re, de 80 kilósan is max 40km-t tudtam belőle kipréselni. az a 47 eco módba ment végig lejtőn vagy sik terepen vagy hogy a francba?
-
PociAti
őstag
válasz santa clause #11395 üzenetére
Ha egy 80.000 Ft-os akku csak 800 km-t tudna, akkor szinte senki sem venné, és nem terjedt volna el.
Rengeteget bírnak, ezáltal az akku határára nem nagyon van adat. Normál használat mellett kevesen tették még bele azt a 12.000 km-t aminél azt jósolják, hogy még mindig tudja az eredeti kapacitás legalább 70%-át. (Számítás alapja: Xiaominál 500 teljes töltési ciklusra vonatkozik a 70%-os akku degradáció. A közepes modell hatótávja 30 km, így elvileg 500 teljes töltéssel 15.000 km-t lehet megtenni, gyakorlatban legyen mondjuk 12.000 km.)10.000 km alatt a roller óhatatlanul is begyűjt annyi fizikai sérülést, hogy jó eséllyel ne érje meg már akkut cserélni. Szinte bármilyen közlekedési módhoz vagy eszközhöz hasonlítjuk, a táv felénél, harmadánál már behozta az árát. Buszjegyre, taxira, benzinre, parkolásra is pár éven belül elköltünk 100k-t, de egy normálisabb kerékpár ára is hasonló összegnél kezdődik.
-
Reggie0
félisten
Hat, nekem 4300km van az akkuban es meg mindig ugyanugy beerek vele meloba(10km max sebesseggel es kb. 100kg menetkesz tomeggel). Majd nyaron tudom megmondani, hogy addigra mennyit gyengult, mert most a hideg miatt is eleve kisebb a kapacitasa, igy nem tudom erdemben osszehasonlitani.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
800 km-en eltörhet a hegesztés, azt nem kidobni kell, hanem javítani...
Amúgy ezek jellemzően nem 80K-s akkuk, inkább ilyen 30-40 újonnan,
de a használtpiacon nagyjából fél áron keringenek. Javítás is annyi. -
PociAti
őstag
válasz santa clause #11360 üzenetére
Ne foglalkozz azzal, hogy az első pár alkalommal hány százalékot csökkent az akku kapacitása!
Sok állásban "megbuggyant" elektronok vannak az akkumulátorban. Lehet hónapokkal ezelőtt lett az még beletöltve, ki tudja milyen kémiai folyamatok mentek végbe addig az akkuban.
Majd 2 hét múlva térjünk vissza rá. A hideg be szokott zavarni a pontos mérésnek, a hatótáv kijelzés pedig még 30 milliós elektromos autókban sem megoldott. Előzmények tükrében kell tudni értelmezni a kiírt adatokat.Használjátok egészséggel, jó lesz az!
-
gergo5991
őstag
az app-ban meg lehet nézni az akku homérsékletét
nekem általában 21-22 fokon szokott lenni, még ha fél-1 órára is kimegyek rollerezni, végig 30al nem hül le az aksi végképp -
Reggie0
félisten
Mivel csokken az akkumulator homerseklete igy a feszultsege is, amit helybol merulesnek erzekel, igy szerintem rendben van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest