Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
donbig #28434 üzenetére
A Telex cikket máshogy értelmeztem.
Mert a Telex úgy fogalmaz, hogy vagy. De nem biztos, hogy ők adták át jól.
Rácz Tamás blogját több portál is forrásként idézi:
(Kicsi: max 25 km/h, max 1000W, max 35 kg. Nagy: minden értéke nagyobb.)
Rácz Tamás, autós-motoros és zöldtechnológiai szakújságíró, az értelmetlen táblák és buta kereszteződések ellen küzdő Ésszerűbb Közúti Közlekedésért Egyesület alapító elnöke. Lelkes híve az elektromos járművek forradalmának a közutakon – már csak azért is, mert ha ezek elterjednek, több olajpárlat marad azoknak a kocsiknak, amelyekben valóban érdemes elégetni ezt a drága kincset; öreg BMW-knek, hörgő V8-asoknak, különleges motorkerékpároknak.
-
alphamooncam
őstag
válasz
donbig #28434 üzenetére
Korábban írtam, hogyha ez így valósul meg, akkor szerintem lesz egy nagy lépcső az e-roller kategóriákban, előbb utóbb ki fognak "veszni" ezek a 25 nél többet tudó, de 40 (50?) km/h órát el nem érő sebességű e-rollerek, pont azért mert elvileg mehetnének főúton mivel SMKP-nak minősülnek, de nem mehetnek kerékpárosokra dedikált úton, az autók között meg életveszély.
Szívás akiknek ilyen e-rollerük van !
Itt jön képbe az önkorlátozás, észszerűség az ilyen járművekre, mert vagy nem mennek ki, vagy kategórián belül cserélik nagyobbra, vagy kisebbre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin fenix 2
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest