Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
BitRider #26703 üzenetére
Bér rollerrel én sem engedném el a kormányt, és a Tier esetében az első felfüggesztés miatt sem tenném ezt meg. Felfüggesztés nélküli merev, jó futású, ideális vázgeometriájú (kormányoszlop dőlésszögű) rollernél viszont számomra nem jelent problémát. Megfelelő sebességhatárok között.
Hozzászólásod második része alapján, hogy kínai hulladékokból építik a rollert, és hogy mind nyekeg legfeljebb azt a szűk kínálatot mutatja be, amivel találkoztál. És közben nem veszed figyelembe a fizika törvényeit.
(#26706) Sirtaky,
Inmotion S1-et nem ismerem, de láttam olyan YouTube videót, amin a fickó hosszasan ment a rollerjével elengedett kézzel. Nem tudom melyik roller volt (valami komolyabb típus), de számomra új volt, hogy akár ez is lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Marvel Snap
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest