Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hyperion #1644 üzenetére
Nem látom minden 2. hozzászólásba hogy a M365 helyet kugoot ajánlanánk. Én vásárlás előtt körbe jártam a köröket, és azért választottam a Kugoo-t, mert úgy voltam vele ár érték arányban nem rossz. Már ~200km mentem vele, és még mindig ezt venném. Ha leszigeteled normálisan, nincs annyi baj vele mint az M365-tel ha tetszik ha nem. De te már látom eldöntötted egy feka M365 veszel, csak akkor nem értem miért baj ha más mást ajánl. Te pénzed azt veszel amit akarsz. Viszont ha azt akarod ne legyen baja, ne kelljen hozzányúlni, szigetelgetni akkor nem 100 ezer alatt kell nézegetni, de még nem is 200 ezerig, hanem 300 ezer felett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Sweet.tv - internetes TV
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest