Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Aktív témák
-
kata 111
újonc
-
tiv83us
veterán
Egy honapja nyilt a topik, osszegyult allitolag 500 ezer kupak es senki nemtudja hogy kinek kellett es milyen alapitvany intezi es egyaltalan...
Most ezt ugykene elkepzelni, hogy szolt neked egy ismerosod, hogy kene 500 ezer kupak, de o se tudja kinek es milyen fajta alapitvanynak milyen palyazatra /mert ha tudna mar te gondolom megkerdezted volna/ es boszen elkezdi mindenki gyujteni te pedig kozvetitesz de azt se tudod hogy hova es kinek es mit kezdenek felmillio kupakkal. Nemertem, lehet en vagyok degeneralt. -
Moddingfan
senior tag
Na, ma kiraktam egy csomó helyre a suliban a plakátot, raktam egy dobozt a közeli pékségbe, egy neves pécsi számtech boltba és Pécs legjobb edzőtermébe, ahonnan egy horrorisztikus nagyságú, kupakkal megrakott szatyrot is sikerült elhozni
. Azt mondták, ott igen rövid idő alatt kitermelnek ennyit, szal nézek be gyakran. Nagyon örültem neki, meglesz ez srácok
Kellene a pontos cím és akkor postáznám valamikor az első rakatot, privibe jöhet 
-
föccer
nagyúr
-
csapos2
addikt
Nos akkor rajtad a világ szeme ,minden elérhető hivatalos információt össze kell szedned és miután meg van , kell egy ember aki ismeri Parcit ,szerintem azért kell , hogy ismerje mert gondolom neki is van nem kevés dolga , így ha egy ismertebb ember beszél vele hátha hatásosabb
De persze nem tudom , hogy kell e ez az ismeretség csak én így gondolom
Vagy az is lehet hogy elég egy HÁZIGAZDÁT vagy egy MODERÁTORT megnyeri az ügynek.
Szóval nem tudom , te vagy a ''lavina'' elindítója , gondold végig
[Szerkesztve]
-
lesaux
veterán
Nem akarok messzi pista lenni, de szerintem cefet kevés az esély, hogy ez valaha is összejön. Gondolj bele: tegyük fel, hogy 100 PH-s segít (de máris túloztam, mert annyian messze nem buktak rá a témára). Nekik fejenként 5000 kupakot kell gyűjteniük. Ha 1-2 nap alatt elfogy egy üdítő, akkor 20 év alatt sikerülne. Mondjuk kukázással meg egyebekkel lehet, hogy 3-4-5 év. Nem is beszélve a már említett problémákról, a másfél tonnás súlyról meg a 2,5 köbméteres térfogatról.
A közeli barát inkább nézzen ki egy kocsit, hozzatok létre egy számlát, ahova lehet utalni, és szerintem rengetegen fognak segíteni, köztük én is. -
Freddy TNT
őstag
Segítenék,de én aztán igen kevés kupakos dolgot fogyasztok

Mindenesetre szerintem egy kicsit...hát hogy is mondjam ? Szenyóság egy tolószékes embernek azt mondani, hogy ''gyűjts össze 500.000 kupakot és kapsz egy új tolószéket.''
Mi van ha nem segítene senki ? Menne az utcán és gyűjtögetné a tolókocsiban tolókocsiért ? Bár még mindig jobb a semminél. Ez is egy esély.
Na de mind1 sok sikert ! Legalább nemes célért van.
-
Moddingfan
senior tag
ÁÁÁÁ elirtam, bocsi, nehéz napom volt. Dehogy dobozos üdítő, fél litykós ásványvíz, mindenki azt vedeli, szal valamelyik nap beszélek a főnökkel, mert ők is gyűjtik valamiért, majd megpróbálom meggyőzni, hogy a mi célunk nemesebb. Még1x bocs az elírásért, csak vizsgaidőszak van és kész vagyok idegilek
u.i.: A cég valszeg gyárt a kukapokból valamit. Az iskolások pl. azért gyűjtenek kupakokat, mert egyes cégek padokat csinálnak belőlünk, amiket a gyűjtő iskolának adnak. Szal ez üzlet, de azért rendes tőlük, hogy segítenek cserébe, ezt nem sok cég teszi meg. A pénzküldéssel az a baj, hogy ellenőrizhetetlen az útja, jó, ha töredéke eljut a célzotakhoz
u.u.i.: iskolában feldobhatom a témát, ott rengetek üdítő fogy (napokban kukázok én is egyet a suliban), pillanatok alatt összejönne sztem[Szerkesztve]
-
aXXon
őstag
hallod, ne csinalj magadbol egyedul hulyet, ha tudsz varni egy-ket napot jovok en is, de a htfo az nekem sajna tuti kilove (delutan suli, utana melo reggel 8ig, utana pest, de iziben, aztan back es asszonynak szulinap... de a szerdamat felaldozom, hogy kettesben kukazhassunk
) az sem egy rossz 5let, hogy itt a hazunk elott egy csomo csoves szokott jarni, majd megprobalok bizniszelni veluk, hogy minden 500darab kupakert adok nekik egy 500ast, egy kilo kenyeret, meg 2 sört... hatha belemennek 
-
Pá
addikt
-
katavagyok
tag
én sem, de van itt elég számítógépmatyi szerintem, akiknek van saját honlapjuk is, tehát valaki lehetne olyan kedves, hogy egy egyszerű honlapot csinálna. ha nem jelentkezik senki, estére szerzek vkit aki segít és csinálok én. az vicces lesz. tehát légyszi emberek, segítsünk együtt, ki tudja, holnap melyikünk kerül tolószékbe...
Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fotók, videók mobillal
- Wise (ex-TransferWise)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vagy az is lehet hogy elég egy HÁZIGAZDÁT vagy egy MODERÁTORT megnyeri az ügynek.