Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Hát az igaqz, hogy a sok-sok kérés ellenére nem jöttek képek, vagy konkrét infók, de azért lehetett tudni egy-két hszből , némi infót:
Na most nem keresgetek többet, mert gépeket kell szerelnem. Amikor Én is körbenéztem hogy kinek van egy-két kupakja, akkor sokan mondták, hogy jé, tényleg, már volt hogy gyüjtöttünk.....
Szóval Én még mindig hiszek benne...
Nem alapítváyn, hanem cég:
[link]
Ezen hsz szerint nem csak egy kezdeményezés volt:
[link] -
Moddingfan
senior tag
Fényképet? Ezt komolyan gondoltad? Látszik, hogy Te nem vagy mozgássérült, fogalmad sincs, hogy az milyen érzés, hogy félsz attól, hogy az emberek megnéznek az utcán, hogy sajnálattal néznek feléd
Tudod, milyen megalázó érzés
Én egyszer sem kérdeztem, hogy mikor lesz kép, név, stb. Egyszerűen csak segítettem, ahogy tudtam. Ha adsz 500Ft-ot a gyermekétkeztetési alapítványak, akkor elvárod, hogy lefényképezzék a kisgyereket, aki éppen azt az ételt eszi, amire Te adtál pénzt?
Ne haragudj, de nem értem a hozzáálásod
Ez vonatkozik tiv61us-ra is. Aki nem segít pusztán a segítés emberi mivolta miatt, az ne is segítsen.Ne hogy már azért adjon valaki, hogy cserébe ezerszer hálát rebegjenek neki, azért adjon, mer segíteni akar. Engem nem érdekel, hogy lesz-e kép, vagy bármi más, nem telt semmibe, hogy kis szervezéssel összegyűjtsek pár ezer kupakot, így ha veszendőbe is menne (amit erősen kétlek), akkor sem történt semmi. Ez a véleményem. És akkor még finom voltam
Elnézést a ''kirohanásomért'', de nem a levegőbe beszéltem.
-
laci80
tag
ha vissza olvasol kko pár kérdésre választ kapsz, de röviden összefoglalom
az gondolom egy értelmű, hogy nem csak itt a ph-n gyüjtöttük ill. gyüjtötték a kuapkokat, továbbá amikor egem meg kértek akkor már folyamatban volt a gyüjtögetés, és én saját ötlettöl vezérelve inditottam itt ezt a topicot
nagy részt viszont jol látod a dolgot, csak annyit tudok hogy egy kis lánynak kellett ill. közvetve neki kellet mert tulajdon képpen neki a szék kell ugyebár
speciál nekem elöször eszembe sem jutott részletesen meg győződni, hogy kinek hova mikor menek a kupakok, mert nem tudtam, hogy ennek ekkora értéke van, erről menet közben világosított fel egy ph-s kolega
de mint már írtam is meg probálok a ehető legtöbbet meg tudni a végkifejletről
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- VGA kibeszélő offtopik
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Go Wireless Multi-Device egér (GY51C21211)
- Asus TUF Dash F15 FX516PM ,15.6" ,i7-11370H , GeForce RTX 3060,16GB ,512GB, 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5350 , Intel Ultra 5 135U, 32GB RAM ,256GB SSD, gyári garancia 2028.01.17-ig
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest