Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• laci80

tag

igen 500.000db kupkra van szükség. ezért cserébe egy elektromos tolószéket kap a kislány.én is belegondoltam, hogy ez rengeteg de amennyit össze tudok szedni ill. tudunk szedni azt én felviszem, ha kell akkor teher autóval ( rajtam nem múlik). Mivel engem is csak felkértek a gyűjtésre, sajnos sok részletet nem tudok, de igyekszem majd ezt a hiányosságot pótolni, és igérem figyelemmel fogom kísérni az átadásig ezt az egész felajánlást, mert szeretném ha ti is ( akik gyűjtenek és segítenek ) részesülnétek az örömben, hogy segíthetünk valakin.
    Pénzt szerintem körülményes és nehéz lenne gyűjteni, ezért van a kupak, szerintem.
    Valószinűleg a vállalkozó is jól fog járni, de gondoljátok végig, hogy az emberekj hamarabb adnak mondjuk 300db kupakot mint mondjuk 3000ft-ot. Hozzá kell tegyem, hogy ez nem az emberek hibája, hanem a jótékonyságról kialakult vélemény ill. kép miatt avn így.
    Mert ha végig gonduljuk sokszor csak látod, hogy ide-oda, erre-arra kérik a pénzt de semmit nem hallasz utánna, hogy igen az a kisfiú meg kapta az veéjét , mert összegyült rá a pénz és köszönik szépen a segítséget. Tehát szerintem kicsit bizalmát veszettte ez a jótékonysági kérdés.

Aktív témák