- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Aktív témák
-
aXXon
őstag
nos, az elobb beszeltem a regi fonokommel, aki egy hipermarketben fonok, osszefogjak gyujteni az uvegvisszavaltoban a kupakokat, meg beszel az aruhazigazgatoval, hogy kirakhassunk ket gyujtodobozt az etkezobe, meg a dohanyzoba. viszont a gyujto dobozok elkeszitese laci80 kolegara var, nekem nem jo a kezugyessegem
-
aXXon
őstag
Laci80!! MSNen fent vagyok, a szamom meg elkuldom priviben!
-
aXXon
őstag
1. barkinek lehet női nemű barátja is, nem értam, miért csak hím nemű barátai lehetnek az embernek
2. mar miert lenne hoax? en ismerem szemelyesen laci80 kolegat es ha Ő azt mondja, hogy neki közvetlen ismerőse, sőt barátja az illető, aki egy kislány, én simán elhiszem neki!!
3. a továbbiakban megkérem a kétkedő, kritizáló, hoaxolo kedves forumtarsakat, hogy amennyiben van ra mód, inkabb tartsak magukban a mondandojukat.aki segit, azt termeszetesen szivesen latjuk. koszonom -
aXXon
őstag
amit irtal az nem baromsag, teljesen igazad van, sokat gondolkodtam en is, hogy hogy lehetne kiszurni a bizalmatlansagot es bebizonyitani, hogy jo helyre kerul a penz. DE! mar van elkepzelesem, hogyha a PH dolog nem jonne ossze Parcival, hogy hogy lehetne kivitelezni, de egyenlore varom a fejlemenyeket
-
aXXon
őstag
no akkor halljatak az en variaciomat : mi lenne, ha mindennek adnank eselyt es lettrehoznank a szamlat is, meg kupakolnank is egyben?? amelyik elobb megvan az nyert, a masikat meg tovabb gyujtjuk. nem hiszem, hogy olyan nehez lenne, meg egy raszorulot talalni.... vagy ha a kupak jonne ossze elobb, amit ketlek mondjuk
akkor azok akik fizettek a szamlara, kozosen megbeszelik, hogy milyen celra ajanljak fel a penzt, vagy mittudomen. igy mindennek adnank eselyt azt hiszem.
-
aXXon
őstag
hallod, ne csinalj magadbol egyedul hulyet, ha tudsz varni egy-ket napot jovok en is, de a htfo az nekem sajna tuti kilove (delutan suli, utana melo reggel 8ig, utana pest, de iziben, aztan back es asszonynak szulinap... de a szerdamat felaldozom, hogy kettesben kukazhassunk
) az sem egy rossz 5let, hogy itt a hazunk elott egy csomo csoves szokott jarni, majd megprobalok bizniszelni veluk, hogy minden 500darab kupakert adok nekik egy 500ast, egy kilo kenyeret, meg 2 sört... hatha belemennek
-
aXXon
őstag
sajnos azt nem vagom, hogy jelen esetben milyen rokkantkocsirol van szo, de ha csak ''hagyomanyos'' -rol, akkor az azert joval olcsobb, mint egy miller. most beirtam csak siman a gugliba, kidobott par talalatot, van ott hirdetes, egy 1 hetesrol, akkus, joystickes es ''csak'' 250ezer. igazabol nem tudom melyik lenne gyorsabb, kupakot gyujteni, vagy penzt mert sajnos a magyar ember penzt nem szivesen ad altalaban, de ellenben minden marhasagban reszt vesz, ami penzebe nem kerul ----------> kupakgyujtes. ami engem illet, en is adakoznek szivesen par ezer forintot adott esetben, ha atternenk kupakgyujtesrol a penzgyujtesre. ha 20ezer korul nem is tudok, de egy par ezrest felaldoznek erre a celra. vegulis jon a karacsony. milyen fajin lenne, ha osszedobnank a stexet, aztan mindenki alairni lakkfilcel a kocsit, meg ragasztanank ra egy prohardver matricat
-
aXXon
őstag
válasz
Moddingfan #22 üzenetére
pontos cimet majd o mond (csak probaltam korvonalazni a tavolsagot)
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest