Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
Aktív témák
-
laci80
tag
minden eddigi ajánlatot nagyon köszönök
nem tudom, hogy az alapítvány kezd majd valamit a kupakokkal vagy egy cégnek megy-e és az meg veszi majd a széket, csak egy ismerösöm meg kért, hogy gyüjtsek és gondoltam ha már itt a net és ez a drága jó közösség akkor akár össze is foghatnánk, és lám-lám úgy néz ki, hogy haladunk is.
fel lettem világosítva, hogy ezek kupakok nagy tételben már nem is annyira értéktelenek, gondolom sokan tudják ezt és azt hiszik, hogy humbuk lesz az egész és saját tsebre megy a gyűjtés.megpróbálok valami kézzél fogható ill.szemmel látható infot szerezni, erről ami bizonyítja, hogy jótékony célja van a gyűjtésnek.Addig is minden db kupakot szívesen fogadok, és továbra is számítoka fórum társakra.
Ja, sajnos az határidőt pontosan nem tudom, de utánna kérdézek és amint lesz valami tudatom mindenkivel.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő