- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Igaz lelkemre mondom ,semmi rosszalás nem volt abban amit írtam .Komolyan köszönöm én is , meg szerintem mindenki, hogy fordítottál időt a dologra.
Tudni nem tudhatom csak gondolom , hogy néha még ''meghalni''sincs időd.
Tehát béke és harmónia legyen veled
laci80: van már valami hír aXXon elgondolásáról , vagy te sem tudsz róla semmit? -
csapos2
addikt
Nos akkor rajtad a világ szeme ,minden elérhető hivatalos információt össze kell szedned és miután meg van , kell egy ember aki ismeri Parcit ,szerintem azért kell , hogy ismerje mert gondolom neki is van nem kevés dolga , így ha egy ismertebb ember beszél vele hátha hatásosabb
De persze nem tudom , hogy kell e ez az ismeretség csak én így gondolom
Vagy az is lehet hogy elég egy HÁZIGAZDÁT vagy egy MODERÁTORT megnyeri az ügynek.
Szóval nem tudom , te vagy a ''lavina'' elindítója , gondold végig[Szerkesztve]
-
csapos2
addikt
Üdv!
Konkrét megvalósítási ötlet ? Kinek a számláján gyüljön a pénz , ki adja oda majd az érintett embernek és ami a legfontosabb ki fogja majd úgymond garantálni , hogy a pénz uda is jut ahova szánták?
Tudom ez így elég negatívan hangzik
De , ha már ennyire beindult ez a dolog ,akkor nem lehetne megkérdezni Parcit, hogy a PH szárnya alá venné e az ügyet ? Mit tudom én , modjuk lenne egy cikk a főoldalon ,ami leírná , hogy miről van szó és létrehoznának egy számlát ,ŐK ahova majd lehetne a pénzt utalni .Miután pedig összejött a megfelelő összeg ,szépen eljuttatnák a célszemélyhez.
Vagy nagy baromság?? -
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek !
Úgy látom vannak azért nem kevesen akik segíteni szeretnének
Volt egy két jó ötlet is a kupakok ''beszerzésére''Nem rossz gondolat valóban a szelektív gyűjtő , csak nekem ilyen lehetőségem nincs
Viszomt elég sok szórakozó helyre bejáratos vagyok és szerintem másnak is vannak ismerősei kocsmákban , vendéglátokban.Szerintem meg lehet őket is kérni ,hogy ne kidobják a kupakot hanem gyűjtsék.
Így én fel fogom keresni a helyi kocsmákat és elhintem az igét -
csapos2
addikt
Egy szerény up
Továbbá érdekelne az,hogy hova is kellene eljuttatni a kupakokat? -
csapos2
addikt
válasz
Papa-Georgo #9 üzenetére
Üdv!
Köszönöm az információtTermészetesen csak a kíváncsiság hajtott , mivel el sem tudtam képzelni milyen alapítvány az ameilyk kupakokért cserébe ilyen segítséget nyújt.
Dehát akkor itt nem alapítvány van ,hanem egy cég.
Viszont azt még mindig nem tudom , hogy van e időkorlátozás,továbbá még az is gond , hogy én vidéki vagyok , hova és hogyan kellene eljutattni a kupakokat?
Pompi: no problem
Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest