Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Moddingfan #278 üzenetére
''Előbb-utóbb biztos lesz valami kézzel fogható infó''
Masfel honapja varunk ra, de se egy level, se egy cikk, egy felhivas, egy honlap, egy reklam, egy fenykep neadjisten, semmi. Arrol is volt szo, hogy kapunk legalabb arrol a parszazezer mar osszegyult kupakrol fenykepet, de az is elveszett az eterben.
Szoval pretty much nemtudunk semmit. /Meg a kislany keresztnevet sem tudhattuk meg.../.
En azert maradnek egy kicsit szkeptikus, ha nem haragszol. -
tiv61us
őstag
válasz
Moddingfan #276 üzenetére
harag reszemrol sincs, csak meg mindig tamaskodom, kinek , mire kellet, tenyleg osszegyult-e ? ./ te lattad?/stb.
ha kamu es valaki penzt csinal belole, akkor bocs, de en nem gyujtok neki
azt irod penzt azt nem kuldenel, tehat akkor mar bizalmatlan lennel ha mondjuk 500 ezer 1-ft-ost kene osszeszedni, pedig 1 Ft az nulla, kupak az rendben van
szoval most mar azert - mielott elkezdenetek a kovetkezo gyujtest, mivel latom folyamatban van - jo lenne valami icipici konkretum szvsz
de mint mondtam engem nem erint, egyszeruen nekem fura az ugy, en ennyi ismeret mellett ha otthon lennek sem gyjutenek se kupakot, se semmt
dehat remelhetoleg laci majd eloszlatja ketsegeim egyre szurkulo felhoit
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
Moddingfan #271 üzenetére
Ha rovid akarnek lenni, azt modanam, nincs elettapasztalatod!
Persze ezert meg folosleges minket erzeketlen tuskonak titulalni, akik meg az ehezo gyereknek sem adnak semmit, csak ha erdekeik igy vezerlik. Most latatlanba le merem fogadni tobbet kuldtem haza beteg gyerekeknek gyujtesre,mint az itt kupakolok. Persze korhazi alapitvny, vagy az ismert szulo szamlajara ment a penz.
Ezzel a kupakkal a problema, hogy igy nem lehet elhinni. Nem tudom mi a celja de hihetetlen. Nem olvasok rola ujsagban, mondjuk tv-t nem latok, talan ott,? vagy plakatokon? Nem tudom. Amellett nagyon gyorsan osszegyult ez az 500 ezer, az utlso 170 ezer egy azaz 1 nap alatt. Nem hiszem, hogy egy mozgasserult kislany, aki nagyon orulne ilyen ajandeknak, vagy a szuleinek nem tetszene egy nyilvanos atadas, de ha nem nem. De a ceg, vagy alapitvany miert nem jelenik meg sehol. Igen en vagyok, ezert kell a kupak, mi csinaljuk, masnak is segitunk stb...
Itt egyelore annyit tudni, hogy egy szamomra nick, gyujt egy altala ismeretlen embernek aki a baratja ismerose es egy alapitvany vagy ceg, vagy szvetkezet, vagy akarmi akarkije.
Ugyhogy visszabb az agarakkal kis baratom, senki nem kert halat, de ha segiteni akarok akkor illik tudnom miert es kinek, tudod a mai vilagban olyanok is letezenek akiket CSALO-nak hivnak/es itt nem lacira gondolok/, es bizony ha ennyi a furcsasag egy ugyben akkor az emberben felteodik nehany kerdes, amire tovabbra sincs valasz.
En sem adakozom azert, hogy majd valaki halas lesz, bar az embernek nem esik rosszul neha egy koszonom, viszot nem szeretnek balek lenni.
Ugyhogy ne itelj es ne minosits ha lehet, ha tenyleg fair a dolog akkor nem tudom miert ennyi a titok? Egy ket kisebb info es maris kikapcsolna bennem a megszolalt veszcsengo, mert bennem megszolalt es inkabb tobszor szoljon feleslegesen, minthogy esetleg megvezessenek. Bar ez a Ti bulitok en innen kupakot nem tudok kuldeni, feltettem nehany egyszeru kerdest. ennyi. -
Agostino
addikt
válasz
Moddingfan #220 üzenetére
Bementem ma az egyetemre, erre mit látok? Szocilógia részleg tele van plakátolva,remélem meg lesz az eredménye, meg látom lepecsétülte a tanács is. : ))
-
laci80
tag
válasz
Moddingfan #198 üzenetére
ok. előre is köszi
Bóldog Új esztendőt Kívánok Mindenkinek -
hummerdikk
őstag
válasz
Moddingfan #156 üzenetére
En meg szoltam nagymamamnak, mivel eleg sok emberrel beszelget -
Agostino
addikt
válasz
Moddingfan #129 üzenetére
Ehh...engedélyt kérni szerintem felesleges. Annyi sz@rság van kiplakátolva mindenfele hogy roskadoznak a táblák, majd pont egy karitativ gyűjtésbe kötnek bele..
Egyébként szerintem jobban jársz, hogyha a 30as megállóiba rakod ki, ott jobban unatkoznak az emberek, szívesebben olvasgatnak, és még engedély sem kell talán a tanács részírűl. -
tiv61us
őstag
válasz
Moddingfan #81 üzenetére
Ez nem ketkedes ember, realitas!
Nem a kereskesszek arahoz kepest sok az 500 ezer hanem effektive
Azt mondod 2000 Ft-javak sosem jn ossze 1 miller, de kupakbol siman.
Szoljal mar ha neked megvan az 1000 kupak
Ezer kupak=2000 FT
Na lepek, mert meg azt hiszitek ellendrukker vagyok, pedig csap tapasztalt
Sok sikert -
Freddy TNT
őstag
válasz
Moddingfan #72 üzenetére
''ez a variáció'' alatt a pénz gyűjtést értettem. Az ember könnyebben beleugrik egy egyszerű kupakgyűjtésbe, mint hogy kinyissa a pénztárcáját. Bár lehet, hogy a póstaköltség többe kerül, mintha elküldenénk neki a póstára szánt pénzt
De ezen csak filozofálok.A lényeg a gyűjtés és jó érzés látni, ahogy az emberek összefognak.
Kicsit furcsállom, hogy a való életben nagy valószínűséggel az ember egyszerűen elmenne a tolókocsis felirat/plakát/szórólap mellett, míg a neten más az életfelfogás.[Szerkesztve]
-
laci80
tag
válasz
Moddingfan #48 üzenetére
''ott is hekto számra fogy a dobozos üdítő''
csak műanyag kupak jó!!!
amúgy köszi -
aXXon
őstag
válasz
Moddingfan #22 üzenetére
pontos cimet majd o mond (csak probaltam korvonalazni a tavolsagot)
Aktív témák
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Fitbit Charge 6 /Coral színű
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest