- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Figya, nem tuskóztalak le, eszembe sem jutott ilyesmi, csak azt mondtam, hogy mivel a kupakokat az emberek többsége amúgy is kidobná, ennyi erővel el is küldeheti, nem? Ha segítünk az jó, ha nem ér célba, akkor mit veszítettünk? Semmit. Csak ennyit mondtam. Az viszont tényleg érthető, ha nem lesz fotó, már leírtam, miért (ez sajna régi idők tapasztalata). Nem akartam összetűzésbe keveredni se Veled, se mással. Pénzt én sem küldtem volna, ahhoz tényleg bizonyíték kell, de mivel itt pénz volt a tét, így ''mit veszíthetünk, ha kamu'' alapelven beszálltam. Ha bárki is ilyen indokkal kamu gyűjtést szervezne, arról meg lenne a véleményem. Ha másra nem is, arra jó volt a gyűjtés, hogy lássuk, mennyi segítőkész ember van kis országunkban
Szal részemről nincs harag.
-
Moddingfan
senior tag
Fényképet? Ezt komolyan gondoltad? Látszik, hogy Te nem vagy mozgássérült, fogalmad sincs, hogy az milyen érzés, hogy félsz attól, hogy az emberek megnéznek az utcán, hogy sajnálattal néznek feléd
Tudod, milyen megalázó érzés
Én egyszer sem kérdeztem, hogy mikor lesz kép, név, stb. Egyszerűen csak segítettem, ahogy tudtam. Ha adsz 500Ft-ot a gyermekétkeztetési alapítványak, akkor elvárod, hogy lefényképezzék a kisgyereket, aki éppen azt az ételt eszi, amire Te adtál pénzt?
Ne haragudj, de nem értem a hozzáálásod
Ez vonatkozik tiv61us-ra is. Aki nem segít pusztán a segítés emberi mivolta miatt, az ne is segítsen.Ne hogy már azért adjon valaki, hogy cserébe ezerszer hálát rebegjenek neki, azért adjon, mer segíteni akar. Engem nem érdekel, hogy lesz-e kép, vagy bármi más, nem telt semmibe, hogy kis szervezéssel összegyűjtsek pár ezer kupakot, így ha veszendőbe is menne (amit erősen kétlek), akkor sem történt semmi. Ez a véleményem. És akkor még finom voltam
Elnézést a ''kirohanásomért'', de nem a levegőbe beszéltem.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Agostino #224 üzenetére
Az egész épület tele van palkátolva
, a pecsétet is elintéztem, nehogy valaki letépje, ráragasszon valamit, stb. Gondoltam, a szociológián különösen nagy sikere lesz, hisz tudtommal itt szociális munkásokat nevelnek, akinek elsődleges feladata a rászorulók segítése. Ha rosszul tudom, akkor sorry
-
Moddingfan
senior tag
Én is ma hoztam el kb. 1000 kupakot, meglesz ez srácok
-
Moddingfan
senior tag
Tudtommal 300E jött eddig össze, legalábbis legutóbb ezt mondta Laci80
-
Moddingfan
senior tag
Ma mennek a kupakok, faxa sok gyűlt eddig össze, szép kis doboz
És még lesz sokszor ennyi, sok a jó ember
-
Moddingfan
senior tag
Na, ma kiraktam egy csomó helyre a suliban a plakátot, raktam egy dobozt a közeli pékségbe, egy neves pécsi számtech boltba és Pécs legjobb edzőtermébe, ahonnan egy horrorisztikus nagyságú, kupakkal megrakott szatyrot is sikerült elhozni
. Azt mondták, ott igen rövid idő alatt kitermelnek ennyit, szal nézek be gyakran. Nagyon örültem neki, meglesz ez srácok
Kellene a pontos cím és akkor postáznám valamikor az első rakatot, privibe jöhet
-
Moddingfan
senior tag
Ma megyek gyűjtő körútra a városba, mert csak most érek rá
Lenne egy kérdésem: kiplakátolhatom a suliban a gyűjtést, biztos ott is lennének segítőkész emberek (PTE/BTK kb. 10000 diák
+TTK+FEEFI, stb.). Kérnék rá engedélyt a Tanulmányi Bizottságtól, ezáltal legalizáva lenne, mert egybként minden hirdetés tilos a suliban. Na, kirakjam?
-
Moddingfan
senior tag
A kocsma jó ötlet, már én is leadtam az infót a helyi ''könyvtárban''
. Tehát suli, szórakozó helyek, szelektív hulladékgyűjtő, ismerősök, munkahely, edzőterem, stb. ha mindenki körülnéz egy pillanat alatt meglesz az 500E. Ja, és akinek van pár feleslegs ezrese, az ne azt küldje el, hanem vegyen valami olcsó ásványvizet (Spar-os 50Ft, nagyon rulez) gurítsa le és gyűjtse a kupakotkat
-
Moddingfan
senior tag
A kétkedőkhöz szólok: van róla fogalmatok, mennyibe kerül egy minőségéi elektromos kerekesszék? Milliós tétel, na, ennek tudatában már sztem már nem is annyira sok az az 500E kupak, mert tegyük fel, ha mindegyik ér 2 forintot, a cég még valszeg mindig csak a nullán van, ha csak 1 Ft-ot ér, akkor a cég már bukott többszázezret → szal ez mindenképpen szép tőlük. Ne legyetek már ilyen kishitűek. Gondoljatok bele, kupakokat könnyedén szerezhetünk (ha lemegy a szerdai vizsgám a suli összes kukáját átnyálazom kupakokért és azért a PTE nem egy kis iskolakomplexum, szal sztem egy rahedli kupakkal térek haza), de pénzt nem. Értem én, hogy itt mindenki bedobna egy-két ezrest, de mire összejön 1 millió, addigra már régen össze fog jönni a kívánt kupakmennyiség, sztem.
[Szerkesztve]
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Freddy TNT #71 üzenetére
A kupak azért jó, mert egyszerű csere alapon megy a dolog és ez korrekt. Meglesz ez, majd meglátjátok.
[Szerkesztve]
-
Moddingfan
senior tag
ÁÁÁÁ elirtam, bocsi, nehéz napom volt. Dehogy dobozos üdítő, fél litykós ásványvíz, mindenki azt vedeli, szal valamelyik nap beszélek a főnökkel, mert ők is gyűjtik valamiért, majd megpróbálom meggyőzni, hogy a mi célunk nemesebb. Még1x bocs az elírásért, csak vizsgaidőszak van és kész vagyok idegilek
u.i.: A cég valszeg gyárt a kukapokból valamit. Az iskolások pl. azért gyűjtenek kupakokat, mert egyes cégek padokat csinálnak belőlünk, amiket a gyűjtő iskolának adnak. Szal ez üzlet, de azért rendes tőlük, hogy segítenek cserébe, ezt nem sok cég teszi meg. A pénzküldéssel az a baj, hogy ellenőrizhetetlen az útja, jó, ha töredéke eljut a célzotakhoz
u.u.i.: iskolában feldobhatom a témát, ott rengetek üdítő fogy (napokban kukázok én is egyet a suliban), pillanatok alatt összejönne sztem[Szerkesztve]
-
Moddingfan
senior tag
válasz
katavagyok #44 üzenetére
Én már tucatnyi embernek szóltam, a honlappal az a baj, hogy nehéz fellelni. Sztem az e-mail jobb választás, sőt, én a suliban is ki fogom plakátolni, ott mindenki ilyen üdítőket iszik, szal bizti főnyeremény, ennél már csak az edzőterem jobb, ahová járok, ott is hekto számra fogy a dobozos üdítő. Remélem nem baj, ha ekkora nyilvánosságot kerítek az ügynek, de szerintem minél többet tudják, annál többen tudnak segíteni.
-
Moddingfan
senior tag
Azért ennél pontosabb cím kellene. Ha kapok ilyet, akkor nagyon szívesen beszállok én is, már csak azért is, mert rövid ideig én is csücsültem ilyen székben /de hála ég kilábaltam belőle/, szal én is megmozgatom az összes ismerősömet az ügy érdekében.
u.i.: Meddig lehet küldeni a kupakokat?
Aktív témák
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest