Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
laci80
tag
Tisztelt Fórum Társak!
Pár napja egy közeli ismerösöm meg keresett, hogy ne dobjam ki a műanyag kupakokat, mert egy közeli barátja (aki sajnos tolószékre szorúl) kapott egy lehetőséget egy alapítványtól, hogy ha össze gyűjt 500 ezer db bármilyen műanyag kupakot akkor kap egy elektormos tólószéket.
Tehát arra kérnélek benneteket, hogy aki meg engedheti magának és szeretne segíteni az ne dobja el a MŰANYAG kupakokat, hanem gyűtse össze és küldje el nekem, vagy személyesen is megpróbálom árvenni, amennyiben időm és pillanatnyi anyagi helyzetem ezt lehetővé (üzemanyag) teszi.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Elnézést ha nem a megfelelő helyre nyitottam a topc-ot. Ez esetben kérem az épp erre járó Moderátort, hogy helyezze a meg felelő helyre, köszönöm.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1 humoros
- Horgász topik
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő