- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Aktív témák
-
laci80
tag
Tisztelt Fórum Társak!
Pár napja egy közeli ismerösöm meg keresett, hogy ne dobjam ki a műanyag kupakokat, mert egy közeli barátja (aki sajnos tolószékre szorúl) kapott egy lehetőséget egy alapítványtól, hogy ha össze gyűjt 500 ezer db bármilyen műanyag kupakot akkor kap egy elektormos tólószéket.
Tehát arra kérnélek benneteket, hogy aki meg engedheti magának és szeretne segíteni az ne dobja el a MŰANYAG kupakokat, hanem gyűtse össze és küldje el nekem, vagy személyesen is megpróbálom árvenni, amennyiben időm és pillanatnyi anyagi helyzetem ezt lehetővé (üzemanyag) teszi.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Elnézést ha nem a megfelelő helyre nyitottam a topc-ot. Ez esetben kérem az épp erre járó Moderátort, hogy helyezze a meg felelő helyre, köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robotporszívók
- Revolut
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- MikroTik - RBwAPG-5HacT2HnD Újszerű
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / 32GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest