Új hozzászólás Aktív témák

• Na eddig hardcore mód:
    Jaunt sokadjára lett jó, nagyrészt bugos még mindíg de legalább most sikerült.
    Van egy gamebreaking bug a mentéseknél Modlist Cleaner (0kb save crash fix) ami javítható.

Kaja továbbra sem probléma, bátran ajánlom a kajás negatívokat mivel bőven kezelhetőek. Eszem amit találok és bőven van mit találni.
    Az üthető arc (punchable face) annyit tesz eddig hogy az ellenfelek agresszívebbek azaz nem nagyon menekültek el. Igazából ez sem vészes de nehezítésnek jó.
    Aktív térkép hiánya sokat ad a játékhoz, messze jobban megfigyelem a pályát és sokkal jobb így játszani, egyedül az erdőkben van gond. pl:
    Kunoknál low ivászat skillel sokadik mentés betöltésre találtam vissza a táborukhoz egy nagy homály volt ugye a kép és bár volt ösvény de ha arról valamiért letértem akkor igen nagy eséllyel el is tévedtem, persze mentem a partig vissza ahol is sikerült többször egy szikláról leesni. Egyébként talán a játék legszórakoztatóbb questje volt a kunos.
    Harc furcsa mivel mintha nem lenne nehezebb. Azaz pl Hansot könnyedén győztem le az elején.
    Lopás felemás, bár kimondottan nem lopok de simán adom veszem a lopott cuccokat, senki nem szól érte. pl: Hermit questnél
    Hermitet ki kellett nyírnom a többi keresztes segítségével, egyszerűen túl gyenge voltam ahhoz hogy a kereszteseket gyilkoljam le, aztán eléggé vicces hogy simán előttük szedtem le a hermit cuccait és az előzőleg sebesült társuk mindenét. Persze nem sok mindent tudtam használni belőlük és eladtam őket.
    Fullos banditák ellen továbbra sem álltam le harcolni, de gondolom lopakodást sem javították így full általam javított páncélba fogok lopakodni de nem ez az elsődleges hanem a hős kétkezes kardos fullpáncél lovag aki nem lop senkitől...legalábbis élőtől nem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés