Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Biztos olyan is van, általában az olcsó órákban van két külön szerkezet azt tudtam. Gondolom a G-Shockokban is egy elem lehet ezek után. Eredetileg a dual time órákban azért is van két külön rész, mert eredetileg két időzónát lehet vele beállítani. Így nem is kell, hogy szinkronban legyenek. Az más kérdés, hogy senki sem úgy használja, én sem úgy tettem.
Nekem egy Q&Q volt, amiben két külön szerkezet volt és ahogy a kolléga írta, nekem is az analóg állt meg előbb, a digitális résznél meg kb. 90%-os volt az elem a mérés után. Később sajnos csúnyán megkopott a műanyag ház és tönkrement az analóg rész így kuka lett a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hyundai, Kia topik
- Google Pixel topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politikai mémek
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest