Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Megkaptam ezt:
Működik, szép. Fullra felhúztam, most 10 másodperccel jár a pontos idő előtt. A végén elég erős ellenállás van és ha azért is tovább tekerem, akkor kattanások hallatszanak. Úgy tűnik nem lehet túlhúzni.
Az óramű és a keret közötti távtartók lötyögnek! A dísz "számlap" is értelemszerűen lötyög.
A pontos méretek: 40mm átmérő és az első üveg domborulatát nem nézve 12mm vastag. Ebből 1mm le is jött az alábbi miatt.
Az alja lecsavarható, de a lenti üveg valami teflon karikába ágyazva volt. Ránéztem és ki is esett üvegestül. Laborcsipesszel csavartam le, a hornyok nagyon kicsik, ki is csúszott belőle 2x a csipesz ami megkaristolta a karikát. Alig látni meg alul van de azért mégis. A menet kicsit sorjás, mert minden teljes fordulat után elakadt. 4-5 teljes fordulat kell a ki-betekeréshez. A teflon karika nélkül kicsit lötyög benne de a pillanatragasztó szépen megfogta. Visszarakás előtt a menetet és a gumitömítést lehelet vékonyan szilikonolajjal áttöröltem. Így már sokkal könnyebben lehetett tekerni.
A szíja vastag műbőr. Nem könnyen hajlik rá a kezemre ezért szorít. Persze ez idővel változhat. A szíj 20mm széles.
Licittel 1800 Ft volt azaz 8.52 dollár. Az óramű külön 12 dollárért kaphatóAmúgy a szokásos 2650-es van benne.
Igazából barkácsolós terveim vannak vele, szóval a fenti hibák annyira nem izgatnak. De ha valaki ezt akarja venni készülhet az ilyen apróságokra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GTA V
- További aktív témák...
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest