Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
válasz
Kimmuriel #3148 üzenetére
Hozzáteszem a weboldalon lévő árak a Vera parfümériánál gyakran nem fedik a valóságot.
Cacharel l'Homme példálul a weboldalon 11.300 Ft - 50ml és 14.500 Ft - 100ml van feltüntetve. Az üzletben pedig 8.500 (!) és 13.500 volt ugyanez. /Hozzáteszem, ennyiért a legolcsóbb webáruházakban sem lehet ezeket megkapni. Boltban meg egyáltalán nem árulják már./Szóval érdemes egy telefont megejteni az árak pontos ismeretéhez.
-
demars
addikt
válasz
tibbike01 #3144 üzenetére
Így, hogy ezt írod már egyszerűbb választani és dönteni. Aki viszont nem jár gyakran drogériába vagy parfümériába annak bizony nagy dilemma, hogy a választott illat eredeti vagy sem... főleg akkor, ha drágább illatot szeretne vásárolni ajándékba.
Én is így voltam vele, pláne azok után, hogy írtátok a Chanel egy gyakran hamisított márka... De szerencsére nagyon segítőkészek a topiclakók és sok jó tanáccsal láttatok el, így sikerült megbízható helyről vásárolnom! -
Maksifül
senior tag
Mindenki ott vesz parfümöt, ahol szeretne. Azért idehaza is van több olyan webáruház, ami évek óta, vagy egy évtizede is árul, ebből kifolyólag nem hamisítványokat. Többnek van üzlete is, ahol át lehet venni, pl Elitparfüm.
De aki jobban szeret boltban vásárolni, s megfogdosni, kipróbálni a parfümöket, azoknak ott a Vera parfüméria, két boltjuk is van, meg egy másikat is ismerek a Béke úton, Budapesten. Jó árakkal, olyanokat is vehettek, amik nincsenek már boltban. -
tibbike01
őstag
Túlpörögtök az egészen!
Ami hamisítvány az az áron is egyből látszik, meg a webshopon is.
Valahol láttam hogy minden parfüm 10ezerért volt felrakva, egy kezdetleges weboldalra, és persze csak azok a parfümök amik a legnépszerűbbek. Na meg mindegyikből 100milis változat. Vicc!Olyan webshop, ahol árulnak tesztert, ajándékszetteket, különböző kiszereléseket, és nem csak a tucad illatokat árusítják azok megbízhatóak.
-
walter70
tag
válasz
Fr@nkieWilde #3142 üzenetére
Mivel interneten keresztül forgalmaznak bárhonnan rendelhetsz.Tudtommal magyarországi boltjuk nincs,akkor számítana mo-i forgalmazásnak,ha itt is bemehetnél egy boltba és megvehetnéd az adott terméket.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Kimmuriel #3141 üzenetére
Valóban nem magyar. De azért csak vannak furcsa dolgok.
Pl. a Neroli azt írja, hogy Magyarországon ők a hivatalos Creed parfüm forgalmazók. Viszont pl. az iparfümérián is lehet kapni tőlük terméket.Most akkor kinek az állítása az igaz?
Függetlenül attól, hogy nem magyar az iparfüméria, de mégis forgalmaznak Creed-et.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
Fr@nkieWilde #3140 üzenetére
Hát az Iparfüméria sem éppen magyar webshop!
(Ha jól tudom, cseh cég.)
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Kimmuriel #3139 üzenetére
Nyilván még kényesebb a dolog, ha ott baj van, akár ha az eredetiséget, akár a törött üvegcsét nézzük. De pont ebből kifolyólag, hogy a világ bármely részére lehet rendelni, ráadásul ha lehet hinni nekik akkor már 97 óta, gondolom nem játszanak azzal, hogy hamisítványt áruljanak, valamint kellően odafigyelnek a csomagolásra és nem csak behányják a dobozokat egy másik, nagyobb összefoglaló dobozba. Hanem kellő biztonságot nyújtó csomagolásban adják azt fel.
Illetve nekem sajnos a rossz magyar felfogás és mentalitás végett is, nagyobb a bizalmam a egy külföldi oldallal, mint egy hazaival. Nálunk mindenki csak hamar meg akar gazdagodni, bármibe is fog. Ők meg lehet, hogy hosszútávon nézik az üzletüket és egyáltalán nem érdekük ebből kifolyólag hamisat és rosszul csomagoltat árulni.
Én bizalmatlanabb vagyok manapság sok magyarral szemben, mint a külföldiekkel szemben. A tapasztalat beszél már belőlem, igaz nem parfüm ügyben.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
Fr@nkieWilde #3138 üzenetére
Én meg pont hogy a külföldi rendeléstől tartanák jobban! Ott aztán pláne cink, ha panasz ügyben kell eljárni! No meg attól is tartanék, hogy nem zúzzák-e porrá az üveget, mire ideér az országba...
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Őszintén szólva én félek a neten való parfüm rendeléstől, akár van elállási jogom akár nincs, akár visszaküldhetem nekik, akár nem. De ha már vissza kell küldeni, akkor az már elég kényes dolog, főleg ha azt nézem, hogy a vissza postát is fizetni kell értelemszerűen, valamint, hogy izgulhatok vajon viszont látom-e még a pénzem, meg a vita, hogy miért küldöm vissza ők meg csak erősködnek stb. stb.
Viszont a fragnatica-t bújva lehet látni, hogy bizonyos parfümök alá leírják neten hol lehet megvásárolni.
Gondoltam megnézem ezeket a külföldi weboldalakat.
Akkor találtam ezt meg: [link] 97 óta működnek a leírásuk szerint.
100 dollár rendelés felett ingyenes posta világszerte.
Az áraik jók, legalábbis amik engem érdekeltek illatok, azoknak kb. olyan mint az iparfüméria árai.Ti néztétek már ezt az oldalt?
Kedvet kaptam egy próbához.
Véleményetek erről? -
Maksifül
senior tag
válasz
Kimmuriel #3134 üzenetére
Az a szépsége a dolognak, amikor megtalálod a módját, hogy hol vásárolható meg mégis annak ellenére, hogy mondjuk a boltok polcain már nem található meg. Tudok is ilyen parfümériát szerencsére, de a webáruházak többségében is kaphatók olyan parfümök, amiket boltokban hiába keresgélnétek. Pl Cacharel L'Homme.
-
tibbike01
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én abszolút nem fosok a hamis parfümöktől.
Árukeresőn a legolcsóbb találat-re klikkelek (szállítással együtt) és már rendelem is.Igaz még csak 4 parfümöt (1et amazonról) rendeltem, de mindegyik teljesen eredeti volt, és minden rendben zajlott.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
Maksifül #3133 üzenetére
Amit kevesen használnak, az inkább a nem kapható kategória, pont azért, mert nincs rá kereslet!
Nem csak a mainstream illatokat hamisítják, de a kevés példányszámot gyártó niche manufaktúrák illatait is. Na azokat aztán kevesen használják, mert kevesen tudják megfizetni. És pont ezért nagy biznisz hamisítani.
És még egyszer mondom, eredeti üvegébe is töltenek hamis parfümöt, így az átverés csak a használatba vételkor derül ki.
-
Maksifül
senior tag
Van megoldás. Olyan illatot kell választani, amit nagyon kevesen használnak, s ezért nincs értelme hamisítani.
A kommersz illatokat persze hogy hamisítják, mert óriási a kereslet rájuk.
Egyébként meg aki spórolni akar, az járjon utána alaposan, hogy a kedvenc illatát hamisítják-e, vannak videók a Youtube-on is, hogy lehet megkülönböztetni a fake parfümöt az igazitól, fórumokban is sokat írnak róla. -
-
Scale
őstag
Ha már ennyi komment óta megy a vita az eredeti-kamu parfümökről akkor már én is felteszem a kérdést, hogy a parfümön van valami sorozatszám esetleg vagy akármi amit le lehet csekkolni neten hogy tényleg a gyártótól származik? Mert ha esetleg ilyen lenne vagy bevezetnék akkor ezzel eléggé megkönnyítenék a dolgokat..
-
Maksifül
senior tag
Ne fossatok az internetes webáruházaktól! 14 napos indoklás nélküli elállási jogotok van. Ha nem tetszik valami, vagy a gyanúja is felmerül, hogy nem eredeti a parfüm, simán visszaküldhetitek, s visszakapjátok az árát. Kötelesek a kiszállítás költségét is visszafizetnie. Csak a visszajuttatás költsége terheli a vásárlót.
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
Pont ma jött meg az iparfümériáról az Azzaro pour Homme L eau parfümöm. Ezt is vakon rendeltem kizárólag az ára miatt. Ketten rendeltünk barátommal, így a szállítási költség megoszlott és 4000 ft alatt maradt az ára. Kellemes nyári illat, aki rendel nem nagyon lő mellé, főleg ennyiért. A tartósságra viszont nagyon kiváncsi leszek mivel elég változó szokott lenni az Azzaroknak. A chrome sport amit nemrég vettem pár óra alatt teljesen lecseng, viszont a haverom vett egy Chrome Legendet amivel befújtam magam és az lényegében még másnap is simán érződött, szerintem az eddigi legtartósabb illat volt amit próbáltam. Itt gyorsan megjegyezném hogy mindhárom ugyan onnan lett rendelve. Legközelebb valami éjszakai illatot keresek, mivel most már szinte minden évszakra fel vagyok készülve. Valószínű valamelyik Gurleain lesz a befutó, de majd beszámolok arról is ha aktuális lesz. -
Sanyi.il
aktív tag
válasz
rayoliviero #3124 üzenetére
Akkor mi meg sem tudunk győzni, hogy az iparfüméria eredetit ad
nekem eddig kb 12 parfümöm onnan van, mind eredeti
És egyébként korrektek, mert még úgy is elálhatsz a vásárlástól, ha már kifujtál belőlle pár ml-t.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Sanyi.il #3123 üzenetére
Majd olvasd el, ha lesz később neted. Annyi sok negatív vélemény van, hogy én biztos nem fogok onnan semmit venni.
Sok ember amúgy meg sem tudja állapítani, hogy eredetit kapott-e. Vaterán régen vettem egy Armani parfümöt, mert az eladónak nagyon sok pozitívja volt, nagyon sokan le is írták az értékelésükben, hogy eredetit árul. Én is vettem egyet, utánzat volt persze. Ezt a Vaterás példát csak azért írtam, hogy sok ember nem tudja megállapítani, ha hamisítványt sóztak rá. -
Sanyi.il
aktív tag
válasz
rayoliviero #3122 üzenetére
Most nemtudom megnézni, mobilnetem lelett korlátozva, de sejtem mik vannak ott. Gondolj bele, hogy aki eredetit kap tőlük, és elégedett velük, az legtöbb esetben nem ír jó értékelést, hanem örül magának
iparfüméria tényleg megbízható.
Hasonló kérdés: Elitparfüm tapasztalatok? Rákeresve itt csak pár negatív eset van, meg pár pozitív. Tegnap rendeltem tőlük, valami életjelet adhatnának
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
rayoliviero #3119 üzenetére
iparfüméria pl nekem eddig mindig bevált, tegnap rendeltem elitparfümről, velük még nem volt tapasztalatom, majd most kiderül.
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz
rayoliviero #3117 üzenetére
Miért is?
-
rayoliviero
veterán
válasz
wertigo1984 #3116 üzenetére
Rájöttem közben, a neten olvasgatva, felejtős minden parfüm webshop.
-
wertigo1984
őstag
válasz
rayoliviero #3111 üzenetére
Letezik. Douglas, Marionnaud, Muller.
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
Maksifül #3110 üzenetére
Akkor a Black XS 'Exces-t meg sem merem szagolni
az a sima xs black-nél is drágább
alapból úgy indultam el szaglászni, hogy a Hugo Boss Bottled helyett találjak valamit, mert azt szemeltem ki, erre megtaláltam a Black XS-t, amit nem tudok elfelejteni
Jelenleg Hugo Boss Red van, 75ml maradt benne kb, de már unom.
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna hogy parfüm mellé milyen tus fürdőt illetve deo stiftet érdemes hasznalni? Mert mindegyiknek "van illata" és nem előnyös ha a két illat keveredik. Vagy csak én gondolom tul?
-
rayoliviero
veterán
Létezik olyan parfüm webáruház, ahol tuti eredeti parfümöket árulnak?
-
Maksifül
senior tag
válasz
Sanyi.il #3108 üzenetére
Gusztus dolga, hogy kinek melyik XS jön be. Nekem személy szerint mindegyik. De az tény, hogy teljesen más illat a sima és a Black XS. De még ez utóbbinál is jobb a Black XS 'Exces. Történetesen én épp a Luxuryshoptól vásároltam az 'Exces-t, teszter formájában. Isteni illata van, és nagyon tartós. Sokat nem is kellett rá várni, 2-3 nap alatt megjött.
-
Sanyi.il
aktív tag
a sima paco rabanne XS, és az XS black között mi a különbség? a black-et szagoltam tegnap, nagyon tetszik, viszont árban a sima XS jobban tetszik. de azt nem szagoltam még meg
-
deadelon
aktív tag
Én is vettem 1 et+ egy banderas blue seduction-t ,50 % os kedvezmény volt rá így a 100ml es 4-e ft ba került
Utóbbi egy az egyben Versace Eau Fraiche-illat,ráadásul elég tartós.A police engem egyébként az adidas
deep energy-re emlékeztet és ezt nem jó értelemben mondom.Basszus szerencse,hogy öcsémnek vettemneki viszont nagyon bejött és ennek örülök!
-
Fr0z3n
őstag
Megvettem az Icon-t és nem csalódtam. Elképesztően tartós, még 9 óra elteltével is érzem magamon. A pacsuli kicsit erős az elején, de ha lecseng, akkor nagyon kellemes az összkép. Estére pedig az alap vanília érezhető, ami kellemes és nyugtatólag hat, legalábbis rám. Női részről is pozitívak a visszajelzések, este pedig volt olyan megjegyzés is, hogy tök jó süti illatom van
. Határozott, de nem tolakodó. Engem megvett.
-
tibbike01
őstag
válasz
deadelon #3102 üzenetére
Ismerem nagyjából a police illatokat. Nagyjából középkategóriás illat.
Nekem nem tetszenek. Számomra egy szinten vannak a puma, mex és társaival.
Egy barátomnak volt Police to be-je, de kb fél óra után nem lehetett érezni.Én ha már sok pénzt adok ki egy parfümért akkor el is várom hogy tartós, és minőségi legyen.
Tessék ITT egy parfüm ami olcsó, baromria tartós, az illata meg mesébe illő
Próbáljátok ki!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- EAFC 25
- Milyen egeret válasszak?
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest