Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
moma
őstag
Az, hogy csináljátok, hogy parfüm mellé használtok valami illatmentes dezodort? Vagy hogy megy ez?
we all deserve a bit of luck.
-
buci30
addikt
Nincs a douglasba Cedreat Boise.
Ma voltam Pécsen az Árkádba és ismét kérdeztem azt mondták nem is lesz.Az ,hogy valaki látta véletlen az biztos valami ritka dolog volt mert én egyszer nem láttam még és van is ott ismerösöm azt mondta sose árultak amióta ő ott dolgozik.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Pé
senior tag
De egyébként a Neroli.hu-ról lehet rendelni mintát 800 pézér.
-
pohár
félisten
ha vársz kicsit, és tényleg van a Douglasben még, akkor jövő hét csütörtöktől szombatig 20%-kkal olcsóbb lesz (meg még +5%, ha van törzsvásárlóid), így már gondolom, hogy olcsóbb a netes helyeknél is
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ádám16
addikt
A Mancera-tól a Cedrat Boise és a Sand Aoud-ot Dougles-ben meg tudom szagolni?
Szimpatikus a márka, illetve a fórumon is jók a visszajelzések. Ráadásul a Sand elég jó árban van iparfumerian, ahogy nézem. -
Ádám16
addikt
Sziasztok!
YSL L'Homme parfümöt használok, de kezdem megunni.
Aki ismeri, tud ajánlani ehhez hasonló jellegzetességekkel rendelkező parfümöt? -
pohár
félisten
válasz Kimmuriel #4182 üzenetére
kell hozzá, de egy Blikk Nőket (vagy Kiskegyed, de gyorsan elfogynak, siess vele) is vehetsz, abban is benne vannak ugyanúgy, mint a 5-600ft-os JOY-ban (plusz mellette még sok kupon, sok üzletbe)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
megérdeklődtem, lehet fizetni utalvánnyal is, és jár a +5% kedvezmény a törzsvásárlóival is, szóval -25% minden parfümre, fakje
szerintem beszerzek egy jó kis CH Privé szettet, már ha van olyanjukGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bbuffy
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #4178 üzenetére
Igen egyszerű. Át kell kérni a topikot a lokãlba, és lehet hirdetni.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Az a 3-4 parfüm ami ide felkerülne nyugodtan maradhatna, senkit nem zavarna.
Annak a terméknek aminek úgy is pörög a topikja nem is kell, hogy fórumban legyen hirdetve.
DE a ritka terméknek miért nem lehet külön topikja???OLED tv topik az van, és van benne 2 tv, vagy jó esetben 3.
Még parfümből is többet találni egy multimédiás oldalon, mint egy bizonyos műszaki cikkből...
Ez azért igenis elgondolkodtató.[ Szerkesztve ]
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
ToBeY
nagyúr
válasz Fr@nkieWilde #4176 üzenetére
Nem kell ennyit agyalni rajta,tedd be aláírásba akit érdekel majd dob egy pm-et.
Amúgy képzeld el,mi lenne pl cpu topicba,ha mindenki beírná ha eladóvá vált a procija... -
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz mert_csokis #4174 üzenetére
Háttttőőő... Lehet!!!
Amúgy nem értem itt miért tilos hirdetni.
Vagy akkor lenne egy topik a parfümöknek is.Mert itt hiába megy a beszélgetés, és akár lenne is benne az ember adás-vételbe, vagy cserébe, de normál esetben ha itt nem szól, hogy emberek, ez meg ez van nekem ami eladó/cserélhető, akkor a többiek úgy sem fognak nézelődni más topikokban itt parfüm után.
Mellesleg azt sem értem, ha nem lehet a fórumon hirdetni, akkor a szaros aláírásban miért engedik a hirdetés linkjét betenni???
Ezt meg kellene kérdeznem... Vagy ha ezt épp olvassa egy gazda, vagy moderátor írhatna egy üzenet nekem, mert napokig megint nem fogok tudni elaludni...
Kabaré.
Lassan olyan, mint az ncore.
Ott is olyan szabályok vannak már, mint Észak-Koreában!Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
bbuffy
senior tag
válasz mert_csokis #4174 üzenetére
Nem epres gumicukor kisszék-paróka?
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
mert_csokis
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #4173 üzenetére
Hát lehet haragudni egy pirosas lilás, háromlábú szemüveges macskapolipra?
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Én mindig megszopom azonnal, ha itt hirdetek.
Min. egy nap bann, másnak úgy látszik nem probléma!Csak az én pofám nem tetszik a moderátoroknak! Vagy a szagom
-
pohár
félisten
válasz mert_csokis #4171 üzenetére
csak reménykedhetsz, hogy nem jár erre modi, vagy szólsz egynek, hogy sutyiban törölje, és akkor nem lesz belőle bibi
az aláírásodba viszont belerakhatod a hirdetést nyugodtan, azt szabadGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ToBeY
nagyúr
válasz mert_csokis #4169 üzenetére
Ezért lehet meg fognak cseszni a modik!Tilos topicban hirdetni.
-
pohár
félisten
srácok, Douglas-ben tudok fizetni Erzsébet-utalvánnyal? van 12k-nyi ajándékutalványom (bármire beváltható szinte, kivéve hidegélelem), JOY-napokon -20% lesz MINDEN illatra, szettre és kiegészítőre! (november 12-13-14)
-
-
bbuffy
senior tag
-
Mercutio_
félisten
Ez egyre OFF-abb, de már 20 éve is volt ez az "irányzat" amit képviselsz, és ahogy az utcán/bevásárlóközpontokban járva-kelve tapasztalom, most is létezik ez a réteg, szóval a "nem megyek más után"-ra az "Ti mi mind egyéniségek vagytok" a válaszom
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Nem sokára pár mintával fogom meglepni magam azt hiszem.
Most fűszeres parfümöket fogok meglesni.
Következők a kiszemeltek:
-D600 Carner Barcelona
-Fou d`Absinthe L`Artisan Parfumeur
-Acqua di Colonia Lorenzo Villoresi
-Aura Maris Lorenzo Villoresi
-Menthe Fraiche James HeeleyÉs amik most a legjobban érdekelnek (kifejezetten a Profumum Roma):
-Masculin Pluriel Maison Francis Kurkdjian
-Victrix Profumum RomaA Profumum Roma-tól még csak az Aqua di Sale-t néztem, az nagyon megfogott. Számomra lenyűgöző, maga a nagybetűs illat.
Szóval a Roma-tól sokat várok! Aztán nehogy bukfenc legyen a vége. Bár a szerelem sem lenne jobb, mert ingem, gatyám költhetem akkor rá!Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
buci30
addikt
válasz Fr@nkieWilde #4156 üzenetére
Rám is rám szoltak párszor már 😂😂✌️
Főleg ha utána rögtön kocsiba ültem.
De volt olyan is h haverral mentünk este buli stb
Másnap a párja mondta h a biztonsági övön érezte az illatom 😊👍iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Jesszusom buci30
Ezt mértékkel, mértékkel! Ebből 3 max. 4 fújás. Így is min. 12 óráig érezni, és egy kisebb emeletet megtölt az illata.
4 fújásnál már rám szoktak szólni, hogy most már elég legyen!
De tényleg szinte mindenki szereti, nem nagyon lehet mellé lőni vele. Örülök, hogy bejött Neked is.
-
törölt tag
válasz Fr@nkieWilde #4143 üzenetére
Köszi, max. megveszem a kisebbet ha legközelebb Bp-n járok. Egyelőre jó lenne megtudni vajon az elitparfum eredetit árul-e jelentősen az iparfumeria ára alatt.
-
-
rayoliviero
veterán
Az kemény, egy hónap egy üveg. Akkor azt érezni fél km-ről.
Én egyet-egyet fújok a nyakamra, vagy kettőt-kettőt.
A héten csoporttársam odajön hozzám, hogy valami indiai étteremben kajáltam? Mert indiai fűszer illatom van és nagyon lehet érezni. Mondom, hogy én nem, szerintem a parfümöm lehet olyan. Pedig előttem ült.
Aznap Paco Rabanne One Million-nal voltam befújva, előtte nap Thierry Mugler A Men-nel. Nem tudom melyiket érezhette. Mert a Thierry illatot átvette a kabátom és el tudom képzelni, hogy azt érezte, nem is az aznapi One Milliont.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz Jhonny06 #4145 üzenetére
A Neroli oldalról vettem kettő de a kisebb meg egy személyesen a BP. boltba.
Nekem 1 hónap egy üveg 😂😂
De a 120ml több lesz persze.De eredeti itt ugye? Mert majdnem annyi mint a másikon a 60ml.
-
buci30
addikt
A kedvenc parfümöm lett pár hónapja és már 3üveggel elfújtam így ajánlom a most akciós Mancera Cedrat Boise az iparfumeria oldalon 25.900 a 120 ml ami a parfumneroli oldalon 35.800
Remélem eredeti[ Szerkesztve ]
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz #78032384 #4141 üzenetére
Nem csak a címzettnek szól, hanem másnak is!
Aki olyan helyen lakik, ahol nincs lehetősge üzletből vásárolni, és fél ezekből az igen bizonytalan webshopokból megvenni a löttyöt, (amit totálisan megértek) annak felajánlom, hogy szívesen elmegyek megveszem a kiszemelt parfümöt üzletből. És postán továbbítom azt. Természetesen blokkal-vonóval együtt.
És a posta díj ellenében.Ha tudok segíteni, akkor csak privátban lehet írni nekem.
-
törölt tag
Ballábbal keltél?
1. Ha akarnám se tudnám a Müllerben, mert ahogy írtam nem volt. Chanelt csak nem dugják el az alsó polcra.
2. Tudom olcsóbb a webshop mint egy normál üzlet. A kérdés az volt két webshop között hogy lehet ekkora eltérés árban? Először vennék parfümöt neten és ez így elsőre kicsit furcsa volt.
3. Valaki írta itt nemrég romlott/hamis Chanelt kapott az elittől. Szeretném kihagyni a felbontott doboz, nem tuti cucc, visszaküldés, vitatkozás köröket. Sokra megyek azzal ha bolti árnál olcsóbban és/vagy többet adnak, ha nem 100% tuti.
-
bbuffy
senior tag
-
pohár
félisten
válasz Maksifül #4138 üzenetére
persze, ez szerintem egyértelmű volt, én még nem is láttam két ugyanakkora parfümöt csomagként árulva
-
Maksifül
senior tag
Szerintem az a Luna Rossa egy parfüm és egy tusfürdő. Mielőtt valaki azt hinné, hogy két parfümöt kap ennyi pénzért.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Maksifül
senior tag
válasz #78032384 #4136 üzenetére
Szerintem semmi gond nincs vele, ha 2x annyiért fizetsz ugyanannyit. Rendesen túl szokták árazni a kisebb kiszereléseket a nagytestvérekhez képest.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
törölt tag
Sziasztok, tanácsot kérnék!
Már karácsonyra gondolva nézelődöm:
Chanel Allure 50 ml
iparfumeria.hu: 21e Ft
elitparfum.hu: 16e Ft ugyanitt 100 ml 21e Ft. (33 ezerről leárazva)Mi nem stimmel vajon? Eredeti lehet mindkét helyen? Nem túl szép, hogy igaz legyen? Kétszeres kiszerelés ugyanolyan áron és nem is teszter, hanem rendes és raktáron is van.
Semmilyen tapasztalatom nincs webshopokkal, egy D&G The One van fogyóban amit a Müllerben vettem, de ott most nem találtam Chanelt. Douglas nincs felénk.
-
-
Jhonny06
veterán
válasz Kimmuriel #4129 üzenetére
Nem véletlen, hogy az igazi parfümmárkáknál nincs is nem szerinti besorolás. Persze ettől még van egy kialakult kép a fejekben, hogy nagyjából kinek milyen illat áll jól, de parfümista körökben is egyértelműen ki szokták jelenteni, hogy hordjon mindenki olyan parfümöt, amilyet akar.
-
Kimmuriel
aktív tag
Igen, épp ezt mondom, hogy az illatjegyek döntik el, hogy egy parfüm férfiasnak vagy nőiesnek hat! De hogy az adott parfümben az egyénen ezek közül épp melyik érvényesül jobban, melyik lesz a domináns, azt nem lehet előre megmondani, és felcímkézni az üveget, hogy márpedig az férfi, ez meg női. Mert ugyanaz a parfüm más és más arcát mutatja meg a különféle embereken. Rajtam például a citrusos illatok sokszor keserűek lesznek, ellenben a nagyon nehéz, fűszeres illatokat szépen uralja a bőröm.
-
Mercutio_
félisten
-
Pé
senior tag
válasz Kimmuriel #4129 üzenetére
Szerintem vannak olyan illatjegyek amelyek nem állnak jól mindkét nemnek. Tipikusan a füstös, bőrős, fanyar, vetiveres, fás jegyeket nem igen tudom elképzelni egy estélyi ruhás szép fiatal nőn, mint ahogy a rózsás bogyós gyümölcsös édes illat se nagyon illik egy macsó bőrdzsekis borostás fickóhoz.
Nyílván ezek sarkított példák, de szerintem e vezérelv mentén szeparálják az illatokat. (Persze van ahol nem lehet illeteve nem érdemes különbséget tenni) -
Kimmuriel
aktív tag
válasz tibbike01 #4117 üzenetére
„Tényleg nektek mi a véleményetek az uniszex illatokról?”
Én eleve hülyeségnek tartom ezt a besorolást, hogy férfi vagy női illat. Ne a marketinges mondja már meg, hogy melyik a férfi, és melyik a női. A piacon jelenleg kapható, férfi parfümnek titulált illatok között sok olyan példány van, ami férfiatlanul édes (de sokszor még női parfümnek is túlzás lenne), és a női parfümnek aposztrofáltak között is akad olyan, amelyik ordenáré kanszagot áraszt (mondjuk ez azért kevésbé jellemző, mert manapság inkább az édes, gourmand illatok dominálnak, azok közt meg aligha találunk ilyet). Olyan viszont van, hogy maszkulin illetve feminin jellegű illatjegyek. De hogy az adott parfüm épp milyennek hat az egyénen, az sokmindentől függhet. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy az adott illat vajon mennyire passzol az illető egyéniségéhez. Például ha a Givenchy Pí-re és két férfi ismerősömre gondolok, az egyiknek szerintem iszonyúan jól állna ennek a parfümnek az illatvilága; de ha a másikon megérezném, egyből az jutna eszembe, hogy lappangó homoszexuális hajlamai vannak, annyira buzisnak hatna rajta, teljesen összeegyeztethetetlen lenne a karakterével.
Szóval én alapvetően úgy gondolom, hogy az orrunknak kell eldöntenie, hogy egy adott parfüm maszkulin vagy feminin illatjegyekben domináns-e, és hogy mi ezekből személy szerint mennyit vállalunk be, mennyi az, amennyit még a személyiségünk elbír, és nem hat disszonánsnak, nem egy súlyos identitászavarral küzdő egyénnek mutat minket. -
storm3
senior tag
Futarplazaval van valakinek tapasztalata?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
pohár
félisten
emagon 100+100-as Luna Rossa szetteket 16-ért dobálnak, az úgy elég kellemes ár érte, 17-ért Guerlain Homme EDT 80ml, ez is tűrhető, főleg ingyenes szállítással
[ Szerkesztve ]
-
Maksifül
senior tag
-
Kimmuriel
aktív tag
Ezen a héten az Iparfümérián is ingyenes a házhozszállítás 15 eFt feletti vásárlás esetén.
-
Mercutio_
félisten
Parfümplázán ország boltja díj apropóján 10% engedmény + 2 db-tól ingyen kiszállítás (nem tudom mennyire jó ajánlat, és most nem tudok linkelni mobilról)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Nem nagyon lesz semmi olyan üzlet benne most.
Elég ratyi boltok lesznek. Se emag, iparfüméria meg pláne nem.Egy nagy nulla lesz az idei fekete péntek, pedig még szabit is vettem ki rá.
Külföldi oldalt nézz meg, hátha.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
storm3
senior tag
Srácok, szokott lenni Black Friday-en akció parfümországban? Többet is vennék, ezért ha megmaradna pár ezredes akkor tudok várni 27.-ig.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #4117 üzenetére
első próba alkalmával nagyon tetszett, másodjára már annyira nem igazán...
-
tibbike01
őstag
Van egy parfüm ami keveset került szóba itt a fórumon.
Szerintem baromi egyedi és feltűnő, mellesleg nagyon tartós. Uniszex illat. Próbáljátok ki!Tényleg nektek mi a véleményetek az uniszex illatokról?
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz rayoliviero #4113 üzenetére
Ja igen, közben leesett. Hát, nehéz megmondani. A TOP 3 most talán Tom Ford Plum Japonais, Amouage Jubilation XXV (ez most nincs a gyűjteményemben sajnos), Maison Francis Kurkdjian Satin Mood (ez sincs, túl drága, de előbb-utóbb egy 10ml-es atomizert beszerzek).
-
Jhonny06
veterán
válasz Fr@nkieWilde #4111 üzenetére
Kicsit, bár megfelelő körülmények között tárolom, így nagy baj nem lehet (elég sokat olvastam erről).
Gazsi00: Az igazából csak 4, egy véletlen folytán két Pure Havane-t rendeltem és nem tudtam egyiket se lemondani. Amúgy egyértelműen Pure Havane, Pure Malt és Pure Coffee (ez utóbbival még barátkozom, de kezdem megszeretni). A Pure Wood se rossz, de messze van a többitől.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz rayoliviero #4110 üzenetére
Ez Jhonny-nak akart szólni, bocsi
Nem félsz, hogy "rád romlik"?
Nekem most 7 üvegem volt, amit használtam, de örültem, hogy el tudtam adni a Fahrenheit-emet, mert féltem, hogy tönkre megy...[ Szerkesztve ]
-
-
Maksifül
senior tag
válasz belinho #4104 üzenetére
A Rossmann és társai mocskos drágák. A legtöbb parfümöt még akkor is megtalálod webáruházban olcsóbban, ha a Rossmann-ban 50% feletti akcióban árusítják. Szóval csak körültekintően!
-
storm3
senior tag
válasz Ezekiel Ston #4103 üzenetére
Szoval az iparfumeriat javasoljatok? Itt tuti nem futok lyukra kamu parfumokkel?
-
belinho
senior tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Rossmann nevű üzletlánc ilyen rohadt drága, vagy a netes parfümök kétes eredetűek és olcsóak?
Pl: Kinéztünk egy replay jeans original 30ml-es férfi parfümöt ára 7500Ft a helyi Rossmann üzletben.
Kíváncsiságból megnéztem a neten, ott meg 3-4K között van több helyen is.
Gondoltam, hogy a boltban drágább, de hogy ennyivel -
Jojo5
őstag
ez az új Dior Sauvage egyre jobban tetszik és nálam még a CH Men Prive-nál is tartósabb, lehet be fogok szerezni egy kisebb flaskát belőle és akkor jó ideig elfelejtem a parfümöket...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Kimmuriel
aktív tag
Voltam ma is szaglászni, igazi meglepetés volt a Burberry For Men! Mentás, cédrusos, szantálos, levendulás parfüm, hihetetlenül kifinomult illat. Nem is olyan vészes az ára!
Ami viszont igazi borzadály volt, az a Burberry London... Fejletépős, orrfacsaróan édes.
Ezen kívül szaglásztam még Lacoste illatokat, de mindegyik ingerküszöb alatti volt, egyiket sem tudnám felidézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest