Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Azért a Police nem egy Prada minőség
A To Be-t használtam elég sokáig, ez is elég tartós ahhoz képest, hogy olcsó. Na majd kiderül, holnap első utam a müllerbe vezet. Fújok a csuklómra egy keveset, aztán ha délután is fasza, meg is veszem. Na meg a komoly minőségű ajándék fülhallgató is sokat nyom a latban
Sanyi.il: 6200 huf lesz a 40 milis.
-
Fr0z3n
őstag
Police Icon-t szimatolt már valaki? Egész jó áron lesz hétfőtől a müllerbe. Leírás alapján tetszik. Meg végre nem edt hanem edp, így gondolom tartósabb is.
-
pohár
félisten
-
Kimmuriel
aktív tag
„Meg még olyan kérdésem lenne, hogy ti hogy szoktatok parfümöt venni? Bementek vmi drogériába és kipróbáljátok a parfümöket hogy milyen az illata aztán megrendelitek olcsóbban netről?i”
Alapvetően igen. Én a Müller/Douglas/Marionnaud üzletekben szoktam „kiszagolni” a potenciális jelölteket. Sokszor fordult elő, hogy ezután rögtön meg is rendeltem netes parfümériában vagy boltban megvettem, de ma már óvatosabb vagyok, mert tudom magamról, hogy erős az impulzusvásárlási kényszerem. Inkább próbálok előbb mintát szerezni, hátha sikerül a teszt ideje alatt kiszeretnem belőle.
Akkor van ciki helyzet, ha olyan parfümről van szó, amit nem lehet kapni a magyar parfümériákban, és minta sem rendelhető belőle... Nos, a vakon rendelés kockázata elég nagy, néha bejön, néha nem!
-
Kimmuriel
aktív tag
Nem, a batch kód kizárólag a gyártási időt jelöli, szerintem semeddig nem tart egy ilyen matricát hamisítani. De az IP megbízható, én így látatlanban is majdnem biztosra merem mondani, hogy eredetit kaptál. Ilyen téren én soha nem hallottam panaszt IP-ra, és nekem sem volt gondom velük, és már nagyon sokszor rendeltem tőlük.
Legyen sok öröme a parfiban a megajándékozottnak! -
demars
addikt
Köszönöm a segítséget és tanácsokat! Ma jött meg a Chanel az iparfümériától. Korrekt, gyors bolt. Az üveget nézve eredeti... gravírozott. A vékony cső alig látható az üvegben, kiválóan csomagolták be.
Az eredetiséget az azonosító szám alapján meg lehet nézni valahol? -
Scale
őstag
Köszönöm a válaszokat
Akkor már csak a kérdés kommentem második része a kérdéses
-
Scale
őstag
Sziasztok!
A "rendes" parfüm és a teszter között csak a csomagolás a különbség? Illetve max annyi, hogy hiányozhat belőle?
Mert olvasgattam erről és olvastam, hogy tartósságban is eltérhet, bár ezt sok helyen cáfolják így gondoltam itt is megkérdem a "szakmabeliektől" mielőtt rendelnék magamnak parfümöt netrőlMeg még olyan kérdésem lenne, hogy ti hogy szoktatok parfümöt venni? Bementek vmi drogériába és kipróbáljátok a parfümöket hogy milyen az illata aztán megrendelitek olcsóbban netről?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Maksifül
senior tag
Láttatok már olyat, hogy két ugyanolyan típusú parfüm, ugyanolyan teszterének megegyezzen a sorozatszáma az üveg alján?
-
demars
addikt
iparfümériáról szeretnék rendelni... alul van lehetőség kupon kód vagy kedvezmény kód beírására... Az miaz?
-
walter70
tag
Értelemszerűen nem a túlképzett jópofi mailekre gondoltam,hanem aminek tartalma is van és mondjuk potenciális vevőt veszíthetnek a nulla reagálással.Egyébként amiket írtál,azok egy részére simán lehetne valami sablon szöveget küldeni két kattintással.
Biztos,hogy van egy csomó kiakasztó vevő (érdeklődő),de továbbra is az a véleményem,hogy aki komolyan veszi az üzletet,erre rá kell szánni az időt.A mai világban nagyon gyorsan elterjed a negatív vélemény bárkiről és az tuti árt az üzletnek.Bár nekik biztos jól megy,hogy ezt megengedhetik maguknak.
Mondjuk volt ennél érdekesebb tapasztalatom is: rendelés után semmi visszajelzés,még automata üzenet sem,hogy vették a rendelést,aztán 3 nap múlva ott a futár a cuccal.
Az ellenkezője is volt: két üzi,hogy vették a rendelést,elkezdték a feldolgozást,plusz még fel is hívtak,hogy tényleg tuti biztos-e. -
Maksifül
senior tag
Én már kétszer rendeltem a Luxuryshop-tól. Egyszer egy tesztert, egyszer egy rendes, dobozos parfümöt. Teszter is dobozban érkezett, gyárilag is van rajta kupak. Mindkettő eredeti. Érdekesség, hogy a dobozos parfüm több, mint 2 éves a gyári sorozatszám alapján. Ez mondjuk kicsit furcsa, de ezt a békát még lenyelem.
Ellenben számlát egyikról sem kaptam!! Sem a csomagban, sem utólag. Így érthető, hogy közel a legjobb árakat tudják adni.Kommunikáció valóban nulla, bár FB-on néhanapján készségesen válaszolnak.
-
EG0
aktív tag
válasz
walter70 #3069 üzenetére
Az attól függ. Napi 100 levél, mindegyikre átlag 3 perc a válasz utánanézéssel, akár utánakérdezéssel. Do the math. (Felőlem lehet napi 50 levél és 6 perc is.)
Egyébként gondolom ilyesmi lehet a levelezésük:
- Biztos, hogy eredeti? Tudod bizonyítani?
- Mikor kapom már meg? Tegnap este rendeltem, nézzetek utána annak a rendelésnek!
- Honnan tudom megállapítani, hogy eredeti?
- A teszter és a rendes között mi a különbség?
- Mit ajánlanátok egy 18 éves gyereknek és egy 52 éves férfinek?
- Van a teszteren műanyag kupak?
- Ha ti is úgy szerzitek be külföldről a cuccokat, akkor hogy lehet X nálatok olcsóbb, mint az iParfumériában, Y meg drágább?
- ha rendelek most 3 Chanel Allure Homme 100 ml-est, az ideér jövő hét péntekre? Mert akkor rendelek.
- Szerintetek melyik a jobb, a Puma vagy az Adidas parfüm? Mert nagyon gondolkozok rajta. Ha veszek két Pumát tudjátok féláron adni?
- Hol van a boltotok? Mert én internetről nem veszek semmit, biztos ti is láttátok a tévében a Fókusz riportját.
- Rendelnék abból az Aqualinából, ami olyan édes, melyik az?
- Van itt nálunk az aluljáróban egy Cheng parfüméria, ott 2000 Ft-os a 100 ml-es Dior, nálatok miért ilyen drága?
- Rendelnék abból a Júlia Róbertes láví lábbal-ból, mennyibe kerül a kisebb üveg?
- Rendeltem nálatok tester illatot, de ilyen fehér kartonban jött, picit meg volt nyomódva a karton a sarka, és szerintem már valaki kinyitotta. Azonnal cseréljétek ki, hát miezaszar!!!!
- Köszike,megjött az illat, nagyon szupcsi, puszi nektek!
- Na figyeljél, nem tudom, honnan veszitek a cuccokat, de én tudok 1500-ért hozni minden illatot, ti eladjátok sokért, és akkor kaszálunk mindketten rajta, na?
- Nem lehet titeket telefonon elérni, most este majd újra fogok telefonálni, de akkor vegyétek fel!! Sürgős!!!!
- Rendelnék most egy David Bekemes illatot, de holnap, vasárnap lesz a tesóm szülinapja, nagyon jó gyerek, ki tudjátok addig hozni?Na, szerinted melyikekre válaszolnak? Én kb. kettőre tenném meg szívesen, abból az egyik az lenne, hogy "Örülünk neki, máskor is várjuk a rendelésed!", a másik meg az, hogy "Ha most rendelsz, akkor jelenleg van készleten 3 darab és péntekig oda fog érni".
-
EG0
aktív tag
válasz
walter70 #3067 üzenetére
A legtöbb kommunikációs nulla cégnél viszont az árak jók. Én látok összefüggést az elégtelen személyzeti létszám és a jó árak között. Ettől függetlenül nyilván senki nem szereti, ha nem válaszolnak neki. De amíg épp elég rendelésük és újra-rendelésük van, addig az üzleti modell működik.
-
walter70
tag
Persze azért a telefont felvehetnék,vagy írhatnának emailt.Róluk már többen írták,hogy a komunikáció szinte nulla.Sosem értem ezeket a cégeket,hogyan lehet így üzletelni,az embert már az is zavarja,ha mondjuk nem aznap válaszolnak egy emailre,nemhogy soha.
Az embernek mindig olyan érzése van,mintha lehúzás lenne. -
slineq
újonc
Sziasztok, keresek Versace Man Eau Fraiche 100ml kupakot
Rendeltem egy tesztert a Luxoryshop-tól, előtte direkt megkérdeztem telefonon hogy kupakkal küldik-e, azt mondták igen, van hozzá kupak. Persze kupak nélkül jött. Kommunikálni nem lehet velük sem emailben sem telefonon. A kupakot is 3. hívásra tudtam megkérdezni.
Úgyhogy nem ajánlom őket és keresek egy ilyen kupakot. Köszi
-
luckyboi82
tag
Faconnable Homme Ebből keresek mintát vagy használtat , megvásárlás céljából.
-
Kimmuriel
aktív tag
Egyébként nekem a következő netes parfümériákkal volt pozitív tapasztalatom: iparfüméria, Parfüm Outlet, Elit Parfüm, Parfüm Éden. Ezek közül az iparfüméria a legtutibb a szállítási határidők tekintetében. Rendeltem már egyébként a LuxoryShop-tól is, de ők irtó lassúak, nem hajlandóak kommunikálni, ráadásul a parfümöt csak egy szimpla bubis borítékba paszírozták bele, így nagyon meggyűrődött a doboza. Még szerencse, hogy nem ajándékba vettem.
-
Kimmuriel
aktív tag
Parfümöt ajándékozni rendkívül intim dolog. Sok nővel beszélgettem erről, és többen is mondták, hogy már-már személyes sértésnek veszik, ha valaki meg akarja határozni, hogy milyen illatot viseljenek. Egyedül a párjuktól nem veszik rossz néven, de a férfiak sokszor így is mellélőnek. A parfüm egyfajta identitás, a személyiségedhez társuló bélyeg. Kiegészít téged, kiemeli bizonyos tulajdonságaidat. Aki parfümöt vásárol, egyfajta identitást vásárol. "Ne mondd meg nekem, hogy ki legyek!"
De például első randin parfümöt ajándékozni is irtóra offenzív dolog.
Én magam sem szeretek parfümöt kapni ajándékba, nekem senki ne próbálja meg kitalálni, hogy mit szeretek, mert lehetnek durva meglepetések. -
EG0
aktív tag
De jó kis cikk ez a pesti parfüm boltok történelméről.
-
EG0
aktív tag
Ezzel a "mit illik"-kel mindig bajban vagyok. Ha amolyan kötelező ajándékot kell venni vadidegennek, akkor kap valami tök személytelent és kész. Szerencsére ez ritka.
Ha már személyre szabottan választok illatot valakinek, mert úgy gondolom vagy tudom, hogy szeretni fogja, akkor én illatot ajándékozok és nem csomagolást. Egy minőségi parfüm akkor is drága, ha "csak" teszter, szóval még soha senkin nem jelezte, hogy "mi van, nem volt plusz két ezred a rendes fóliás, dombornyomott csomagolásúra"?
Magyarul az én véleményem szerint a magyar realitásokon belül, ahol a fizetésekhez képest jelentős tétel egy minőségi illat, meg lehet venni a tesztert. Ha meg valaki ennél idegenebb, az kap egy x Forintos vásárlási utalványt és azt vesz magának, amit akar.Ehhez kapcsolódó téma, hogy mennyire kötöd az ajándékba kapott illatot az ajándékozó személyéhez, főleg ha olyat kaptál, amit korábban még nem használtál. Pl. elmész-e randizni olyan illattal, amit az ex barátnődtől kaptál?
Én nem. Nekem már az is kicsit kellemetlen, ha egy társaságban egy csaj vonzónak tartja a rajtam lévő illatot, amit egyébként barátnőtől kaptam. ("Köszi, barátnőm szerint is vadító"? Ehh.)
Ezzel kapcsolatban amúgy is követem az edd-meg-amit-főztél elvet, tehát ha valakitől kapok ajándék illatot, akkor a társaságában azt fogom használni, pl. közös programokhoz.Amúgy az iParfümériának szép nagy raktárközpontja van, ha jól látom, Csehországban.
-
Sanyi.il
aktív tag
az iparfüméria mi alapján árazza a termékeit? rendelni akartam hugoboss bottled-et, teszter 200ml, az egy dolog, hogy nincs is készleten, de a 100ml-es kerül 9000 ft-ba, és találtam egy 5 hónapos képernyőmentést a telómon, ahol a 200ml kerül 7500ft-ba, így meg főleg nem akaródzik kifizetni 9k-t a 100ml teszterért...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Milyen egeret válasszak?
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest