Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
„Meg még olyan kérdésem lenne, hogy ti hogy szoktatok parfümöt venni? Bementek vmi drogériába és kipróbáljátok a parfümöket hogy milyen az illata aztán megrendelitek olcsóbban netről?i”
Alapvetően igen. Én a Müller/Douglas/Marionnaud üzletekben szoktam „kiszagolni” a potenciális jelölteket. Sokszor fordult elő, hogy ezután rögtön meg is rendeltem netes parfümériában vagy boltban megvettem, de ma már óvatosabb vagyok, mert tudom magamról, hogy erős az impulzusvásárlási kényszerem. Inkább próbálok előbb mintát szerezni, hátha sikerül a teszt ideje alatt kiszeretnem belőle.
Akkor van ciki helyzet, ha olyan parfümről van szó, amit nem lehet kapni a magyar parfümériákban, és minta sem rendelhető belőle... Nos, a vakon rendelés kockázata elég nagy, néha bejön, néha nem!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest