Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
Tudtok olyan online boltot ahol viszonylag nagy a választék (pergető botot keresek) és lehet SZÉP kártyával fizetni? -
zenwalk
senior tag
sziasztok
Ismertek valakit aki fa ladik készítésével is foglalkozik? Gondolkozom rajta, hogy be kellene egyet szerezni tavasszal a Tiszára. -
zenwalk
senior tag
sziasztok
Van itt valaki szegedről? Sose horgásztam még itt, nincs valami tippetek hova lehetne menni feederezni/match botozni(keszeg,kárász,ponty lenne a cél) ? -
zenwalk
senior tag
Van olyan kategória hardverapron, ahova belefér egy horgászbot hirdetés?
Sirandrish Köszi szépen
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
Tudom, hogy nem ide tartozik, de megválnék a kb. 5x használt, teljesen új állapotban lévő shimano aerocast spinning 270h 20-50g botomtól eléggé baráti áron. Akit érdekel írjon -
zenwalk
senior tag
válasz
choco01
üzenetére
Én is kerestem egy orsót pár héttel ezelőtt, végül a nevis espirit 40-et vettem. Tavaly is vettem már egy ilyen orsót, én meg vagyok vele elégedve, nem tudom másnak mi a tapasztalata vele.Csak az utolsó hozzászólásokat néztem
-
zenwalk
senior tag
Köszi a segítségeteket. Igazából most látom, hogy van az oldalon Nevis Espirit 40-es orsó is. Ilyen orsóm van 2 éve, eddig nem volt vele semmi gond, lehet, hogy beruházok egy másikra is.
Egyébként ilyenkor érdemes kishallal fenekezni süllőre? A rablóhalazásnak nem ősszel van szezonja?
Egyébként a Tiszára mennék. Van itt valaki Szegedről? -
zenwalk
senior tag
sziasztok
Tudnátok ajánlani egy megbízható nyeletőfékes orsót 10k alatt? Ha lehetne, akkor haldoradoról, mert ott a legegyszerűbb beszereznem. -
zenwalk
senior tag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Ezek nekem is tetszenének
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
DAIWA Proteus Feeder 390H
Van valakinek tapasztalata ezzel a bottal? Folyó vízen horgásznék vele.
Néztem még a NEVIS Patriot Feeder botot is. A daiwa nagyobb márkának tűnik és talán a bot is igényesebb. Mi a véleményetek? -
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Van itt valaki Szegedről? A Tisza szegedi szakaszán szeretnék horgászni, csak nem tudom, hogy merre lenne érdemes elindulni -
zenwalk
senior tag
Mettől meddig tart a pergető szezon?
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Van itt szegedi? Holnap el szeretnék menni pergetni. Valaki nem társulna?
-
zenwalk
senior tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Csukára, süllőre, néha folyón is medium heavy(10-40g) vagy heavy (20-60g)bot lenne a jobb?
Orsóból 30-as vagy 40-es? Esetleg 35ös?
Konkrét típust tudsz ajánlani 20k körül? Nézegettem én a pergető orsókat, de nem tudom, hogy melyiket lenne érdemes megvenni. Shimano Nexave 4000FC, Exage3000SFC, Daiwa Procaster 3000X? -
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Lassan szeretnék venni egy pergető botot és orsót. Főleg tavakban, tiszai holtágakban horgásznék, néha talán a Tiszán is. Csónakom nincs, így marad a partról való horgászat. A célpont süllő, csuka és balin lenne. Milyen botot ajánlotok? Én egy 3m-es daiwa exceler spint néztem ki, szóval olyan 20k-t szánnék rá. Az orsó sima elsőfékes legyen vagy inkább harcifékes? -
zenwalk
senior tag
sziasztok
Este lehet csalihalat fogni? Ma este megyek horgászni. Pergetni szeretnék feeder bottal és körforgó villantóval. Kell előkét kötnöm? vagy csak simán a dobóelőkére kötöm? körforgó villantóval milyen halakat lehet fogni? Sose pergettem még. Annyi az egész, hogy bedobom a műcsalit és szép lassan húzom kifelé?
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Feederbottal lehet rablóhalra horgászni? Ha igen hogyan? Egy 3,6 m-es nevis legacy feeder botom van 20as zsinórral és 18as fonott dobóelőkével. A Tiszán szeretnék majd az egyik este rablóhalra horgászni csak nem tudom, hogy feederbottal lehetséges-e és hogy még mi kellene a szerelékhez. -
zenwalk
senior tag
sziasztok
2 hete kezdtem el kukoricát erjeszteni. 1 hete horgásztam vele, akkor még teljesen elviselhető volt a szaga, penész se volt rajta. Ma délután ránéztem a kukoricára és olyan szaga van mintha beledöglött volna valami
szürke színű penész(talán gomba) van rajta. Ilyen büdösnek kell lennie, vagy esetleg az előző horgászat során beleshetett egy kis etetőanyag (vagy egy macska
) és amiatt lett ilyen? -
zenwalk
senior tag
És ezt az erjesztett kukoricát hogyan tudom horogra tűzni? 1 hét erjesztés után ugyan olyan kemény marad?
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Van valaki közületek Hajdú-Bihar megyéből? Ide szeretnék majd menni horgászni a jövőhét elején match bottal. A képeket nézegetve úgy tűnik, mintha ez egy agyontelepített tó lenne. Esetleg járt már valaki itt, vagy hallott valaki róla? Másik kérdés. Haldorádó kukorica tuning kukoricát felbontás után meddig lehet tárolni? -
zenwalk
senior tag
van itt szegedi horgász? Vagy olyan aki tudja, hogy hogyan jutok el a keramit tavakhoz?

-
zenwalk
senior tag
Tudnátok segíteni? Szoktam olvasgatni főleg haldorádón, de nem igazán tudom, hogy milyen végszerelék lenne a számomra a legideálisabb. Annyiféle horog van, hogy már itt elakadtam
Ott meg hogy sima ólom, etetőkosár, milyen zsinór, kell-e előke meg már végképp.Nem igazán horgásztam még ezért szeretném, ha tudnátok ajánlani, esetleg linkelni egy egyszerűbb, végszereléket. A Tiszán szeretnék horgászni egy NEVIS Legacy Feeder bottal valamint egy match bottal is. Remélem tudtok segíteni -
zenwalk
senior tag
A rablóhalakra csak éjszaka lehet horgászni?
-
zenwalk
senior tag
csak annál a horgász egyesületnél válthatom ki a területi engedélyem amelyiknél tag vagyok?
-
zenwalk
senior tag
Ti milyen bottartót használtok?
-
zenwalk
senior tag
Na szóval akkor kezd összeállni, hogy mit is vennék. Match bot még kérdéses, orsónak egy NEVIS Ixxus Match FD 35 vagy 40. Feeder bot NEVIS Legacy Feeder 360H, orsónak pedig egy SPRO Freeliner XR LCS 540. Tiszán fogok majd horgászni. Mi a véleményetek?
-
-
zenwalk
senior tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Horgászvizsga van, területi engedély még nincs. Közben olvasgatom a haldoradon lévő írásokat. A legtöbb írásban spro felszereléseket ajánlanak. Azért mert tényleg jó márka, vagy mert ők forgalmazzák Magyarországon? Nézegettem botok közül a NEVIS termékeit is, azok közül a 3,9m-es kevlar, legacy és raptor botokat. Mivel 2 bottal horgásznék, a feeder orsó egy nyeletőfékes lenne, talán egy NEVIS Feeder Runner. match botnak egy Shimano Alivio bx-et néztem ki. Mi a véleményetek róla?
-
zenwalk
senior tag
A Tisza csongrád megyei szakaszán mennyire vannak elszaporodva a törpeharcsák?
-
zenwalk
senior tag
Köszönöm a segítséget. Olvasgattam
egy feeder és egy match botot szeretnék venni a nyár folyamán csak fogalmam sincs, hogy milyen márkák ajánlottak. Milyen 20k körüli botok vannak jó ár/érték arányban? -
zenwalk
senior tag
sziasztok
Szeretnék horgászni
Még sose horgásztam. Tudnátok ajánlani szakirodalmat? Szegedi vagyok, a Tiszán szeretnék majd horgászni, viszont ahogy olvasgattam ezt a topikot, a legtöbb ember tóra jár horgászni. Ez miért van így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Steady74