- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Én a German Rig esetében csak egy gumistoppert húzok fel, a horog hegye felől. Ha kellően vastag a horog, meg ugye a kötés, ott nem csúszik át a karika, nem kell a stopper.
De én felhagytam vele, hogy 10-es horoghoz Germán Rig kötés....Itt a hagyományos csalitüskét használom. Germán Riget meghagytam a 6-8-as nagyobb horgokhoz, nagyobb csalikhoz.
Én ott látom értelmét ennek a Germán Rignek.
Sajnos az idei szabályzat, hogy tilos 14mm vagy feletti csalit használni, leszűkítette a használatot, mert 14-16mm-es wafterseket szoktam ilyen módon felkínálni.
Na, csak azt akartam megkérdezni, szerinted mire lesz jó a Duna vízszintje? Holnap lejár a pontytilalom. Ez engem abszolút nem érdekelne, csak a másik agyatlan szabály miatt lényeges, hogy csak élő csalival lehet csalizni tilalom alatt. Csontival, és gilisztával horgászni egy gébbel fertőzött vízterületen. "S jutott eszembe számtalan, szebbnél szebb gondolat"..Na, de hagyjuk Petőfit, ez egy pecás topik.
Szóval valamikor megnézném a Dunát. Vagy az általad horgászott részt, vagy a Dunakiliti szakaszt, nekem egy távolság, nem tudom még hova menjek.
Nyárfaszösz van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest