- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Én a German Rig esetében csak egy gumistoppert húzok fel, a horog hegye felől. Ha kellően vastag a horog, meg ugye a kötés, ott nem csúszik át a karika, nem kell a stopper.
De én felhagytam vele, hogy 10-es horoghoz Germán Rig kötés....Itt a hagyományos csalitüskét használom. Germán Riget meghagytam a 6-8-as nagyobb horgokhoz, nagyobb csalikhoz.
Én ott látom értelmét ennek a Germán Rignek.
Sajnos az idei szabályzat, hogy tilos 14mm vagy feletti csalit használni, leszűkítette a használatot, mert 14-16mm-es wafterseket szoktam ilyen módon felkínálni.
Na, csak azt akartam megkérdezni, szerinted mire lesz jó a Duna vízszintje? Holnap lejár a pontytilalom. Ez engem abszolút nem érdekelne, csak a másik agyatlan szabály miatt lényeges, hogy csak élő csalival lehet csalizni tilalom alatt. Csontival, és gilisztával horgászni egy gébbel fertőzött vízterületen. "S jutott eszembe számtalan, szebbnél szebb gondolat"..Na, de hagyjuk Petőfit, ez egy pecás topik.
Szóval valamikor megnézném a Dunát. Vagy az általad horgászott részt, vagy a Dunakiliti szakaszt, nekem egy távolság, nem tudom még hova menjek.
Nyárfaszösz van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged