Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
lbandi777
üzenetére
Offset horgot használok a gumihoz, bár így is sok az elakadás, főleg a nagyobb fejekkel. Próbálok figyelni, hogy csak éppen kopogtassam a köveket, vagy még leérés előtt közvetlen beletekerjek. A legtöbbet később már ki tudtam szedni sodortatással vagy pengetéssel és kellő türelemmel, de így is hagytam bent nem kevés csalit. Egy alkalommal 2-3-at biztosan beszakítok, az elején valamivel többet bent hagytam.
Utóbbi egy hónapban bőven többet költöttem emiatt mint szoktam, de most megérte, amúgy is tanuló fázisban vagyok még gumizás terén(korábban jóformán csak balinoztam wobblerekkel meg különféle vasakkal).
Lehet többet kellene erőltetni a "noname" másolatokat is, bár szerintem közel nem olyan fogósak. Erről kinek mi a tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Steady74