Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grillo

őstag

válasz jansky1 #78080 üzenetére

Én ma 17 körül eljöttem, a csapat holnap reggel 7ig marad.
    Ma is esett jópár nagy ponty, a szomszédban szedték az amúrt.
    De tokfogást egyet láttunk csak, mondta a halőr, hogy szerinte túl meleg a víz nekik.

Amit máshogy csinálnék legközelebb, hogy mindenképp foglalnék faházat, hogy az alvás kényelmesebb legyen (plusz hűtő, mikró, cuccoknak hely). Sajnos ahol voltunk (8as hely a tókeleti, szűkebb oldalán) , ott pont nem volt túl sok vízszintes hely, így félig az úton volt a sátor, oda meg nem tudtam benyomni a karókat, szóval eléggé tartottam tőle, hogy az éjjeli eső beesik majd. De aztán csak pár csöpp esett.
    Meg nem egy stégen szoroskodnék 6 bottal, bár abból a szempontból nem volt rossz, hogy volt segítség, meg nem akkor kaptak a halak, mikor átment az ember a szomszédba beszélgetni. :DDD

Amúgy van wifi a tó körül, bár változó erősséggel, gondolom a faházakban vannak az AP-k. Áram viszont a stégek mögötti fedett padoknál is van, úgyhogy kell vinni elosztót/hosszabbítót, és minden megoldható.
    Ha valaki fog tokot, és azt megfelelően kezeli/engedi el, akkor kaphat VIP kártyát, amivel lehet éjjel is horgászni. A szomszéd párnak szerintem nem volt, ők szarrá fogták magukat amúrral, aztán sötétedés végére kiszedték a botokat, és bementek a faházukba aludni. Reggel meg folytatták, hasonló eredménnyel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés