Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
jansky1
üzenetére
Én ma 17 körül eljöttem, a csapat holnap reggel 7ig marad.
Ma is esett jópár nagy ponty, a szomszédban szedték az amúrt.
De tokfogást egyet láttunk csak, mondta a halőr, hogy szerinte túl meleg a víz nekik.Amit máshogy csinálnék legközelebb, hogy mindenképp foglalnék faházat, hogy az alvás kényelmesebb legyen (plusz hűtő, mikró, cuccoknak hely). Sajnos ahol voltunk (8as hely a tókeleti, szűkebb oldalán) , ott pont nem volt túl sok vízszintes hely, így félig az úton volt a sátor, oda meg nem tudtam benyomni a karókat, szóval eléggé tartottam tőle, hogy az éjjeli eső beesik majd. De aztán csak pár csöpp esett.
Meg nem egy stégen szoroskodnék 6 bottal, bár abból a szempontból nem volt rossz, hogy volt segítség, meg nem akkor kaptak a halak, mikor átment az ember a szomszédba beszélgetni.
Amúgy van wifi a tó körül, bár változó erősséggel, gondolom a faházakban vannak az AP-k. Áram viszont a stégek mögötti fedett padoknál is van, úgyhogy kell vinni elosztót/hosszabbítót, és minden megoldható.
Ha valaki fog tokot, és azt megfelelően kezeli/engedi el, akkor kaphat VIP kártyát, amivel lehet éjjel is horgászni. A szomszéd párnak szerintem nem volt, ők szarrá fogták magukat amúrral, aztán sötétedés végére kiszedték a botokat, és bementek a faházukba aludni. Reggel meg folytatták, hasonló eredménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Steady74