Új hozzászólás Aktív témák

• BogyóBP

addikt

Na voltam Törökbálinton megint a fehér népség mutatta csak magát. Methodal kezdtem amíg a pellett box szívta magát kevertem egy kis por etetőt azzal dobtam párat. Bármivel csaliztam bárhova dobtam keszeg :D végén meguntam hogy már kapás is alig van atszereltem hosszuelokesre a megmaradt pelletet összekevertem a por etetővel bele egy doboz kukorica 3 dobás egy XXXL és etetővel aztán kosár csere horogra egy szem kukorica az etetobol. Kb a 4-5. Dobás után szinte 4-5 percenként fogtam a nagyobb keszegeket de 1 óra alatt vagy 15 ot.. ponty nem jött. 1 boszorka meg jött és annyi. Csalódott voltam, mert vagy valamit rosszul csinálok vagy akkora a fehér hal állomány hogy szinte mindent felporszivoz a ponty elől mire a csalihoz ér. Már felraktam 16mm és bojlit a végén pellett kosarral de meg arra is valahogy a keszeg felakasztotta magát pedig nem volt onakasztos horog :D

ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0

Új hozzászólás Aktív témák