- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
BogyóBP #65782 üzenetére
Én azt figyelem, hogy megfelelő szöget zárjon be a bot spicce, és a zsinór. Tedd úgy hogy kézre álljon...
Elvileg a method zsinórokat úgy hirdetik, hogy kisebb a nyúlás, de itt már nem lehet tudni mennyi a marketing, és mi igaz. Monofil zsinór nyúlik..Mindegyik.
Keress egy spricnit, ilyen virágpermetezős, vagy kiürült szórófejes flakont. Mosógatószeres vizet keverj, és fújd rá a dobon lévő zsinórra. Jobb megoldás, ha becsévélés előtt mosogatószeres vízbe áztatott rongyba-zsepibe fogod a zsinórt, úgy tekered vissza, hogy közben áttörlöd. Jót tesz a süllyedésnek, azért süllyed nehezen az amúgy süllyedő zsinór, mert kosz, és egyéb szennyeződés van rajta.Jofi81: Az a baj, Tsuriból nincs nyeletős...... A Katskingot szokták dicsérni. Én ilyet vettem: [link] Bevált, 420-as feederre jó lehet a sekély dobbal.
Ha gyorsfékes is jó, nézd meg az Ultegra klónt, azt is dicsérik..... Szigorúan a 420-asra ezt is.
Szerk: smokiii1: Természetesen bárhova vehetsz területi jegyet, meg napi jegyet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airsoft
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest