- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Hát egyelőre csak ki akarom próbálni, milyen is lehet ilyen mini cuccokkal dobálni. Aztán ha tetszik a dolog, akkor jobban elmélyedek benne.
Igazából Zoli bácsi a hibás, mert belinkelte a Pecaplázás eksönös oldalt, én meg persze akkor is szeretem végigpörgetni, ha úgy isten igazából nem is lenne szükségem semmire...
És hát megakadt a szemem a Wizard botokon. Boltban volt már kezemben több darab is, nagyon rosszak nem lehettek, mert arra emlékeznék.
Szóval lecsaptam a Wizard Samurai 2-8 grammos változatra, meg hát akkor stílszerűen mellé egy Wizard Spin orsó 1000-es méretben, na ez utóbbira baromira kíváncsi vagyok.
Az egész alig több mint 12 darab ezres.
És mivel a bolt viszonylag közel van, át is tudom venni személyesen (igaz ingyenes lett volna a szállítás, de ha nem tetszik valamelyik, így max el se kell hozzam).
Legrosszabb esetben odaadom valakinek vételi ár feléért, aztán bukom rajta 5-6 üveg jobbacska sör árát. Annyi baj legyen.---
Rögtön kérdeznék is konkrétabbat.
Zsinórból kell a fonott, vagy jó egy 16 körüli mono? Megannyi kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest