Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #58487 üzenetére
Köszönöm!
Mivelcsak két matchem van, a kettő közül a kissé merevebbet, Maver Black Ice Match. Nem egy nagy eresztés, picit feszes, de amúgy vékony a lakk és jó az akciója, dobáskor a középrész is hajlik, brutál jól ki lehet lőni vele a nehezebb úszókat. Egy nagy 10-es cseppólom volt a főólom, úgy szállt hogy öröm volt nézni.WarninShotZ
Nekem a Racer 4000 (meg a Nevis Airtec 5000, ami ugyanaz csak eggyel nagyobb méret meg kettővel kevesebb csapágy) egy bizonyos potton kattan minden egyes hajtókar fordulatnál. Nem tudom mi lehet, de annyira nem zavar, mondjuk én úgy vagyok az orsókkal, hogy legyen valami a boton, a lényegi dolgokat úgyis a horgász meg a bot végzi, az orsó csak zsinórt tárol.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest