Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
lakisoft
üzenetére
Masszív darabnak tűnik elsőre, de maga a fék rendszere már kevésbé
pótdob sem járt hozzá, viszont valóban távdobó, jobban megy le róla a zsinór. Ehhez viszont meg kell tölteni zsinórral, ehhez valami régit használtam alátétnek és arra raktam 300m 0.25-öst. Kapható hozzá olyan dob aminek kisebb a zsinórtároló kapacitása, pl feederhez és akkor akár 18-20-as zsniórral is használható elvileg,(uszózáshoz alkalmatlan az orsó a súlya miatt) de ahol ezt írják a termék leírásánál ott ez a spéci dob nem kapható....(haldorado) így árát nemtom. Még talán annyi, hogy olyan hatalmas mennyiséget teker fel egy 360 fokos fordulattal az orsó, hogy az embernek vissza kell fognia magát, különben vagy egy vizisielő halat fog látni, vagy gubancot kap vagy szakadhat nagyobb halnál a dolog. De ez gondolom nem csak erre vonatkozik, de inkább leírtam 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pótdob sem járt hozzá, viszont valóban távdobó, jobban megy le róla a zsinór. Ehhez viszont meg kell tölteni zsinórral, ehhez valami régit használtam alátétnek és arra raktam 300m 0.25-öst. Kapható hozzá olyan dob aminek kisebb a zsinórtároló kapacitása, pl feederhez és akkor akár 18-20-as zsniórral is használható elvileg,(uszózáshoz alkalmatlan az orsó a súlya miatt) de ahol ezt írják a termék leírásánál ott ez a spéci dob nem kapható....(haldorado) így árát nemtom. Még talán annyi, hogy olyan hatalmas mennyiséget teker fel egy 360 fokos fordulattal az orsó, hogy az embernek vissza kell fognia magát, különben vagy egy vizisielő halat fog látni, vagy gubancot kap vagy szakadhat nagyobb halnál a dolog. De ez gondolom nem csak erre vonatkozik, de inkább leírtam
Steady74